Home » Posts tagged with » Shkoder

Dita e Luleve në Shkodër, koncerte, panaire dhe ekspozita

Dita e Luleve në Shkodër, koncerte, panaire dhe ekspozita

Lexuar 3840Shkodër, 6 maji, Dita e Luleve, që njihet si festa e ripërtëritjes, po kthehet nga viti në vit në një traditë festive për qytetin e Shkodrës.Edhe sivjet në prag…

Pëllumb Pëllumbi 17 vjeçari i vrarë në kufi – Shkodër

Pëllumb Pëllumbi 17 vjeçari i vrarë në kufi – Shkodër

Lexuar 4562SHKODER – Përkujtohet vrasja e 17-vjeçarit në ‘90 në kufi Përkujtohet në Shkodër 16 qershori, dita që përkon me vrasjen në kufi të 17-vjeçarit Pëllumb Pëllumbi. I riu po…

14 Janar 1990 – SHKODER – Tentative per rrezimin e bustit te ”STALINIT”

14 Janar 1990 – SHKODER – Tentative per rrezimin e bustit te ”STALINIT”

Lexuar 14521 Sinjali i parë i qëndresës antikomuniste në Shqipëri. Demonstrata e 14 janarit 1990 në Shkodër në raportet zyrtare Njëra nga dy demonstratat e “heshtura” të janarit 1990 Në…