Sa kohe zgjat dashuria ?

Te njihemi me njeri-tjetrin dhe te shohim qe se si nepermjet fjaleve transmetohet karakteri dhe personaliteti jone shoqerise virtuale qe kemi krijuar mbas nje monitori pc por dhe mund te shnderrohet ne realitet.

Moderators: Laert, I-AMESHUAR

Re: Sa kohe zgjat dashuria ?

Postby Arla » 22 Feb 2009, 22:53

Dashurine ka shume shume gjera qe e mbajne ne jete. Respekti eshte primar, personalisht me mire te kem respekt sesa dashuri.Dhe fati nuk ka te bej fare, ti duhet te jesh ai qe te duhet te sfidosh fatin.Kam degjuar te flitet per dashuri te perjetshme por jo te perjetuara pergjithmone.
The world of my own
Arla
Drejtues

CFARE LLOJ DASHURIET?

Postby Laert » 22 Feb 2009, 22:57

ARLA!
:yes:
NE PERGJIGJEN QE I KE DHENE KRISTELES DOLI QARTE SE KU E KE FJALEN.
TE KANE DHENE PERGJIGJE TY DISA MIQE DHE TI NE FUND KTHEN KREJT NDRYSHE.
TASHI UNE E KUPTOVA NE THELBE SESI E KONCEPTON DASHURINE.
PERDERISA TI NUK JE DAKORT DUA TE DIJ NGA ANA E JUAJ:
PER CILEN DASHURI JE PER NJE CIFT QE DUAN TE KRIJOJNE FAMILJE?
PER NJE DASHURI CIFTIT JASHTE FEMIJVE?
APO DY PALE DASHURI:
- NJE DASHURI PER VETE CIFTIN
- NJE DASHURI PER FEMIJTE

UNE KUPTOVA SIPAS DISKUTANTVE SE PERDERISA BEHET FJALE PER NJE DASHURI TE CIFTIT QE KRIJON FAMILJE DO TE KTHEJSHA KONKRETISHTE TE PERMBLEDHUR NJE PERGJIGJE PER DASHURINE SI MA MERRE MENDJA IME:
''DASHURIA E RASTIT TE CIFTIT QE BEHET ME PAS ME FEMIJE KONCEPTOHET KOMPLEKSE(D.M.TH DASHURI MIDIS CIFTIT DHE FEMIJVE).
DASHURIA E CIFTIT TE FEJUAR , TE MARTUAR FILLON E PERTHYETSIKURSE NGA RREZJA E DRITES QE BIE MBI PRIZEM NE DY DASHURI:
- DASHURI CIFTI VAZHDON
- DASHURIA E RE E CIFTIT PER FEMIJEN - KRIJESEN E RE.
TE DY SEBASHKU SI DY KOMONENTE PERBEJNE TASHME NJE DAHSURI QE QUHET DASHURI FAMILJARE.
DAHSURIA E PARE TASHME ZGJEROHET KUFIRI I SIPERFAQES DHE DUKE SHKRIRE NE NJE KURORE TE ARTE DHE KY SENDERTIM DASHURIE E BEN QE TE ZGJASE EDHE ME FORTE GJIITHE JETEN.
MERRE QETE KET KONCEPTE DHE SHIFE DREJTE E NE SY DHE JO DUKE E ABSTRAKSIONUAR JASHTE REALITET.
''Skllavëria jonë vjen nga fakti se i nënshtrohemi Sundimit të Gënjeshtrës, se nuk ia çjerrim Maskën e nuk protestojmë kundër saj çdo ditë”:Martiri Polak, Frati Jerzy Popiełuszko. Në shqipë prej polonishtes Bep Martin Pjetri
"Ku asht Shpirti i Zotit, aty asht Liria"("Ubi spiritus Domini ibi libertas") At Gjergj Fishta
"Të vdekun kanë lindë ata, që Sot Heshtin!"Fritz Kolë Radovani
Laert
Drejtues

Postby Kristela » 22 Feb 2009, 23:05

Une u detyrova te shprehem "nqs je me fat" sepse ti ma vure kriter primar pasionin, ath kur shikon anen e pasionit si te paren, ndoshta anashkalon respektin. Megjithse ke te drejte qe respekti eshte shum i rendesishem dhe pa të, nuk ka kuptim nje lidhje serioze.
Me causa sensacion
Kristela
Drejtues

Postby Arla » 22 Feb 2009, 23:16

Fillon dashuria per te sjelle ne jete dashurine me te madhe dhe te bukur ne kete boten , femijen. Kjo eshte nje nga realitetet qe shihet ne sy madje me sy te qarte.
The world of my own
Arla
Drejtues

Postby I-AMESHUAR » 26 Feb 2009, 03:38

Dashuria zgjat 2+1+9=1 :)
Paqja eshte mbreti i kultures, lufta ushtari i saj
Chi è in equilibrio non evolve
.
(shkruar nga une)
Testo shpejtesine e internetit tuaj
Image
I-AMESHUAR
Drejtues

Postby summer spell » 26 Feb 2009, 21:32

I-AMESHUAR wrote:
summer spell wrote:Apo vjen nje moment ku te merzitet partneri?

Te merzitet partneri??? Me duket pytje kontradiktore sepse po tu merzit partneri athere ska pas ndonjehere dashuria mes tyre!!!

Pse cdo gje qe te them une te duket kontradiktore? :) :) Ajo qe thash une eshte e vertet dhe e mendoj qe vjne momenti qe dashuria qe ke ne fillimet e jeteses shuhet dhe rrin vetem respekti sic thash. Ka raste qe dhe te merzitet partneri, lidhja te duket monotone dhe ka shume pasoja psh sic eshte dhe tradhetia apo jo?
to SeX mazI sou Htan toso Kalo pou aKoma kai oi Geitones vghkan na Kanoun Tsigaro
summer spell
Drejtues

Postby Arla » 26 Feb 2009, 23:09

Jam dakord me ty summer , ka raste qe nuk te pelqen sjellja e partnerit dhe distancohesh pak, ose fillon dhe ja shpreh. Por me mire thuaj mes nesh mori fund sesa ta tradhetosh, tradhetia eshte xhesti me i ulet.
The world of my own
Arla
Drejtues

Postby ksanthi » 24 Apr 2009, 10:36

Dashuria zgjat deri sa dy njerez ndjejne per njeri tjetrin , nuk ka perkufizime.
Image
ksanthi
Drejtues

Postby HEN-RI » 24 Apr 2009, 20:14

DASHRIA ESHTE NJE MULLAR ME BAR QE KUSH E HA ESHTE GOMAR
HEN-RI
Drejtues

Postby ksanthi » 25 Apr 2009, 09:33

HEN-RI wrote:DASHRIA ESHTE NJE MULLAR ME BAR QE KUSH E HA ESHTE GOMAR

Agapi mou esy .Qe kur te gjithe te dashuruarit jane gomar ? :) :kiss Ti amo.
Image
ksanthi
Drejtues

PreviousNext

Return to Shoqeria jone virtuale