Home » Posts tagged with » Terrorizmi

Terrorizmi, ngrihet njësia speciale e hetimit financiar

Terrorizmi, ngrihet njësia speciale e hetimit financiar

Lexuar 3419Thuajse e gjithë veprimtaria në llogaritë bankare të shtetasve shqiptarë dhe të huaj në territorin e vendit do të jetë e mbikëqyrur nga afër. Ndryshimet e propozuara së fundmi…

Emergjenca e terrorizmit “shqiptare”

Emergjenca e terrorizmit “shqiptare”

Lexuar 3366E dinim qe sado heret a vone do te dilte ne shesh kjo histori. Po ju flasim per pikerisht per shijet e shqiptareve ne lidhje me fene, po po…

Leksione nga zbulimi i CIA-s

Leksione nga zbulimi i CIA-s

Lexuar 3763 Spiunazhi bashkëkohor :Informacionet elektronike dhe terrorizmi nëpërmës teknologjive të sotisfikuara…. Udhëheqësit e zotë dhe strategët e mençur veprojnë dhe fitojnë, kryejnë heroizma që ua kalojnë të tjerëve, sepse…