Histori, gjeografi dhe cdo gje qe ka lidhje me lashtesine e qyteteve ne trevat shqiptare.
Moderatorë: Laert, I-AMESHUAR
Posto një përgjigje 91 postime · Faqe 9 prej 10 · 1 ... 6, 7, 8, 9, 10
SHLLAKU - NJERËZ - GJEOGRAFIA - EMOCIONE - SOLIDARITET
Avatari i antarit
Drejtues

Poste: 4568
Antarësuar: 28 Janar 2009, 13:10
PJESËMARRJA E VOTUEVE NË ORËN 19:00 MË 21.VI.2015 SHLLAK - TEMAL


Njesia Admnistrative ---Votues te regjistruar--- Totali i Qendrave të Votimit
Shllak----------------------1.288----------------------- 3
Temal - Dushmani--------1.523----------------------- 2


PJESËMARRJA E VOTUESVE NË ORËN 19:00 NË SHLLAK MË 21.VI.2015
Imazh

Qender votimi----- Votues te regjistruar---- Totali i QV-ve
0126-------------------------- 534-------------------------- 1
0130-------------------------- 445-------------------------- 1
0131-------------------------- 309--------------------------- 1

PJESËMARRJA E VOTUESVE NË ORËN 19:00 MË 21.VI.2015 TEMAL

Qender votimi Votues te regjistruar Totali i QV-ve
0135--------------------766-------------------- 1
0142--------------------757--------------------- 1


U shenuen nga Bep Martin Pjetri
E diel, më dt. 21.VI.2015
''Skllavëria jonë vjen nga fakti se i nënshtrohemi Sundimit të Gënjeshtrës, se nuk ia çjerrim Maskën e nuk protestojmë kundër saj çdo ditë”:Martiri Polak, Frati Jerzy Popiełuszko. Në shqipë prej polonishtes Bep Martin Pjetri
"Ku asht Shpirti i Zotit, aty asht Liria"("Ubi spiritus Domini ibi libertas") At Gjergj Fishta
"Të vdekun kanë lindë ata, që Sot Heshtin!"Fritz Kolë Radovani
Përgjigju duke Cituar
Avatari i antarit
Drejtues

Poste: 4568
Antarësuar: 28 Janar 2009, 13:10
REZULTATI i Votimit të Shllakut dhe Temali për Bashkinë e Vau Dejës i Zgjedhjeve të dt. 21.VI.2015


Të dhanat e maposhtme u morën prej Komisionit Qendror të Zgjedhjeve në Tiranë

Shllaku
Ka fitue Partia Demokratike

Imazh
Takim i Zef Hilës me banorët e Shllakut më 17.IV.2015

ZEF HILA (APPD) - kanë votue 439 votues për Partinë Demokratike me 68,38 %
GJOKË LLESHI (ASE) - kanë votue 203 votues për Partinë Socialiste me 31,62%
Kanë votue gjithsejt për dy kandidatë 642 votues, në 50,16 % Pjesëmarrja e votuesve


Temali
Ka Fitue Partia Socialiste

Imazh

ZEF HILA (APPD) - kanë votue 327 votues për Partinë Demokratike me 40,22 %
GJOKË LLESHI (ASE) - kanë votue 486 votues për Partinë Socialiste me 59,78 %

Kanë votue gjithsejt për dy kandidatë 877 votues, në 57,58 % Pjesëmarrja e votuesve

E hanë, më dt. 22.VI.2015
Ora 20
''Skllavëria jonë vjen nga fakti se i nënshtrohemi Sundimit të Gënjeshtrës, se nuk ia çjerrim Maskën e nuk protestojmë kundër saj çdo ditë”:Martiri Polak, Frati Jerzy Popiełuszko. Në shqipë prej polonishtes Bep Martin Pjetri
"Ku asht Shpirti i Zotit, aty asht Liria"("Ubi spiritus Domini ibi libertas") At Gjergj Fishta
"Të vdekun kanë lindë ata, që Sot Heshtin!"Fritz Kolë Radovani
Përgjigju duke Cituar
Avatari i antarit
Drejtues

Poste: 4568
Antarësuar: 28 Janar 2009, 13:10
Shllaku votoi në 21.VI.2015 për 8 Parti
Në Zgjedhje për Bashkinë e Vau Dejës

Imazh

5 Partitë e djathta
Pjesmarrja – 467 = 67,92%

Partia Republikane - 2 vota = 0,31%

POSH - Partia Ora e Shqiperise - 4 vota = 0,63%

PD – Partia Demokratike - 265 vota = 41,47%

PBK – Partia e Ballit Kombtar- 1 votë = 0,16%

PAA – Partia Aleanca Ardhmëria 162 vota = 25,35%
---------------------------------------------------------------------------------------------
3 Partitë e Majta
Pjesmarrja për Partitë e majta 205 vota = 32, 08 %

PLDN - Partia Lëvizja Demokratike për Ndryshim - 7 vota =1,10%

PS – Partia Socialiste- 168 vota = 26,29%

ADK - Partia Aleanca Demokristiane- 2 vota = 0,31%


Shenim
Koalicioni i majtë - Aleanca për Shqipërinë Europiane
Koalicioni i djathtë - Aleanca Popullore për Punë dhe Dinjitet
¨
Të dhanat e letrave të votimit pas hapjes të kutiave të Votimit më 21.VI.2015

Numri i votuesve të rregjistruem 1.288
Numri në total i qendrave të votimit 3
Numri/perqindja e qendrave të votimit që kanë dërgue të dhana 3 / 100,00%
Numri në total i votuesve që kanë votue nëpër qendra që kanë dërgue të dhana 646
Numri i femnave qe kane votue neper qendra qe kane derguar te dhena 287
Numri i votave të vlefshme 639
Numri i votave të pavlefshme 7

Të dhanat u morën në kët link; http://results.cec.org.al/Results/Local ... 732&vc=All

U vendosë prej Bep Martin Pjetrit
E shtunë, më dt. 27.VI.2015


Shenim!
Nr. i klikimeve(lexuesve) prej 16.IV.2010 20:39 e deri më sot 28.VI.2015 te siti i Shllakut ka arritë 32.945.

