Home » Posts tagged with » Bamir Topi

Bamir Topi nuk është as presidentë dhe as politikan

Bamir Topi nuk është as presidentë dhe as politikan

Lexuar 4128Ma besoni sa herë trishtohem kur ndëgjoj intervistat e B.Topit si presidentë sepse e di me siguri matematike se vetëm gabon shumë rëndë si funksionar se për moralin e…

Tre krerët e institucioneve shqiptare që dolën mbi parlamentin shqiptarë

Tre krerët e institucioneve shqiptare që dolën mbi parlamentin shqiptarë


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.proletari.com/home/wp-content/plugins/ad-injection/ad-injection.php on line 824

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.proletari.com/home/wp-content/plugins/ad-injection/ad-injection.php on line 831
Lexuar 3500Besoj se tashmë jemi njohur të gjithë me arrogantët qe drejtojnë 3 institucione të larta të Republikës së Shqipërisë që dolën hapur kundër komisionit hetimor të përbërë nga deputetët…

Agjenda politike personale, “thembra e Akilit” e Presidentit Topi, që e dallon nga paraardhësi Moisiu

Agjenda politike personale, “thembra e Akilit” e Presidentit Topi, që e dallon nga paraardhësi Moisiu

Lexuar 7935Presidenti Topi ka një ndryshim të madh në krahasim me  paraardhësin e tij Moisiu, i cili në fillim të vitit 2007 zgjidhi me marrëveshje një krizë politike mes qeverisë…

Shoku Bamir Topi – Mjaftë me gjyqtare, hetuesa te regjimit komunist!

Shoku Bamir Topi – Mjaftë me gjyqtare, hetuesa te regjimit komunist!

Lexuar 5349 Stop propozimeve te ish gjyqtarve kriminel te komunizmit ne Keshillin e Larte te Drejtesise dhe te Gjykates Kushtetuese shoku Bamir Topi! Shoku Bamir Topi u zu me presh…

Klubi i komplotistave

Klubi i komplotistave

Lexuar 3688Me daten 2 dhjetor te 2009 festoi ish presidenti Alfred Moisiu e festoj 80 vjetorin ne mes miqesh, ku u mblodhen presidenti i sotem i PD-es Bamir Topi, diktatori…