Home » Posts tagged with » Fritz Radovani (Page 3)

KUSH E FILLOI DHE E VAZHDOI LUFTEN PËR ZHDUKJEN E KLERIT KATOLIK SHQIPTAR ?

KUSH E FILLOI DHE E VAZHDOI LUFTEN PËR ZHDUKJEN E KLERIT KATOLIK SHQIPTAR ?

Lexuar 4903 (Pjesa e Njëzetenjë) Jam i sigurtë se askush nuk e ka as burrninë, as guximin qytetar me thanë: “Na!” Asnjë veprim nuk asht ba spontan. Historia e Shqipnisë…

Katrinë Prela – Një Portret Nane Martirësh nga Shkodra

Katrinë Prela – Një Portret Nane Martirësh nga Shkodra

Lexuar 3112Nga Fritz RADOVANI: “NANA  KATRINË…”, NANA E  PROF. KOLË  PRELËS… Baba na la të vogjel jetima…Mbas një viti që “hyne këta…”, nuk përfituem as pension, mbasi u konsiderue gjithë…

Eshtrat e At Gjergj Fishtes gjinden në varrezat katolike të Shkodres

Eshtrat e At Gjergj Fishtes gjinden në varrezat katolike të Shkodres

Lexuar 9441ESHTNAT E AT GJERGJ FISHTËS O.F.M. JANË NË RËMAJ ! Letër e hapun Nr. 3: TË GJITHË ATDHETARËVE SHQIPTARË MBRENDA E JASHTA ATDHEUT! “UNË DO TË VAZHDOJ ME JU…

Komunizmi dhe terrorizmi pa gjakderdhje dhe krime… Asfiksohen..!

Komunizmi dhe terrorizmi pa gjakderdhje dhe krime… Asfiksohen..!

Lexuar 6057Pa pushue mirë ulurimat e terroristëve në rrugët e Athinës, fillojnë virrmat e homoseksualve komunistë të Tiranës së kuqe që kërkojnë përsëritjen e skenarit të turpshëm të vitit 1997…

Page 3 of 3123