Sa kohe zgjat dashuria ?

Te njihemi me njeri-tjetrin dhe te shohim qe se si nepermjet fjaleve transmetohet karakteri dhe personaliteti jone shoqerise virtuale qe kemi krijuar mbas nje monitori pc por dhe mund te shnderrohet ne realitet.

Moderators: Laert, I-AMESHUAR

Re: Sa kohe zgjat dashuria ?

Postby Elvis Kelmendi » 28 Apr 2009, 22:33

Sa zgjat? menoj 30-45 minuta cdo rradh? Ca menon ti Jackassi per ket ceshtje? Na marrim menimin tan shum seriozisht. Por nuk mund te bajm komente te matejshme se hetimet jan en progres... :) :(

miracomando ragazzi... ciao
Ku kan BJESHKT t'plot hijeshin, ku bajn KULLAT bujarin, Ku vallzojn ShQIPET e malit...

http://www.youtube.com/watch?v=RrZigmvC ... re=related
Elvis Kelmendi
Drejtues

Postby angela » 29 Apr 2009, 07:57

15 min pak apo shume....kohezgjatjen e nje raporti seksual :(

shaka...besoj nuk llogaritet sa mund te zgjas nje dashuri...por relativisht dashuria ajo qe te mberthen stomakun, trazimet hormonale, kompliciteti sentimental...romanticiteti, pas disa vitesh(se di sa... dashuria nuk eshte statistike) fillojne zbehen, per ti lene vendin ndjenjave te tjera si respekti..kompliciteti...miqesia...tollerimi...mirekuptimi, se di nese do i mjaftonin cdokujt keto derivate te dashurise per te qene i lumtur dhe pa humbur vitalitetin e vet... por smund te jemi vazhdimisht ne kerkim te dashurise adoloshenciale ajo qe na le pa gjume dashuria nuk eshte vetem pasion...sepse zjarri i pasionit i ka flaket e nxehta digjet dhe konsumohet shpejt...une te pakten e mendoj keshtu, ose me mire ndoshta une se kam njohur akoma dashurine pasionale qe te me rrembej per vite me rradhe...kam 8 vite me tim shoq, dhe e kam kaluar fazen pasionale ...romantike...(une dhe ai ai dhe une ska tjeter ne bote..po te jemi te bashkuar cajme edhe boten etj etj... :) ) 2 vitet e para , me pas hyn ne nje tjeter dimension dhe vetem me konstance...vullnet...besim, deshire mund te cohet perpara...per te mos u braktisur sa hasen veshtiresite e para, sepse jeta e ciftit s'eshte aspak e lehte..keshtu ne teori te thaj une, por ne praktike nuk hahet buka me mua :) kush me ka afer e di mire, jam teper ezigjente :dru:
OSARE SEMPRE
angela
Drejtues

Postby kelvi » 29 Apr 2009, 11:29

15 min pak apo shume....kohezgjatjen e nje raporti seksual

Nuk bajm seks por dashni mor angela, na nuk bajm seks por dashni ...
Ti duhet me ul "the defences" e me gjet nji partner qe ban dashni me rendiment ma te nalt .
T'pakten 30-45 min/per akt.
Un sapo paketova te dashuren teme per pushime per 1 jav...so ca kishe than sikur me te ftu un per nji terapi intensive?
kelvi
Drejtues

Postby Jackass » 29 Apr 2009, 19:38

Dashuria eshte nje perberes qe une nuk e fus ne gjelle , jo se skam qef... po s'di ça eshte :(
qefi ma ka e bytha s'ma mba :) :) :) :) :) i keqi don shume po se don asnji

Kur ja heq shtojcat , ato dhuratat pordhi kali ne dere te hanit, ato telefonatat e gjata, sms qe te ta kete zili Vete Aligeri
kur e shef njeriun "lakuriq" ne formen letrare e kam fjalen , mos u hidhni perpjete :)
Nese e ben nje hap mrapa e shikon me syrin neutral :engjell
nese te perzihet ne stomak sa here qe ja shef syte
Nese ja degjon zerin dhe nuk e degjon se zjarrfiksat po thyejne deren e komshise
nese , nese.......... vari lesht
Dashuria , kur e ka vendin te quhet e tille nuk harrohet kurre
eshte nje vater zjarri qe sikur i hedh benzine sa here qe kryqezohen rruget me personin
Dashuria ka forma te ndryshme , po ajo e thjeshta fare....nuk harrohet kurre
Dashuria me dike qe shef perdite, eshte akt prezence .... sikur apeli ne klase
Nxener NORI ? ...prezent :) :) :)

Dashuria sa fjale e piste....po sduhet te ngaterrohet me terheqjen fizike ,seksuale,intelektuale
Mund t'ja falim trupin per nje moment njerit qe na pelqen , po jo dashurine
Po trupi, mendja , zemra, i perkasin personit qe duam ...qofte afer apo larg , i pashem a i shemtuar
i varfer apo i pasur...
Une nje femre qe dua , po fatkeqesisht jeton Larg....ne bangladesh , i thashe
Sa here te shifena ta jap nje rracjon dashni te shoqeruar me puthje me sy mbyllur
Se asnjeri spo vdes per seks,ka plas sheshit

Nje keshille universale.... jepja trupin Mentorit po jepja zemren Norit :)
Fut içik spec djeges ne groshen qe po ha perdite .......

