Home » Posts tagged with » Sali Berisha

Në Tiranë, intrigat vazhdojnë në botën e politikës shqiptare…

Në Tiranë, intrigat vazhdojnë në botën e politikës shqiptare…

Lexuar 2248Ti marrim gjërat një e nga një. Le tja fillojmë me sondazhet e para që e nxirrnin PD-në humbës edhe në 2017-tën, pas humbjes së thellë të 2015-tës në…

Ja shërbimet 23 vjeçare pro greko-serbe të misionarit anti-shqiptar Sali Berisha

Ja shërbimet 23 vjeçare pro greko-serbe të misionarit anti-shqiptar Sali Berisha

Lexuar 5160Ikja e Sali Berishës nga politika pas 23 vitesh, nuk mund të marrë me vete e të “zhdukë” dhe poshtërsitë, krimet dhe qëndrimet e tij antishqiptare, të cilat i…

Kush ishte, është dhe do të jetë Partia Demokratike…

Kush ishte, është dhe do të jetë Partia Demokratike…

Lexuar 2608U bënë tashmë 23vite që u plurarizua  politika shqiptare duke krijuar shumë parti të kryesuara nga Partia Demokratike. Besoj se nuk kemi nevoj të përsërisim tashmë faktet e pakontestueshme…

Sali Berisha, kujdesë me historinë shqiptare!

Sali Berisha, kujdesë me historinë shqiptare!

Lexuar 4571Berisha përbaltosi foltoren e parlamentit shqiptar. Nën kujdesin personal të zj. Jozefina Topalli, kryetare e Kuvendit Popullor të Shqipnisë organizoi më 17 janar të 2012 si ditën e vdekjes…

“Biografia sekrete” e Sali Berishës

“Biografia sekrete” e Sali Berishës


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.proletari.com/home/wp-content/plugins/ad-injection/ad-injection.php on line 824

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.proletari.com/home/wp-content/plugins/ad-injection/ad-injection.php on line 831
Lexuar 49104Dokumentat dhe faktet e paraqitura më poshtë janë pjesë nga një seri artikujsh që janë botuar në gazetën “Koha Ditore”, Prishtinë, në vitin 1998. Si dhe dëshmi të një…