Home » Posts tagged with » Edi Rama

Në Tiranë, intrigat vazhdojnë në botën e politikës shqiptare…

Në Tiranë, intrigat vazhdojnë në botën e politikës shqiptare…

Lexuar 2248Ti marrim gjërat një e nga një. Le tja fillojmë me sondazhet e para që e nxirrnin PD-në humbës edhe në 2017-tën, pas humbjes së thellë të 2015-tës në…

Ilir Meta në ,,thertoren,, e PS-ës

Ilir Meta në ,,thertoren,, e PS-ës

Lexuar 3014Morfologjia hospitalore e dy hijenave Kartela e morfologjisë hospitalore dihen midis Ilir Metës dhe Edvin Ramës. Dosjet më të kriminalizueme të dy hijenave të politikës shqiptare janë seriale për…

Partia Socialiste paguan protestuesit për protestën e 14Majit 2010-Video shok

Partia Socialiste paguan protestuesit për protestën e 14Majit 2010-Video shok


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.proletari.com/home/wp-content/plugins/ad-injection/ad-injection.php on line 824

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.proletari.com/home/wp-content/plugins/ad-injection/ad-injection.php on line 831
Lexuar 4316PS, para ne dore protestuesve. Teksa kryetari Edi Rama falenderonte protestuesit per pjesemarrjen ne mitingun e djeshem duke u dhene edhe kuraje, nga ana tjeter edhe i paguante ata.…

Ja Vjedhjet e Bashkisë së Tiranës nën drejtimin e Edvin Ramës

Ja Vjedhjet e Bashkisë së Tiranës nën drejtimin e Edvin Ramës

Lexuar 3447“Pas kontrollove qe ka bere Kontrolli i Larte i Shtetit ka kërkuar ndjekje penale për 3 drejtorë të Bashkisë së Tiranës, konkretisht për Dritan Agollin, drejtor i Urbanistikës, Albert…

Nderkombetaret: Rama eshte i papergjegjshem

Nderkombetaret: Rama eshte i papergjegjshem

Lexuar 2633Furi deklaratash nderkombetare ne perpjekje per te sensibilizuar kreun socialist Edi Rama qe te heqe dore nga veprimet qe diplomatet e huaj i konsiderojne si te papergjegjshme dhe te…