Shpërndarja e Ndihmave ekonomike për 4 muejt e dimnit në Shllak
Nga z.Zef Hila, - Kryetar i Bashkisë Vau-Dejës

ImazhImazhImazh

http://www.starplus-tv.com/aktualitet-s ... -ne-shllak

U transmetue më 29 nandor 2015 nga TV Star Plus e Shkodrës
''Skllavëria jonë vjen nga fakti se i nënshtrohemi Sundimit të Gënjeshtrës, se nuk ia çjerrim Maskën e nuk protestojmë kundër saj çdo ditë”:Martiri Polak, Frati Jerzy Popiełuszko. Në shqipë prej polonishtes Bep Martin Pjetri
"Ku asht Shpirti i Zotit, aty asht Liria"("Ubi spiritus Domini ibi libertas") At Gjergj Fishta
"Të vdekun kanë lindë ata, që Sot Heshtin!"Fritz Kolë Radovani
Përgjigju duke Cituar
Avatari i antarit
Drejtues

Poste: 4568
Antarësuar: 28 Janar 2009, 13:10
Gjendja e mungesës së Mjekut dhe të Elektrikut në Vukaj të Shllakut tash 7 vjet

https://www.youtube.com/watch?v=3mwFLRbm0YU

Shllaku kërkon sherbime
Imazh

Mar 17, 2016 Gazetari TV1CHANNEL

Ka mbetur një zone thuajse krejtësisht e harruar nga shteti ! Shllaku nuk ka as shërbimet me te domosdoshme, siç është mjeku. Disa here banoret e kane ngritur zërin por gjithnjë shqetësimi i ka rene ne vesh te shurdhër. Një tjetër problem për banoret e Shllakut është mungesa e energjisë elektrike, pasi kane munguar investimet ne fuqizimin e rrjetit te shpërndarjes. Ka fshatra qe nuk janë furnizuar me energji elektrike prej 7 vitesh, dhe as është shqetësuar ndonjë zyrtar për ketë problem.

Deri ne qershorin e vitit te kaluar Shllaku ka qene komune ne vehte, ndërsa pas reformës se re territoriale u përfshi me bashkinë Vau Dejës. Është një zone e thelle malore, banoret e te çiles sidomos gjate periudhës se dimrit ballafaqohen me veshtersi te shumta. Edhe vete Bashkia Vau – Dejës ka kërkuar qe Qeveria te planifikoje fonde te veçanta, për përmirësimin e shpejte te shërbimeve ne zona te tilla si Shllaku.
E enjte, më 17.III.2016
''Skllavëria jonë vjen nga fakti se i nënshtrohemi Sundimit të Gënjeshtrës, se nuk ia çjerrim Maskën e nuk protestojmë kundër saj çdo ditë”:Martiri Polak, Frati Jerzy Popiełuszko. Në shqipë prej polonishtes Bep Martin Pjetri
"Ku asht Shpirti i Zotit, aty asht Liria"("Ubi spiritus Domini ibi libertas") At Gjergj Fishta
"Të vdekun kanë lindë ata, që Sot Heshtin!"Fritz Kolë Radovani
Përgjigju duke Cituar
Avatari i antarit
Drejtues

Poste: 4568
Antarësuar: 28 Janar 2009, 13:10
Bukuritë e Kish Arrë - Dushman - Vlla me Temalin, Toplanën dhe Shllakun
https://www.facebook.com/messages/t/palisuka
https://youtu.be/kPOV7BxQ46I
''Skllavëria jonë vjen nga fakti se i nënshtrohemi Sundimit të Gënjeshtrës, se nuk ia çjerrim Maskën e nuk protestojmë kundër saj çdo ditë”:Martiri Polak, Frati Jerzy Popiełuszko. Në shqipë prej polonishtes Bep Martin Pjetri
"Ku asht Shpirti i Zotit, aty asht Liria"("Ubi spiritus Domini ibi libertas") At Gjergj Fishta
"Të vdekun kanë lindë ata, që Sot Heshtin!"Fritz Kolë Radovani
Përgjigju duke Cituar
Avatari i antarit
Drejtues

Poste: 4568
Antarësuar: 28 Janar 2009, 13:10
Rubrika e Zgjedhjeve Parlamentare 25.6.2017 Shllak-Temal
Imazh


Shllaku në Zgjedhjet Parlamentare - 25.VI.2017
1.317 votues shllakas

Imazh


Sipas Listës së Komisjonit Qendror të Zgjedhjeve(KQZ) ”Zonat e Administrimit Zgjedhor” do të votohet në Njësinë Administrative të Shllakut vetëm 1.317 banorë për kandidatin për deputetë të territorit të Bashkis Vau Dejës.

Temali në Zgjedhjet Parlamentare – 25.VI.2017
1.545 votues temalas


Sipas Listës së Komisjonit Qendror të Zgjedhjeve(KQZ) ”Zonat e Administrimit Zgjedhor” do të votohet në Njësinë Administrative të Temalit vetëm 1.545 banorë për kandidatin për deputetë të territorit të Bashkis Vau Dejës.

E hanë, më dt. 15.V.2017
''Skllavëria jonë vjen nga fakti se i nënshtrohemi Sundimit të Gënjeshtrës, se nuk ia çjerrim Maskën e nuk protestojmë kundër saj çdo ditë”:Martiri Polak, Frati Jerzy Popiełuszko. Në shqipë prej polonishtes Bep Martin Pjetri
"Ku asht Shpirti i Zotit, aty asht Liria"("Ubi spiritus Domini ibi libertas") At Gjergj Fishta
"Të vdekun kanë lindë ata, që Sot Heshtin!"Fritz Kolë Radovani
Përgjigju duke Cituar
Avatari i antarit
Drejtues

Poste: 4568
Antarësuar: 28 Janar 2009, 13:10
Lista e 18 partive në Zgjedhjet Elektorale për Kuvendin Popullor 26.VI.2017

1. Lëvizja Socialiste për Integrim LSI
2. Partia Socialiste e Shqipërisë PS
3. Partia Kristian Demokrate e Shqipërisë PKD
4. Sfida per Shqiperine SFIDA
5. Partia Republikane Shqiptare PR
6. Partia Demokratike PD
7. Partia Bashkimi Demokristian Shqiptar PBDKSH
8. Partia Aleanca Demokristiane ADK
9. Partia Social Demokrate e Shqipërisë PSD
10. Aleanca Demokratike AD
11. Fryma e Re Demokratike FRD
12. Partia Demokracia Sociale PDS
13. Partia Drejtësi,Integrim dhe Unitet PDIU
14. Aleanca Arbnore Kombëtare AAK
15. Minoriteti Etnik Grek për të Ardhmen MEGA
16. Partia Komuniste e Shqipërisë PKSH
17. Aleanca Popullore per Drejtesi APD
18. Lista e Barabarte LIBRA
Emnat e disa kandidatve të partive Kryesore për Qarkun e Shkodrës

