Kenga qe po degjoni ne keto momente .. !

Muzika ushqimi i shpirtit dhe i mendjes. Te shkembejme shijet muzikore dhe te rejat e fundit nga muzika. Te pershendesim njeri tjetrin me muzike apo linke videosh muzikore youtube,google

Moderators: Laert, I-AMESHUAR

Re: Kenga qe po degjoni ne keto momente .. !

Postby angela » 24 Nov 2009, 12:23

OSARE SEMPRE
User avatar
angela
Drejtues
 
Posts: 133
Joined: 29 Jan 2009, 21:45

Re: Kenga qe po degjoni ne keto momente .. !

Postby Jackass » 24 Nov 2009, 13:33

Ja maji erdhi perseri....me 29 do bejme dashuri, la la la
User avatar
Jackass
Drejtues
 
Posts: 124
Joined: 29 Jan 2009, 17:47

Re: Kenga qe po degjoni ne keto momente .. !

Postby ksanthi » 25 Nov 2009, 19:09

Image
User avatar
ksanthi
Drejtues
 
Posts: 603
Joined: 05 Mar 2009, 19:37
Location: Italy

Re: Kenga qe po degjoni ne keto momente .. !

Postby angela » 26 Nov 2009, 10:42

OSARE SEMPRE
User avatar
angela
Drejtues
 
Posts: 133
Joined: 29 Jan 2009, 21:45

Re: Kenga qe po degjoni ne keto momente .. !

Postby angela » 26 Nov 2009, 15:53

OSARE SEMPRE
User avatar
angela
Drejtues
 
Posts: 133
Joined: 29 Jan 2009, 21:45

Re: Kenga qe po degjoni ne keto momente .. !

Postby angela » 26 Nov 2009, 16:02

OSARE SEMPRE
User avatar
angela
Drejtues
 
Posts: 133
Joined: 29 Jan 2009, 21:45

Re: Kenga qe po degjoni ne keto momente .. !

Postby angela » 27 Nov 2009, 14:39

OSARE SEMPRE
User avatar
angela
Drejtues
 
Posts: 133
Joined: 29 Jan 2009, 21:45

Re: Kenga qe po degjoni ne keto momente .. !

Postby angela » 02 Dec 2009, 19:20

OSARE SEMPRE
User avatar
angela
Drejtues
 
Posts: 133
Joined: 29 Jan 2009, 21:45

Re: Kenga qe po degjoni ne keto momente .. !

Postby angela » 20 Dec 2009, 21:48

OSARE SEMPRE
User avatar
angela
Drejtues
 
Posts: 133
Joined: 29 Jan 2009, 21:45

Re: Kenga qe po degjoni ne keto momente .. !

Postby ksanthi » 17 Jan 2010, 22:30

Image
User avatar
ksanthi
Drejtues
 
Posts: 603
Joined: 05 Mar 2009, 19:37
Location: Italy

PreviousNext

Return to Muzika

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron