Home » Posts tagged with » Festa

Dita e Luleve në Shkodër, koncerte, panaire dhe ekspozita

Dita e Luleve në Shkodër, koncerte, panaire dhe ekspozita

Lexuar 3976Shkodër, 6 maji, Dita e Luleve, që njihet si festa e ripërtëritjes, po kthehet nga viti në vit në një traditë festive për qytetin e Shkodrës.Edhe sivjet në prag…

20 Janar dita e 97-te Boterore e Emigrantit dhe e Refugjatit

20 Janar dita e 97-te Boterore e Emigrantit dhe e Refugjatit

Lexuar 2710Dita e 96-të Botërore e Emigrantit dhe e Refugjatit U kremtua  Dita e 97-të Botërore e Emigrantit dhe e Refugjatit, me temë: “Emigrantët dhe refugjatët e mitur”. Në mesazhin…

Historiku i festës së 1 majit, si dhe kur lindi

Historiku i festës së 1 majit, si dhe kur lindi

Lexuar 33731 MAJI 1890 – Dita e njerëzve të vuajtur Festa e 1 Majit, apo dita ndërkombëtare e punëtorëve lindi nga lufta botërore e punëtorëve për të afirmuar të drejtat…