Partia Kristian Demokrate e Shqipërisë
1 DHIMITËR ZEF MUSLIA 07.04.1971 M PKD-01-SH-1.pdf
2 NDUE NIK PALI 08.05.1952 M PKD-02-SH-1.pdf
3 MANJOLA FRAN MEMA 20.10.1988 F PKD-03-SH-1.pdf
4 NIKË REXHEP NEÇAJ 10.08.1948 M PKD-04-SH-1.pdf
5 DORINA PLLUM UKA 10.01.1997 F PKD-05-SH-1.pdf
6 ROBERT PASHKO KOLPEPAJ 17.05.1985 M PKD-06-SH-1.pdf
7 ASTRIT FRANG PRENDI 13.06.1972 M PKD-07-SH.pdf
8 NIKOLETA TOM MACAJ 26.11.1994 F PKD-08-SH-1.pdf
9 ANGJE NDUE GJELOSHI 06.07.1970 F PKD-09-SH-1.pdf
10 ERIND NIKOLIN PËRNOKAJ 02.09.1989 M PKD-10-SH-1.pdf
11 DUKATE MARASH UKCAMAJ 27.03.1968 F PKD-11-SH-1.pdf

Partia Bashkimi Demokristian Shqiptar
1 PAULIN MARASH KOLNDREU 12.08.1975 M PBDKSH-01-SH.pdf
2 KOSTANDIN NDUE SUMAJ 01.07.1989 M PBDKSH-02-SH.pdf
3 DILE JAK NDOCAJ 28.07.1952 F PBDKSH-03-SH.pdf
4 NDUE NIKOLL SIMONAJ 11.02.1995 M PBDKSH-04-SH.pdf
5 ELISA FATBARDH QUKU 12.12.1995 F PBDKSH-03-SH.pdf
6 ELSAMED HAXHI SENAJ 16.08.1994 M PBDKSH-06-SH.pdf
7 TEMEIDA SIRRI DOMNORI 22.05.1984 F PBDKSH-04-SH.pdf
8 TAHIR LULASH STENAJ 02.08.1992 M PBDKSH-08-SH.pdf
9 PRENG NDREC SUMAJ 10.09.1987 M PBDKSH-09-SH.pdf
10 DORINA ALEKSANDER BIBA 25.04.1997 F PBDKSH-10-SH.pdf
11 ERGYS MARK NDOJAJ 27.01.1996 M PBDKSH-11-SH.pdf
12 DRILON TOME NDOCA 21.06.1986 M

Partia Aleanca Demokristiane
1 NDUE LAZER PJETRA 19.11.1962 M ADK-01-SH.pdf ADK-01-SH-CV.pdf
2 KOLE ZEF VLADAJ 06.11.1980 M ADK-02-SH.pdf ADK-02-SH-CV.pdf
3 NIKOLETA LEK MUNEKA 01.02.1992 F ADK-03-SH.pdf ADK-03-SH-CV.pdf
4 ARISTJAN MHILL HASANI 14.10.1992 M ADK-04-SH.pdf ADK-04-SH-CV.pdf
5 MARK ZEF PEPKOLAJ 05.02.1957 M ADK-05-SH.pdf ADK-05-SH-CV.pdf
6 XHOANA DESTAN ETHEMAJ 30.07.1993 F ADK-06-SH.pdf ADK-06-SH-CV.pdf
7 MARK JAK TANUSHI 14.04.1974 M ADK-07-SH.pdf ADK-07-SH-CV.pdf
8 DUKATE PJETER HASANI 10.02.1966 F ADK-08-SH.pdf ADK-08-SH-CV.pdf
9 DESTAN HAKI ETHEMAJ 01.01.1961 M ADK-09-SH.pdf ADK-09-SH-CV.pdf
10 LILJANA HAKI KUKAJ 24.08.1969 F ADK-10-SH.pdf ADK-10-SH-CV.pdf
11 MUKADES VOKERR ETHEMAJ 19.06.1965 F

LSI - Levizja Socjaliste për Integrim
Nr. Candidate Date of Birth Gender Form CV
1 AGRON ELEZ ÇELA 05.02.1969 M LSI-01-SH.pdf LSI-01-SH-cv.pdf
2 DRITAN RIFAT HYLLI 07.05.1977 M LSI-02-SH.pdf LSI-02-SH-cv.pdf
3 AMRA LUAN BAROVA 08.09.1992 F LSI-03-SH.pdf LSI-03-SH-cv.pdf
4 SAJMIRA ADEM LAÇI 31.12.1970 F LSI-04-SH.pdf LSI-04-SH-cv.pdf
5 LIDRA SHEFIK BUSHATI 05.09.1968 F LSI-05-SH.pdf LSI-05-SH-cv.pdf
6 LINDITA BEQIR KRAJA 04.03.1974 F LSI-06-SH.pdf LSI-06-SH-cv.pdf
7 RITVANA KADRI RRUKAJ 01.12.1989 F LSI-07-SH.pdf LSI-07-SH-cv.pdf
8 EDMOND KOL NDOU 06.05.1990 M LSI-08-SH.pdf LSI-08-SH-cv.pdf
9 ESTELA HARALLAMB NIKA 21.05.1978 F LSI-09-SH.pdf LSI-09-SH-cv.pdf
10 SHPËTIM ALI LAME 07.12.1953 M LSI-10-SH.pdf LSI-10-SH-cv.pdf
11 VEHBI ALI SHKJAU 11.04.1961 M LSI-11-SH.pdf LSI-11-SH-cv.pdf

