Home » Posts tagged with » Shba

Drejte marredhenieve Shba-Kuba

Drejte marredhenieve Shba-Kuba

Lexuar 3327Presidenti Obama: Drejtim i ri në marrëdhëniet SHBA-Kubë Presidenti Barak Obama tha se do të dëgjojë dhe do të mësojë në takimin e nivelit të lartë të Hemisferës Perëndimore,…

Shba-Rusi rrezik boterore per arsenalin berthamor qe disponojne

Shba-Rusi rrezik boterore per arsenalin berthamor qe disponojne

Lexuar 3426 Arsenali i armëve bërthamore i SHBA dhe Rusisë. Doktrina ngre ankesa për mungesën e një arkitekture të fuqishme ndërkombëtare të sigurisë dhe përpjekjet për vendosjen e epërsisë ushtarake.…

Korea e Veriut përmirëson marrëdhëniet me SHBA-në

Korea  e Veriut përmirëson marrëdhëniet me SHBA-në

Lexuar 3079Nje lajm i mrekullueshem. AKUJT MIDIS KORES SE VERIUT DHE AGRESORES SHBA PO SHKRIHEN. Korea e Veriut përmirëson marrëdhëniet me SHBA-në. Tërhequr më 01 Janar 2010 Një mesazh paqeje…