Home » Multimedia

Shkodra nëntor 2017

Posted by on 23/11/2017
Filed under :

Ilir Meta: Kush është Edi Rama?

Posted by on 15/03/2014
Filed under :

Ndreke Luca aktori i madhë shqiptare

Posted by on 11/01/2014
Filed under :

E vetmja politike qe duhet per njeriun

Posted by on 07/01/2014
Filed under :

ARTIOLA & PONI – FOL SHQIP

Posted by on 19/12/2013
Filed under :

Kam ra n’dashni…

Posted by on 08/09/2013
Filed under :

Gjergj Ndreca i vë flakën vetes, në ditën e 17 të grevës së urisë

Posted by on 09/10/2012
Filed under :

Shkishërimi i autorëve të vrasjeve

Posted by on 20/09/2012
Filed under :

Agim Hamiti: Letër e Hapur drejtuar: Klasës politike të Tiranës e të Prishtinës dhe Ambasadorit amerikan

Posted by on 16/08/2012
Filed under :

Etja e shqiptarëve për konsum

Posted by on 05/12/2011
Filed under :

Shqiptaro-amerikani Peter Lumaj kandidon për një vend në Senatin amerikan

Posted by on 02/12/2011
Filed under :

Teknologjia në të ardhmen…

Posted by on 19/11/2011
Filed under :

Historia e Anës së vogël

Posted by on 09/11/2011
Filed under :

KUSH ËSHTË EDVIN RAMA?

Posted by on 30/10/2011
Filed under :

KUSH ËSHTË SALI BERISHA?

Posted by on 30/10/2011
Filed under :

Page 1 of 212