PS-Partia Socjaliste
1 Ditmir Sulejman Bushati 24.03.1977 M PS-01-SH.pdf PS-01-SH-cv.pdf
2 Paulin Nikoll Sterkaj 05.07.1961 M PS-02-SH.pdf PS-02-SH-cv.pdf
3 Senida Fehmi Mesi 16.12.1977 F PS-03-SH.pdf PS-03-SH-cv.pdf
4 Luan Halit Harusha 13.04.1971 M PS-04-SH.pdf PS-04-CV-SH.pdf
5 Paulin Ded Luli 03.04.1969 M PS-05-SH.pdf PS-05-SH-cv.pdf
6 Teuta Luigj Qyteza 05.04.1963 F PS-06-SH.pdf PS-06-SH-cv.pdf
7 Alfons Ndoc Babani 22.01.1983 M PS-07-SH.pdf PS-07-SH-cv.pdf
8 Vilson Pashuk Masmalaj 10.04.1980 M PS-08-SH.pdf PS-08-SH-cv.pdf
9 Majlinda Gjon Laçaj 26.03.1979 F PS-09-SH.pdf PS-09-SH-cv.pdf
10 Myzafer Rrustem Bushaj 07.04.1966 M PS-10-SH.pdf PS-10-SH-cv.pdf
11 Pjetër Gjergj Nika 30.06.1966 M PS-11-SH.pdf PS-11-SH-cv.pdf
12 Bledianë Hasan Nika 07.05.1982 F PS-12-SH.pdf PS-12-SH-cv.pdf

Partia Republikane Shqiptare
1 BAJANA VLADIMIR TOSHKALLARI 22.09.1993 F PR-01-SH-pr.pdf
2 KUJTIM ALI MAÇI 22.12.1947 M PR-02-SH-pr.pdf
3 ENI KASEM HYSA 05.03.1998 M PR-03-SH-pr.pdf
4 EDONA SHABAN GJONAJ 30.12.1994 F PR-04-SH.pdf
5 INRI ALKET LALAJ 12.09.1997 M PR-05-SH.pdf
6 MATILD GENCI SHEHU 05.06.1996 M PR-06-SH.pdf
7 ALBIONA KOÇO DUDI 11.04.1983 F PR-07-SH.pdf
8 IZMIR NAIM QARRI 17.08.1996 M PR-08-SH.pdf
9 KATRIEL FATMIR MYRTA 14.02.1998 M PR-09-SH.pdf
10 ANISA SHPËTIM VASILLO 04.09.1986 F PR-10-SH.pdf
11 LUIS LUTFI MEÇKA 04.11.1996 M PR-11-SH.pdf

PD- Partia Demokratiek
1 ROMEO VILHELM GURAKUQI 18.09.1963 M PD-01-SH.pdf PD-01-CV-SH.pdf
2 IZMIRA NIAZI ULQINAKU 24.04.1991 F PD-02-SH.pdf PD-02-CV-SH.pdf
3 LORENC KARLET LUKA 01.05.1958 M PD-03-SH.pdf PD-03-CV-SH.pdf
4 BARDH ALI SPAHIA 29.01.1976 M PD-04-SH.pdf PD-04-CV-SH.pdf
5 NARD LAZER NDOKA 18.05.1963 M PD-05-SH.pdf PD-05-CV-SH.pdf
6 GJOKË TOM ULDEDAJ 03.03.1959 M PD-06-SH.pdf PD-06-CV-SH.pdf
7 ANTON LUIGJ KOKA 12.04.1966 M PD-07-SH.pdf PD-07-CV-SH.pdf
8 PRELË PJETER GJONI 07.05.1968 M PD-08-SH.pdf PD-08-CV-SH.pdf
9 ISUF METUSH META 01.03.1961 M PD-09-SH.pdf PD-09-CV-SH.pdf
10 BENARDETA NIKOLLE SYKU 16.02.1990 F PD-10-SH.pdf PD-10-CV-SH.pdf
11 ARVIT RIDVAN BUSHATI 03.09.1990 M PD-11-SH.pdf PD-11-CV-SH.pdf
12 ARDIT SAIT ÇYLYBYLI 29.02.1988 M PD-12-SH.pdf PD-12-CV-SH.pdf
13 DENIS MUHAMET FANI 29.08.1986 M PD-13-SH.pdf PD-13-CV-SH.pdf
14 AUREL LUC MARKAJ 17.09.1986 M PD-14-SH.pdf PD-14-CV-SH.pdf
15 DENISA ASTRIT MEÇI 02.01.1997 F PD-15-SH.pdf PD-15-CV-SH.pdf
16 ORJETA ZEF SHKAMBI 04.06.1977 F PD-16-SH.pdf PD-16-CV-SH.pdf
17 NIKOLIN DEDE STAKA 14.06.1965 M PD-17-SH.pdf PD-17-CV-SH.pdf
18 ZEF GJON SHTJEFNI 08.11.1964 M PD-18-SH.pdf PD-18-CV-SH.pdf

Partia Komuniste
ILIRJAN GJON BRUÇI 18.06.1980 M PKSH-01-SH.pdf PKSH-01-CV-SH.pdf
2 ENSUELA LEK NDREJAJ 06.06.1988 F PKSH-02-SH-1.pdf PKSH-CV-02-SH.pdf
3 PASHK NIKOLL NDREKAJ 03.11.1944 M PKSH-03-SH-1.pdf PKSH-CV-03-SH.pdf
4 ANILA LUTFI ALIBALI 18.07.1980 F PKSH-04-SH-1.pdf PKSH-CV-04-SH.pdf
5 DRITAN FADIL KURTAJ 06.07.1978 M PKSH-05-SH-1.pdf PKSH-CV-05-SH.pdf
6 MARGERITA UJK PEPAJ 14.08.1956 F PKSH-06-SH-1.pdf PKSH-CV-06-SH.pdf
7 REXHEP ISUF SANZA 12.05.1949 M PKSH-07-SH-1.pdf PKSH-CV-07-SH.pdf
8 ERMELINDA TONIN BRUÇI 10.09.1997 F PKSH-08-SH-1.pdf PKSH-CV-08-SH.pdf
9 BLEDAR ZIA MANI 16.06.1974 M PKSH-09-SH-1.pdf PKSH-CV-09-SH.pdf
10 ALMA LUAN REXHAJ 11.10.1992 F PKSH-10-SH-1.pdf PKSH-CV-10-SH.pdf
11 ARJAN ISMET ALIBALI 01.02.1969 M PKSH-11-SH-1.pdf PKSH-CV-11-SH.pdf
12 XHENISA RAMADAN VUÇAJ 16.12.1998 F PKSH-12-SH-1.pdf PKSH-CV-12-SH.pdf

