CFARE PUNOJNE SHQIPTARET JASHTE? SHEFA APO,....

Te njihemi me njeri-tjetrin dhe te shohim qe se si nepermjet fjaleve transmetohet karakteri dhe personaliteti jone shoqerise virtuale qe kemi krijuar mbas nje monitori pc por dhe mund te shnderrohet ne realitet.

Moderators: Laert, I-AMESHUAR

CFARE PUNOJNE SHQIPTARET JASHTE? SHEFA APO,....

Postby Laert » 05 Nov 2009, 14:16

Kokermeli!

Shqiptaret sipas lajmeve jane integruar shume mire per vet natyren qe kane te mesohen shpejt sepse ne shqiptaret nuk kemi shume diferenca per sa i perket marredhenieve te punes, komunikimin me njerzit si popull europian. :flm
''Skllavëria jonë vjen nga fakti se i nënshtrohemi Sundimit të Gënjeshtrës, se nuk ia çjerrim Maskën e nuk protestojmë kundër saj çdo ditë”:Martiri Polak, Frati Jerzy Popiełuszko. Në shqipë prej polonishtes Bep Martin Pjetri
"Ku asht Shpirti i Zotit, aty asht Liria"("Ubi spiritus Domini ibi libertas") At Gjergj Fishta
"Të vdekun kanë lindë ata, që Sot Heshtin!"Fritz Kolë Radovani
Laert
Drejtues

Re: CFARE PUNOJNE SHQIPTARET JASHTE? SHEFA APO,....

Postby kokërrmeli » 05 Dec 2009, 22:42

Laert,

Me m'fal per vonesen, por as kam ken me pushime, as i smur teper, as s'e kam lan per mendje t'madhe. Por s'po m'punon Interneti pse kam problem me Proletarin. Gjithsesi jam alergjik prej ksaj fjale :)

Persa i perket integrimit, jena ma t'fort't n'Europ, se na ka msu komunizmi me u pershtat ne çdo situat. Na ka ba nji fis me plastelinen :dru:
E vertet qe integrohemi shpejt, por s'duhet me ken shum n'prani t'shqiptarve, se vesi i vjeter vjen prap. S'e di a e ke vu re por 'ne' shqiptart e jashtem, integrohemi, apo ma mir ri-integrohemi shpejt kur kthehna n'Shqipni, 'simas venit edhe kuvendi'. Bahna nervoz, xajm neperfjal, shesim mend, e harrojm edhe gjanat ma elementare t'edukates, kur ktehena anej.
Kujdes se s'po i shti te tan n'nji thes : une psh baj perjashtim :)
kokërrmeli
Drejtues

Previous

Return to Shoqeria jone virtuale