BAKZUZI

Batuta, Anektoda, Bejte, Satira etj... c'fare te ju deshiroje zemra juaj humoristike per te bere sa me shume per te qeshur

Moderators: Laert, I-AMESHUAR

BAKZUZI

Postby Laert » 20 Feb 2009, 01:07

BAKZUZI
Allo, apo nin bre Zgaferr Hakeri, qysh po ta thom ni gja me ransi!
Kqyre qat bagzuzin’ qka po çkrrun nëpër do faqe interneti bre; e mja mshil gojën bre!
- Po kush o aj bre?
- Po qaj bre, qka pi thon, ni far baksuzi, valla tybe npo di prej kah asht, veq breh’ qka e ka qat kritik, qi me mun’ valla pare pagujna e pa ja mshel frymën se kishna lan!
Po a se ke lezu bre qka ka qkrru per qat far kogrresit qi patëm ba bre? He bre bash qaj asht bre. Valla për nmujsh me mja shly qato çkrrime, bash ti kam qit do pare edhe tmira n’qat konton tate. Po me mun nuk e lam me qkrrue hiq vallahi, se ai po i ban publike bre’ do gjana qi bash ne, spo na konvenojnë hiq, po na damtojnë bre. A e pate pa se gati kjeç ka e baj shoqatën’ parti bre e me hy bash ën parlament diku, e me u ba politikana tmadhaj fort bile, se jo dosido, por qajo kritikë e tina, na trulloj krejt bre për do muej, krejt!
Valla ai ska lan kan pa kritiku bre, le ma rregjimin, por edhe tgjith tmdhojt e qasaj kohe i ka sulmu fort, me do çkrrime e me do poezina.

- Hajt bre tybe mos ta nijn, se vallahi skalon nata sodit pa ja fshi tan qka ka çkrru ai a çka ka publiku, po apo m’ngjeh muve ti bre qysh po di une me i çkatrru krejt faqet e internetit çka jane, çka spo t’belqejn tyve a shokve tuve, vallah krejt kena me ti fshi, viq faqet e qatyne qi kan punu e po punojn per ty e shokt tane, qato çka po t’konvenojn tyve kam me i lan.

-Ani, t’lumte, u ba pra, kur mos ta shoh ma faqen e tina n’internet, vallahi nimije evro t’thata i ke n’konto!
- U ba, tungat e mos ta nin hiq se shihna opet!
- Allo, allo, prit veq pak, folja i fjalë edhe qesaj çkrrimtares ma t’madhe pej shqypniet se po don diqka edhe kjo me than, e kena kryetare të shoqates.

- Ani de, haaa, aaallooo, kush je ti bre?

Zgaferri pasi ishte lodhur dhe ishte hutuar fare nga gjithë ato çkishte dëgjuar, ndërhyri:
-O vallahi po të ngoj bre burrnesh, e qetash kam me ti shly krejt qato faqet e tina, po a thua se po na del naj sen bre, se i ka do piktura komtare e do t’Skenderbeut bre n’qato faqe?

Ndërsa Zgaferri i gezuar për fjalën fonde e fitim…i tha:
- Po thuaaaa?! Ani pra u ba o patriotja ma e madhja nbotë, ma shkrimtarja e madhja e botës çka je ti, gazetarja ma e madhja e shqypnisë që po kërke ti, se qetash po du me ble do llakmagjuna te turki qetu, e sa ti ha nja dy llakmagjuna qasihish’ me djegs, vallahi kam me hy interrnet e kam me ja qly kejt qato shka ka ai! Hajt mos ta nijn ty e qati nankryetarit a zadhansit tat, qka po i keni ju qatje do kuadra, ku i kini qendrat, shka po ini juve qaq shum bre, se spo mkujtohen tash te tan…
''Skllavëria jonë vjen nga fakti se i nënshtrohemi Sundimit të Gënjeshtrës, se nuk ia çjerrim Maskën e nuk protestojmë kundër saj çdo ditë”:Martiri Polak, Frati Jerzy Popiełuszko. Në shqipë prej polonishtes Bep Martin Pjetri
"Ku asht Shpirti i Zotit, aty asht Liria"("Ubi spiritus Domini ibi libertas") At Gjergj Fishta
"Të vdekun kanë lindë ata, që Sot Heshtin!"Fritz Kolë Radovani
Laert
Drejtues

Return to Humor