Partia e Minoriteti Etnik Grek për të Ardhmen
1 ERVIS VASIL PEÇI 19.03.1986 M MEGA-01-SH.pdf MEGA-01-SH-CV.pdf
2 ELENI NIKOLLA ÇATI 06.04.1961 F MEGA-02-SH.pdf MEGA-02-SH-CV.pdf
3 VANGJEL THODHORI PAPA 07.04.1954 M MEGA-03-SH.pdf MEGA-03-SH-CV.pdf
4 FILIP SPIRO ÇAVIDHI 12.02.1972 M MEGA-04-SH.pdf MEGA-04-SH-CV.pdf
5 VASIL THOMA PAPA 02.05.1964 M MEGA-05-SH.pdf MEGA-05-SH-CV.pdf
6 NATASHA JANI ÇEKO 06.01.1939 F MEGA-06-SH.pdf MEGA-06-SH-CV.pdf
7 LEFTER JORJI TOLI 19.01.1956 M MEGA-07-SH.pdf MEGA-07-SH-CV.pdf
8 MILLO VANGJEL KALIVJOTI 23.04.1991 F MEGA-08-SH.pdf MEGA-08-SH-CV.pdf
9 THANAS SPIRO MIÇONI 13.11.1993 M MEGA-09-SH.pdf MEGA-09-SH-CV.pdf
10 DHIMITRI FILIP BUZUKA 01.10.1947 M MEGA-10-SH.pdf MEGA-10-SH-CV.pdf
11 KOSTANDO KOÇI GAZHGA 15.05.1950 F

Fryma e Re Demokratike
1 DIELA GJOVALIN PREKA 06.06.1964 F FRD-01-SH.pdf FRD-CV-01-SH.pdf
2 ASTRIT AGIM KUCI 28.09.1960 M FRD-02-SH.pdf FRD-CV-02-SH.pdf
3 DRILON EJLL BROQAJ 01.07.1986 M FRD-03-SH.pdf FRD-CV-03-SH.pdf
4 VIOLETA ISMAIL DAUTOVI 17.09.1963 F FRD-04-SH.pdf FRD-CV-04-SH.pdf
5 ALBANA BAKI SHPATARAKU 13.11.1968 F FRD-05-SH.pdf FRD-CV-05-SH.pdf
6 ERMAL ZAIM CEKA 04.02.1987 M FRD-07-SH.pdf FRD-CV-07-SH.pdf
7 MALVINA RROK SHTJEFNI 31.01.1986 F FRD-07-SH.pdf FRD-07-SH.pdf
8 DIELLA NDOC MARACAJ 15.07.1994 F FRD-08-SH.pdf FRD-CV-08-SH.pdf
9 FESTIM GANI CENI 26.11.1983 M FRD-09-SH.pdf FRD-CV-09-SH.pdf
10 KOSTANDINA SHTJEFEN GJUGJAJ 26.02.1963 F FRD-10-SH.pdf
11 ANTONETA PREL LUSHA 14.06.1954 F FRD-11-SH.pdf

Rezultatet e Zgjedhjeve Parlamentare të 26.VI.2017


Subjekti-------Vota--------Përqindje------Mandate!
1.LSI ---------225.901-----14,28%---------19 deputetë
2.PS-------------764.750------48,34%----------74 deputetë
3.PD -------------456.413-----28,85%-------43 deputetë
4. PSD-----------14.993-----0,95%---------1 deputetë (Tomë Doshi)


Qarku Shkodërpërbahet prej 5 bashkive;
Vau Dejës
Fushë Arrëz
Pukë
Malsi e Madhe
Shkodër

''Skllavëria jonë vjen nga fakti se i nënshtrohemi Sundimit të Gënjeshtrës, se nuk ia çjerrim Maskën e nuk protestojmë kundër saj çdo ditë”:Martiri Polak, Frati Jerzy Popiełuszko. Në shqipë prej polonishtes Bep Martin Pjetri
"Ku asht Shpirti i Zotit, aty asht Liria"("Ubi spiritus Domini ibi libertas") At Gjergj Fishta
"Të vdekun kanë lindë ata, që Sot Heshtin!"Fritz Kolë Radovani
Përgjigju duke Cituar
Avatari i antarit
Drejtues

Poste: 4568
Antarësuar: 28 Janar 2009, 13:10
19 marsi - Dita e Babës - Festë e Europës, Posted 25 Mars 2018, 10:01
.
19 marsi - Dita e Babës - Festë e Europës

Në Itali, Dita e Babës ashtë një datë e caktuem 19 marsi, si në disa vende të tjera me traditë të gjatë katolike, të tilla si Spanja, Portugalia, Polonia, Malta, Italia. Data asht e lidhun me Ditën e Shna Zefit, babai i Jezusit

Origjina e Festës të Babës
Imazh

Kulti fetar i Shën Jozefit asht shumë e vjetër dhe ka fillue në Lindje, në mesjetë, dhe pastaj u përhap në Perëndim tashmë në shek. e XIV-të. Rreth kësaj kohe, disa urdhna fetarë filluan të respektojnë festën më 19 mars, ditën e vdekjes së Shën Jozefit sipas traditës. Festa e Shën Jozefit u futë në kalendarin romak nga Papa Sisto i IV rreth 1479(vjeti zyrtar kur u pushtue Shkodra - Shqypnia Etnike nga barbarët osmano-turk), dhe në shek. e XIX-të u ba shenjt mbrojtës i disa vendeve me një traditë të randsishme katolike, të tilla si Meksika, Kanada dhe Belgjikë.
Në fakt, në vjetin 1870, Papa Pius X-të e ngriti San Giuseppe(Shna Zefin) në rangun e shenjtit mbrojtës të Kishës Universale. Papa Leo XIII e quajti shenjt mbrojtës i etërve të familjeve dhe të punëtorëve në 1889. Për të përkujtue këtë ngjarje asht ba zakon me i dhanë fmijve dhurata të vogla si dhe lule baballarve të tyne.

Festa e Babës në Itali


Në Itali, dita e babait festohet më 19 mars, që nga viti 1968, Ditën e Shna Zefit. Trendafilat janë simbol i kësaj feste; E kuqe, kur prindët janë gjallë. Trëndafili i bardhë dhurohet kur prindi ka dekë.

