Home » Posts tagged with » Sokol Olldashi

Vdekja e Sokol Olldashit si vrasje rituale

Vdekja e Sokol Olldashit si vrasje rituale

Lexuar 3595Historia na tregon se çdo sundimtar që kërkon ta mbajë gjatë pushtetin kryen një vrasje të parë rituale, e cila bëhet në mënyrë të tillë që të tregojë mënyrën…

Kush e vrau Sokol Olldashin?

Kush e vrau Sokol Olldashin?

Lexuar 4299 Që e kanë vrarë nuk ka asnjë dyshim. Nuk dua të përsëris këtu gjithë të dhënat që kanë dalë në shtyp për versionin e vrasjes. Unë e kam…

Vrasja e maskuar me aksident. Ata e vranë Sokol Olldashin! (15 fakte të reja)

Vrasja e maskuar me aksident. Ata e vranë Sokol Olldashin! (15 fakte të reja)

Lexuar 3736Qartazi, Ata e vranë Sokol Olldashin. Pas disa ditësh analizash, ekspertizash dhe komentesh mediatike mund të gjykojmë se Sokol Olldashi është bërë preh e një rrjeti mafioz politik që…

Pesë misteret e aksidentit të Olldashit, nevoja për Komision Hetimor Parlamentar

Pesë misteret e aksidentit të Olldashit, nevoja për Komision Hetimor Parlamentar

Lexuar 2168 Drejtësia shqiptare bën mirë që po e heton aksidentin e deputetit të PD, Sokol Olldashi. Por mjegullnaja e krijuar dhe disa pikëpyetje të mëdha, kanë nevojë për domosdoshmërinë…