Home » Posts tagged with » Keti Bazhdari

Pesë anëtarët e këshillit bashkiak socialistë votojnë ligjin e propozuar nga kryetarja Ademi, për rritjen e taksës së pastrimit në bashkinë Shkoder !!!

Pesë anëtarët e këshillit bashkiak socialistë votojnë ligjin e propozuar nga kryetarja Ademi, për rritjen e taksës së pastrimit në bashkinë Shkoder !!!

Lexuar 1157Sot u konfirmuan më në fund lidhjet e fshehta 27 vjeçare mes disa anëtarëve të PS-së dega Shkoder dhe PD-së dega Shkoder. Më në fund ligji për rritjen e…

Kur edhe i biri i shefit të arkivit të Sigurimit të Shtetit Altin Goxhaj, sulmon Keti Bazhdarin

Kur edhe i biri i shefit të arkivit të Sigurimit të Shtetit Altin Goxhaj, sulmon Keti Bazhdarin

Lexuar 1999Kohët e fundit strukturat e sigurimsëve të vjetër pranë partisë së tyre, kanë ndërmarrë një fushatë shpifjesh të ulëta dhe gënjeshtrash perverse, tipike për  strategjinë e tyre të zezë…

Keti Bazhdari: Nuk do jemi peng i “të fortëve”

Keti Bazhdari: Nuk do jemi peng i “të fortëve”

Lexuar 2251Kandidatja e majtë për Bashkinë Shkodër, Keti Bazhdari thotë se e ndjen veten si kandidate të koalicionit qytetar. Ajo ka bërë të ditur se ka besimin edhe të kreut…

Të mbrojmë Shtetin nga qytetarët

Të mbrojmë Shtetin nga qytetarët

Lexuar 21122000 vjet më parë Platoni kishte mbërritur në konkluzionin se “Shteti është vetë njeriu në totalin e vet”. Prandaj çdo organizatë politiko juridike e shoqërisë, çdo Shtet, çdo sistem…

Keti Bazhdari drejt një sfide të re

Keti Bazhdari drejt një sfide të re

Lexuar 2820TIRANE – Një kandidaturë e mundshme për postin e Kryetares së Bashkisë së Shkodrës, është ajo e biznesmenes, filantropes dhe politikanes Keti Bazhdari. Një hap i guximshëm që do…