Dy tradita, në veçanti, e karakterizojnë festën e 19 marsit pak a shumë në të gjithë Italinë: Ndezja e zjarrit dhe e ambëlcinës(le zeppole).
1. Festimi i Shna Zefit përkon me fundin e dimrit, festimet fetare rituale, siç ndodhte shpesh me paganët si ritet e pastrimit agrar, të kujtesës së lashtë. Me këtë rast, në të vërtetë, mbetjet e drithërave digjen në arë, dhe në buzë të shesheve ndriçohen nga shtresat e mëdha të drurit.
2. Kur flaka e zjarmit ngjitet nalt shoqnohet me kërcime të mëdha nga gratë e vjetra, ndërsa të tjerë këndojnë himne për Shna Zefin.
Imazh

Këto rituale janë të shoqnuem me pregatitjen e ambëlcinës(si gurabi) për Shna Zefin, ndërsa ushqime të ndryshme nga rajoni në rajon, ashtë gjellë tipike e kësaj feste. Në Romë, pregatitja e ksaj ambëlcine e Shën Jozefit ka një entuziazëm shumë të veçantë e kuzhinës tipike të ambëlcinës italiane, që rrjedhin nga një traditë e lashtë që daton herët, në kohët romake. Ka dy legjendat kryesore: sipas traditës romake të kohës, pas arratisjes në Egjipt me Marisë dhe Jezusit, Shën Jozefi kishte për të shitur ambëlcina për të mbështetun familjen e tij në një vend të huej. Pikërisht për këtë arsye, në të gjithë Italinë bahen ambëlcina tipike të Ditës të Babës, të gatuem për të festue dhe përkujtue figurën e Shna Zefit.

Dita e Babës ashtë ba një rast për të mbledhë familjen, për të gatue ushqim të mirë në kolektivitet familjar, me gëzimin e bashkimit me njerëzit ma të randsishëm në jetën tonë. Fëmijët janë ata qi merren kryesisht me pregatitjen e ksaj feste solemne për Festën e Babës.
U pregatitë në shqip nga Bep Martin Pjetri
E hanë, 19.III.2018


Fëmijtë e të gjithë moshave urojn dhe kujtojnë Babën!
Imazh

19 marsi – Festa e Shna Zefit – Festa e Babës
Fmijtë e të gjitha moshave urojnë nga zemra babën - Gëzuar e me shndet dhe sa ma shumë trandafila të kuqe në Ditën e tyne!
Baba ashtë krenaria dhe sakrifica e fmijve! Ju rritni dhe edukoni fmijt për krahë bashkëshortes me këshillat, dashni e me sakrifica të pakursyeme! Ju duam fort! Jeni të ambël dhe të bukur!
Imazh

Atyne baballarve të ndamë nga jeta u vendosni trendafil të bardhë dhe nji qiri të ndezun te kryeti! Kjoshin të qetë në jetën e vertetë e të paharruem gjithmonë!
Kurrë mos u rritë fmija pa Babë! Rrnofshin Baballarët Shqyptar!

Shkodër, e hanë, 19.III.2018
E pregatiti në shqip Bep Martin Pjetri


111.813 - 17.V.2018
113.839 - 18.III.2019
''Skllavëria jonë vjen nga fakti se i nënshtrohemi Sundimit të Gënjeshtrës, se nuk ia çjerrim Maskën e nuk protestojmë kundër saj çdo ditë”:Martiri Polak, Frati Jerzy Popiełuszko. Në shqipë prej polonishtes Bep Martin Pjetri
"Ku asht Shpirti i Zotit, aty asht Liria"("Ubi spiritus Domini ibi libertas") At Gjergj Fishta
"Të vdekun kanë lindë ata, që Sot Heshtin!"Fritz Kolë Radovani
Përgjigju duke Cituar
Avatari i antarit
Drejtues

Poste: 4568
Antarësuar: 28 Janar 2009, 13:10
,
''Skllavëria jonë vjen nga fakti se i nënshtrohemi Sundimit të Gënjeshtrës, se nuk ia çjerrim Maskën e nuk protestojmë kundër saj çdo ditë”:Martiri Polak, Frati Jerzy Popiełuszko. Në shqipë prej polonishtes Bep Martin Pjetri
"Ku asht Shpirti i Zotit, aty asht Liria"("Ubi spiritus Domini ibi libertas") At Gjergj Fishta
"Të vdekun kanë lindë ata, që Sot Heshtin!"Fritz Kolë Radovani
Përgjigju duke Cituar
Avatari i antarit
Drejtues

Poste: 4568
Antarësuar: 28 Janar 2009, 13:10
Garojnë 46 Parti Politike në
Zgjedhjet elektorale për Parlamentin 2021-2025, të 25 prillit 2021 në Shqypni për Shkodrën


QARKU SHKODËR - Partia Socialiste (PS)

Shenim; U shpallën lista e PD-ës, në orën 24:00, të së hanës, më 8.III.2021.

1. Edona Xhavid Bilali 13/06/1989 - Shkodra
2. Paulin Nikollë Sterkaj - dtl. 5.7.1961 - Malsi të Madhe
3. Benet Bahri Beci 25/01/1965 - Shkodra
4. Ilir Hamit Beqaj 18/02/1968 - Shkodra
5. Frrok Gjin Gjini 06/09/1960 (ish deputetë i Partis Socialiste të 2017 dhe kunati i Nard Ndokës - Demokristiane)
6. Lela Selami Bera apo Berdica 06/03/1997
7. Pal Prek Peraj 01/05/1969 - Puka
8. Kristian Luigj Shkreli 21/11/1986 [/b]
9. Diana Eqerem Muriqi 03/7.1963
10. Jona Gjergj Leqejza 02/10/1987 - Shkodra
11. Alda Ded Mema 04/10/1995 - Ingjiniere e Bashkis Pukës
12. Kabir Seit Fishta 4/10/1995 - Shkodra(Velipoja - ka pronat Pallatet e Plazhit)

Qarku Shkodër - Partia Lëvizja për Integrim LSI

1 Agron Elez Çela 05/02/1969
2 Edmond Kol Ndou 06/05/1990
3 Lindita Enver Reçi 05/01/1967 F
4 Ilir Sabri Hyseni 04/07/1970
5 Erlinda Myzafer Kavaja 10/11/1990
6 Melisa Festim Brojaj 09/11/2000
7 Somela Fatmir Radohina 08/11/1992
8 Elsidita Luan Selaj 05/05/2000
9 Ashim Hysen Tafilaku 22/10/1978
10 Elmira Nevrus Zefi 12/11/1986
11 Elvis Sulejman Metani 03/02/1991
12 Jalldyz Nuri Kastrati 14/11/1958

