Home » Multimedia

PAPA FRANҪESKO I

Posted by on 13/03/2013
Filed under :

Papa Benedikti i XIV-të jep dorëheqje

Posted by on 11/02/2013
Filed under :

Dom Nikollë Kaçorri – Flamurtari i Pavarësisë

Posted by on 28/11/2012
Filed under :

100 vjet pavarësi, 100 vjet shtet shqiptar

Posted by on 28/11/2012
Filed under :

Qyteti Ilir Shasi qe u fsheh nga sllavet(III)

Posted by on 18/11/2012
Filed under :

Qyteti Ilir Shasi qe u fsheh nga sllavet(II)

Posted by on 18/11/2012
Filed under :

Qyteti Ilir Shasi qe u fsheh nga sllavet(I)

Posted by on 18/11/2012
Filed under :

Mbreti Zog: Ardhja dhe ikja e tij

Posted by on 02/12/2011
Filed under :