Home » Posts tagged with » CIA

50 Agjentet sekret shqiptare me te medhenje nga 1905 – 1980-ta

50 Agjentet sekret shqiptare me te medhenje nga 1905 – 1980-ta

Lexuar 7243Ja kush janë agjentët e fshehtë më të famshëm shqiptarë; jeta dhe aksionet e tyre. Nuk kanë as emër, as identitet dhe as pasaportë. Ata thjesht kanë qenë në…

Raporti i CIA: 2500 “padrino” shqiptarë

Raporti i CIA: 2500 “padrino” shqiptarë

Lexuar 4553Pesë vite më parë, Kris Sueker, asistent-drejtori i FBI-së për Hetimet Kriminale, dha alarmin për krimin e organizuar shqiptar. Lajmi u përcoll në CNN, ndërsa theksohej se, pas goditjeve…

Leksione nga zbulimi i CIA-s

Leksione nga zbulimi i CIA-s

Lexuar 3898 Spiunazhi bashkëkohor :Informacionet elektronike dhe terrorizmi nëpërmës teknologjive të sotisfikuara…. Udhëheqësit e zotë dhe strategët e mençur veprojnë dhe fitojnë, kryejnë heroizma që ua kalojnë të tjerëve, sepse…