Partia Socialdemokrate PSD

1 Tom Gjeke Doshi 06/06/1966 M
2 Gledis Esat Çeliku 06/08/1983 M
3 Meri Gasper Markiçi 22/07/1983 F
4 Bilbil Nuh Dervishi 04/02/1962 M
5 Serdar Qemal Hoxha 05/10/1996 M
6 Amela Zyhdi Zaganjori 30/12/1987 F
7 Eduard Frrok Gjoka 14/07/1982 M
8 Fabio Rudolf Martini 25/11/1976 M
9 Marina Angjelin Duhani 28/08/1986 F
10 Samed Ahmet Bushati 27/04/1998 M
11 Ersen Esat Bala 16/05/1985 M
12 Arjana Muhamet Ishmi 15/08/1955 F

Qarku Shkodër -Koalicioni Partia Demokratike "Aleanca për Ndryshim" PD

Shenim; U shpallën lista e PD-ës, në orën 22:30, të së hanës, më 8.III.2021.

1 Helidon Skënder Bushati 08/04/1973, PD(Partia Demokratike)
2.Emilja Pjerin Koliqi 24/09/1963, PD - Nënkryetare e Bashkisë Shkodër prej 2019.
3. Ramadan Rexhep Likaj 10/01/1966, PD - Ish kryetar i Bashkisë Malsisë së Madhe.
4. Greta Zef Bardeli 12/04/1980, PD - Ish Kryetare e Qarkut Shkodër
5. Zef Kin Hila 23/02/1961, PD - ish kryetar i Komunës Bushat, ish Kryetar i Bashkisë Vau Dejës. (Përfaqson edhe Komunat Shllak e Temal.)
6. Ludovik Stak Hasani 23/09/1967, PR(Partia Republikane)

7. Bardh Ali Spahia dtl. 29.1.1976 - ish zev-ministër i shndetsisë dhe deputetë, PD.
8. Nard Lazër Ndoka dtl. 18.5.1963 - ish ministër i Shndetsisë, ish zev-ministër i Brendshëm me PD.
9. Izmira Niazi Rusi(Ulqinaku) -dtl. 24.4.1991 PD - ish deputete e 2017.
10. Aldo Rrok Gega 04/06/1994, PD
11. Arben Zef Gjuraj 28/03/1969, PD- Nën-kryetar i Bashkisë Shkodër prej 2013.
12. Helga Ferdinand Sallaku 18/05/1984, PD

Partia Lëvizja Demokratike Shqiptare - PLDSH - -Kryetar Myslim Murrizi

1 Edmir Idriz Piroviq 07/05/1989 M
2 Mirjeta Muhamet Elezi 11/07/1994 F
3 Elvis Agim Dibra 08/08/1980 M
4 Romario Pauli Ndoci 01/04/1990 M
5 Elda Xhevdet Bajraktari 16/05/1984 F
6 Marjan Ndue Nikolli 20/04/1999 M
7 Genc Hamdi Luanaj 01/06/1974 M
8 Edlira Safet Shëngjoni 25/07/1969 F
9 Neritan Hysen Behri 22/09/1983 M
10 Vjoltim Kujtim Nabolli 09/06/1995 M
11 Violeta Selam Hoxha 14/07/1993 F
12 Dikanjo Petrit Doda 21/06/2001

Qarku Shkodër - Partia e Lëvizjes për Ndryshim(PLN - kRYETAR JOZEFINA TOPALLI)

1 Jozefina Filip Topalli 26/11/1963 F
2 Adela Muhamet Kryeziu 29/05/1990 F
3 Visar Nadir Erkoçi 06/05/1977 M
4 Melisa Ndoc Braci 08/08/1998 M
5 Nora Ndoj Deda 17/04/1969 F
6 Gjovalin Nik Kastrati 28/07/1964 M
7 Alfred Ndoc Alia 08/03/1987 M
8 Orjon Nail Rroji 28/09/1978 M
9 Teuta Mustafe Hoti 28/04/1967 F
10 Nest Dede Zefi 19/02/1978 M
11 Jurgen Sokol Drrasati 11/03/1995 M
12 Elsa Agron Sherri 07/07/1997

Partia Levizja e Re(PLR)


1 Elma Tahir Bala 19/07/1963 F
2 Ndue Frrok Shpendaj 04/01/1979 F
3 Manjola Arben Ndreca 13/06/2001 F
4 Jorgji Dhimiter Karaj 28/11/1959 M
5 Arta Hamdi Palushi 11/04/1987 F
6 Fabiola Gjon Lleshi 20/07/1999 F
7 Mirjan Nikoll Bicukaj 02/04/1990 M
8 Olta Ismet ELezi 19/02/1995 F
9 Petrit Liman Tanushi 07/10/1967 M
10 Arsen Abaz Xhediku 01/05/1994 M
11 Zeliko Memet Shimi 04/10/1993 F
12 Mir Njac Lukani 25/02/1974 M

Partia Nisma Thurje - PNTH

1 Amel Zija Pervizi 20/10/1992 M
2 Endrit Skender Shabani 08/02/1985 M
3 Aledija Fatbardh Unuri 14/12/1996 F
4 Besmir Behatdin Sadiku 09/06/1994 M
5 Shpëtim Mehdi Bekteshi 15/03/1995 M
6 Besara Bilal Ganjolla 28/01/1998 F
7 Ersid Daut Dobrovoda 23/06/1991 M
8 Renid Shemsi Nishani 30/12/1990 M
9 Elona Sabah Çapnage 12/12/1990 F
10 David Fran Velaj 10/09/1995 M
11 Arlind Besnik Mesi 28/12/1999 M
12 Xhenilda Xhabri Shmidra 08/03/2001 F

Koalicioni Aleanca Bashkimi Popullor Emigracioni - Ora e Shpresës dhe Konservatorët – ABEOK