Nje pershendetje per te gjithe te dashuruarit ....
nese dashuroni vertete, jepini gaz se vetem kjo eshte e vertete ne kete bote fallco
Ja maji erdhi perseri....me 29 do bejme dashuri, la la la
Jackass
Drejtues

Postby Elvis Kelmendi » 29 Apr 2009, 22:23

Jackass mos u anko dudde! :) Ca te intereson ty a te dun a ste dun... majfton me i ba me te ardh prej sirilankes en largistan... me i dhan nji te mir... e masanej asht kry misioni. Pse don me e kompliku jeten me martesna e dashnina kur zoti ta ka ba nafak me dal jasht pa u lag...
Ku kan BJESHKT t'plot hijeshin, ku bajn KULLAT bujarin, Ku vallzojn ShQIPET e malit...

Elvis Kelmendi
Drejtues

Postby angela » 02 May 2009, 09:42

kelvi wrote:

Ti duhet me ul "the defences" e me gjet nji partner qe ban dashni me rendiment ma te nalt .
Un sapo paketova te dashuren teme per pushime per 1 jav...so ca kishe than sikur me te ftu un per nji terapi intensive?

e kam shume te veshtire te te pergjigjem sinqerisht....sepse duhet ti rezistoj deshires cuditerisht te forte per te derguar ty te besh nje terapi mentalitetit tend mesjetar dhe feminist...per mos ta zgjatur me tej, po e le me kaq edhe pse skam kohe as deshire te te vij pas oreksit tend provokues.
OSARE SEMPRE
angela
Drejtues

Postby ksanthi » 02 May 2009, 17:13

angela wrote:
kelvi wrote:

e kam shume te veshtire te te pergjigjem sinqerisht....sepse duhet ti rezistoj deshires cuditerisht te forte per te derguar ty te besh nje terapi mentalitetit tend mesjetar dhe feminist...per mos ta zgjatur me tej, po e le me kaq edhe pse skam kohe as deshire te te vij pas oreksit tend provokues.

angela e dashur mos u mer me te deri tani ka ndrruar tre nicke qe ja dime , se sa ka te fshehte zoti e di .Nje pucje per ty :muah
Image
ksanthi
Drejtues

Postby Elvis Kelmendi » 03 May 2009, 22:46

Dashnia munet me ken nji loj vertet e komplikume.
Shum shpesh... djemt qe komplimentojn femnat... kjoft edhe virtualisht :) ...nuk e bajn prej noj vlersimi t'vertet... por se dojn dicka prej asaj femne :) . Nuk asht kjo mnyra! Ah kta djemt e sotit qe harrojn c'ka thojn yjet ... :) ! duhet me ndalu sakrifikimin e dhive t'virgjera... tek LUANI... se zemrohet bri-Cjapi... :) . T'pakten me ja majt te mshehun ket gja, ... se asht kryetari i tufes e idhnohet prej xhelozis.. Me ja vu troken ne qaf
por me ja lujt dikush tjeter...
:) . En fakt nuk munet me ju msheh gja prej yllit kryetar bri-Cjap :) tani qe kan fillu me perdor googleadense e te tjere web site trackers .. me mbajt shenime en popull... :).

Elvis Kelmendi
Drejtues

Postby Elvis Kelmendi » 03 May 2009, 23:11

Vajz"a" mu duktet shum nervoze dhe en vetmrojtje kur folt. Gjithashtu ju spekullut ndaj mejet pa me njoft..
Njana em thirr shok ok ktu tan jena shok e shoqe ... me u knaq tu nda mendime..kajher edhe me humor...
prandaj me surprizoi ... irritimi.. ankthi juj... un du me i harru cka thate ndaj meje, pak kindess e i buzqeshje besoj se mjafton me ba diferencen... jo me ba at diferencen qe me u dukt i mir... por me kindness me ba diferenc en jeten e njerzve qe kan pas munges substanciale dashniet...
Na njerzit kena nji veti te rrall. Kur perpiqna me marr hak........... :( per vetin o per rracen tone...... :( munohna edhe shqipet e malit me i infektu me virus t'thive.

Ciao belle... mos mendoni shum...take it easy 2 shoqet e mija... un nuk jam ktu me ju lendu...

Elvis Kelmendi
Drejtues

Postby Laert » 28 Aug 2009, 01:42

:flm
Dashuria zgjate sa zgjate MIREKUPTIMI DHE TOLERANCA QE ESHTE BERTHAMA E JETEGJATESISE SE DASHURISE.
''Skllavëria jonë vjen nga fakti se i nënshtrohemi Sundimit të Gënjeshtrës, se nuk ia çjerrim Maskën e nuk protestojmë kundër saj çdo ditë”:Martiri Polak, Frati Jerzy Popiełuszko. Në shqipë prej polonishtes Bep Martin Pjetri
"Ku asht Shpirti i Zotit, aty asht Liria"("Ubi spiritus Domini ibi libertas") At Gjergj Fishta
"Të vdekun kanë lindë ata, që Sot Heshtin!"Fritz Kolë Radovani
Laert
Drejtues

Previous

Return to Shoqeria jone virtuale