1 Zef Gjon Shtjefni 08/11/1964 M - P.O.SH
2 Shtjefen Zef Staku 07/01/1960 M - PKKA
3 Silvana Ndue Bushati 16/10/1987 F - PKKA
4 Merita Idriz Preza 25/02/1973 F - P.O.SH
5 Hilmi Rame Plava 25/05/1947 M - PBPPSH
6 Anxhelo Anastas Nika 03/11/1994 M - P.E.SH
7 Esmeralda Sander Ndreca 07/07/1993 F - PKKA
8 Altin Losh Gjeloshaj 25/12/1991 M - PKKA
9 Jurgen Edmond Fregjaj 13/07/2000 M - P.O.SH
10 Bardhe Ndoke Lisi 30/06/1983 F - PKKA
11 Sabina Shpetim Zejneli 03/10/1998 F - P.O.SH
12 Bernard Zef Lejthia 07/02/1963 M - PKKA

Parta Bindja Demokratike - PBD

1 Tonin Tom Uldedaj 28/03/1966 M
2 Fatma Sulejman Maka 24/02/1987 F
3 Gjovalin Martin Dushaj 24/06/1957 M
4 Bahri Brahim Shabani 16/02/1969 M
5 Esin Nimet Lekiq 06/03/1992 M
6 Suelë Paulin Daka 15/05/1980 F
7 Nikolin Lulash Gjeloshi 04/05/1982 M
8 Gledis Ridvan Lloshi 21/07/1994 M
9 Amversa Nikoll Bardhaj 30/07/1991 F
10 Redi Xhabir Hebovija 12/03/1996 M
11 Irena Ndrek Hoxha 31/08/1976 F
12 Renato Federik Coku 15/01/1989
Partia Balli Kombetar – PBK

1 Gëzim Rifat Breza 09/07/1961 M
2 Edlira Mit-hat Pelinku 17/08/1968 F
3 Kristian Kostandin Hajkola 12/10/1991 M
4 Vjollca Rifat Hasi 10/02/1960 F
5 Gazmir Shkelqim Bardhi 24/08/1994 M
6 Ersa Perparim Dergjini 19/03/2000 F
7 Dorian Besnik Vukaj 18/05/1992 M
8 Betime Hilmi Zymeri 01/06/1981 F
9 Ardi Armand Mugri 21/08/1990 M
10 Ardiana Riza Kraja 12/08/1971 F
11 Hylvi Sabri Brahimi 22/05/1959 M
12 Arsen Adrian Thikaxhija 24/06/1999

Partia Aleanca Demokracia e Re – PADR

1 Ardian Selami Këlliçi 21/10/1963 M
2 Marçelo Prek Gjondrekaj 19/12/1997 M
3 Klea Rrok Radovani 13/07/1999 F
4 Erion Beslim Barxhani 14/05/1991 M
5 Arsen Ymer Geci 08/03/1993 M
6 Menkela Stavri Marku 11/11/1994 F
7 Xhegi Myftar Dyrmishi 31/03/1992 M
8 Emiljano Zef Përndreka 07/12/1997 M
9 Malvina Hasan Sina 11/01/1992 F
10 Emirjan Gjergj Perdoda 27/09/1986 M
11 Artiol Dylber Kanani 21/02/1988 M
12 Eva Kujtim Bozha 14/01/2000 F

SHENIM:
Konkurojnë 144 kandidatë për deputetë të Shkodrës, Vau Dejës, Malsi e Madhe dhe Puka!
U MUER MË DT. 16.3.2021
http://kqz.gov.al/listat-shumemerore-te-kandidateve/

E pregatiti Bep Martin Pjetri
Prill 2021


Rezultati i zgjedhjeve për Kuvend 25 prill 2021
Konkuruen 141 kandidatë stë Qarkut të Shkodrës e fituen 11 deputetë


Zgjedhës në Shqypni - 3.588.869
12 Qarku
140 Deputetë
17 Subjekte Zgjedhorë - 1841 Kandidatë për 140 deputetë
732 - Kandidate Femra
AL Qarku
Subjekti Zgjedhor

Nr. Emri - Atësia - Mbiemri - Qarku - Subjekti (Partia/Koalicioni) -Sigla -Partia në Koalicion

1. Agron Elez Çela SHKODËR Lëvizja Socialiste për Integrim LSI

2. Benet Bahri Beci SHKODËR Partia Socialiste e Shqipërisë PS

3. Edona Xhavid Bilali SHKODËR Partia Socialiste e Shqipërisë PS

4. Emilja Pjerin Koliqi SHKODËR Partia Demokratike "Aleanca për Ndryshim" PD-AN PD

5. Gledis Esat Çeliku SHKODËR Partia Socialdemokrate PSD

6. Greta Zef Bardeli SHKODËR Partia Demokratike "Aleanca për Ndryshim" PD-AN PD

7. Helidon Skender Bushati SHKODËR Partia Demokratike "Aleanca për Ndryshim" PD-AN PD

8. Meri Gasper Markiçi SHKODËR Partia Socialdemokrate PSD

9. Paulin Nikollë Sterkaj SHKODËR Partia Socialiste e Shqipërisë PS

10. Ramadan Rexhep Likaj SHKODËR Partia Demokratike "Aleanca për Ndryshim" PD-AN PD

11. Zef Kin Hila SHKODËR Partia Demokratike "Aleanca për Ndryshim" PD-AN PD


E pregatiti Bep Martin Pjetri
E mërkurë, 30.VI.2021

U morë nga linku i KQZ ; http://kqz.gov.al/results/results2021/results2021.htm
''Skllavëria jonë vjen nga fakti se i nënshtrohemi Sundimit të Gënjeshtrës, se nuk ia çjerrim Maskën e nuk protestojmë kundër saj çdo ditë”:Martiri Polak, Frati Jerzy Popiełuszko. Në shqipë prej polonishtes Bep Martin Pjetri
"Ku asht Shpirti i Zotit, aty asht Liria"("Ubi spiritus Domini ibi libertas") At Gjergj Fishta
"Të vdekun kanë lindë ata, që Sot Heshtin!"Fritz Kolë Radovani
Përgjigju duke Cituar
MëparshmePërpara
Posto një përgjigje 91 postime · Faqe 9 prej 10 · 1 ... 6, 7, 8, 9, 10
Antarë duke shfletuar këtë forum: Asnjë antar i regjistruar dhe 1 vizitor
Powered by phpBB3
Copyright ©2008 phpBB Group.
Të gjitha oraret janë UTC + 2 orë . Ora 05 Gusht 2021, 08:46
Designed by Monitonix
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /web/htdocs/www.proletari.com/home/mkportal/include/PHPBB3/php_out.php on line 33: Creating default object from empty value
Theme by Zeuder
Copyright 2009 - 2010 da Proletari