Arsyet perse kemi emigruar?

Te njihemi me njeri-tjetrin dhe te shohim qe se si nepermjet fjaleve transmetohet karakteri dhe personaliteti jone shoqerise virtuale qe kemi krijuar mbas nje monitori pc por dhe mund te shnderrohet ne realitet.

Moderators: Laert, I-AMESHUAR

Re: Arsyet perse kemi emigruar?

Postby I-AMESHUAR » 18 Mar 2009, 21:02

Aresyeja ime e ikjes nga Shqiperia eshte e "thjesht"- vazhdueshmeria e kriminelave pseudokomunist qe vazhdojne te drejtojne vendim tim te lindjes qe nga '45-sa, dhe qe na kan marre peng vendin kur dikur rrini Shqiponjat dhe sot kan mbet vetem "korbat dhe ca pellumba te bardhe qe i gjuajne me gur cdo sekond te jetes shqiptare"
Paqja eshte mbreti i kultures, lufta ushtari i saj
Chi è in equilibrio non evolve
.
(shkruar nga une)
Testo shpejtesine e internetit tuaj
Image
I-AMESHUAR
Drejtues

Postby Hyllin » 20 Mar 2009, 17:34

Pak mend e shume endrra ne diell, keto besoj kane qene 2 arsyet kryesore....
Hyllin
Drejtues

Postby angela » 25 Mar 2009, 10:00

Laert shoh qe e paske marr pak perpjekur lal... :) e imja ishte thjesht nje menyre ironizimi mbi zgjedhjen qe bera disa vite me pare per te ardhur ne Itali me iluzionin se shume gjera do ishin ndryshe....te keshilloj ti perdoresh edhe ti disa doza ironie Laert, te alternuar me momente serioziteti...une te premtoj qe do embelsohem :engjell

p.s :muah i Ameshuar ti po qe me kupton mua, e ke pershkruar tamam mesazhin qe doja te trasmetoja...
OSARE SEMPRE
angela
Drejtues

Postby NIKO » 25 Mar 2009, 20:12

i ameshuar, se kuptoj se pse nuk kthehesh zotnia jote me dhon kontributin tend ne atdhe e jo tu bo muhabet kafenesh ne net?? Mendoj se shumica kan ik te genjym se kishin per t`gjet parajsen :fluturon . //DHE PERFUNDIMISHT SE KUPTOJ DOT SE KU MUND T`BEJ QUOTE DIKUSH PER <<T`REPLIKU>> ME DIKEND KTU!!
Image
NIKO
Drejtues

Postby I-AMESHUAR » 25 Mar 2009, 20:29

NIKO wrote:i ameshuar, se kuptoj se pse nuk kthehesh zotnia jote me dhon kontributin tend ne atdhe e jo tu bo muhabet kafenesh ne net?? Mendoj se shumica kan ik te genjym se kishin per t`gjet parajsen :fluturon . //DHE PERFUNDIMISHT SE KUPTOJ DOT SE KU MUND T`BEJ QUOTE DIKUSH PER <<T`REPLIKU>> ME DIKEND KTU!!

Pershendetje Niko
Ckemi mire si po ja kalon. Nqs nuk gabohem edhe ti ndodhesh ne mergim?
Aresyeja e mos kthimit tim eshte se te besh sot poltike ne Shqiperin e monopolizume nga ishkomunistet duhet vetem te besh sic beri Jelsinki ne parlamentin rus pra te marr nje tank dhe ti bej grusht shtetit duke filluar me sulmimin e funderrines ku gatuhen krime dhe vendoset per fatet e krimineleve ne kurriz te popullit QE DHE SHPELLA E KACAKEVE parlamenti shqiptar dhe ATJE te filloj te gjuaj DHE TE MBAROJ ME SELITE E PARTIVE pra te njejten gje qe beri xhaxhi Jelsinki ne mosken e kuqe. Pastaj nqs te duket kafene net proletari je i lire me gjet ndonje net ku ka kafene raki dhe femra qe kercejne mbi tavolina se ketu ka vetem njerez te thjesht qe u degjohet zeri meqe asnjeri sdo tja dij per ne, te pakten neve me mundesite tona krijojme dicka ku te shrfyjme dufin tone nepermjet virtualit. Kjo eshte vetmja rruge qe di une ti jap nje ndihme atdheut ndoshta ju keni menyra te tjera me frytdhenese :(

E dyta i dashur zotri ndihma per cdo gje qe nuk kupton apo has ne veshtiresi eshte vendi ke ndihma teknike pikerisht per te kekruar ndihme dhe atje une mund ta shoh me lehte se si mund te ndihmoj.
Edhe pse ta kam shpejgu njehere ne nje teme sme kujtohet se ku se "quote" behet vetem nqs kthen sitin proletari ne gjuhen angleze pasi ne shqip ka ca probleme me disa komanda dmth jo te gjitha dalin, kurs ene anglisht ka komandat e plota.

Shpresoj te jem mirkuptuar duke i kerkuar falje hapesit te temes per daljen nga tema

Me respekt I-AMESHUAR
.
(shkruar nga une)
Image
I-AMESHUAR
Drejtues

Postby klisi » 25 Mar 2009, 20:54

Mua me tha njeri, duke pire kafen, qe ne Itali kishte femra te bukura edhe ta jepnin kollaj.
Ja per kete ika une love1 love1
klisi
Drejtues

Postby NIKO » 25 Mar 2009, 21:36

Kliso, pse kshu love1 ti me?? S`doli gjo n`Itali nga ajo an?? Hahaha... :) her tjeter mos u beso kaq leht thashethemeve plako. T`pakten nga kjo an, per mu o gjynof me u qajt. :-D
Image
NIKO
Drejtues

Postby NIKO » 25 Mar 2009, 21:55

OK, i ameshuari. Falemnderit per sqarimin ne lidhje me ate c`ka pyta. E dyta osht se un jom i bindur se nuk e ndryshoj dot ket dynja. E sa per metoden puciste qe thu me i ra me gjyle parlamentit se ke keq, por e ke gabim kur shprehesh se Boris Jelcin shpetoi Rusine nga komunistet sepse e mori ene e shiti ate ke lobi hebre, njerez te tipit Abramovic etj. Dhe dua te t`rikujtoj se ne krye te Rusise jan prap komunistet ish agjentet e KGB te tipit Putin. // Kur them net kafe plako s`kam fare ndermend te t`ofendoj. Se them me at kuptim se e di qe ke harxhu koh ene je mundu me e hap kte forum, por me kuptimin se shumica e miletit hyn ne forume apo ne faqe te tjera per tu zbavit, argetu, informu, e per t`shty kohen. Levizjet aktiviste besoj se bohen ne menyra te tjera. Do m`falesh nese t`kom fyer plako.
Image
NIKO
Drejtues

Postby I-AMESHUAR » 25 Mar 2009, 22:25

NIKO wrote:OK, i ameshuari. Falemnderit per sqarimin ne lidhje me ate c`ka pyta. E dyta osht se un jom i bindur se nuk e ndryshoj dot ket dynja. E sa per metoden puciste qe thu me i ra me gjyle parlamentit se ke keq, por e ke gabim kur shprehesh se Boris Jelcin shpetoi Rusine nga komunistet sepse e mori ene e shiti ate ke lobi hebre, njerez te tipit Abramovic etj. Dhe dua te t`rikujtoj se ne krye te Rusise jan prap komunistet ish agjentet e KGB te tipit Putin. // Kur them net kafe plako s`kam fare ndermend te t`ofendoj. Se them me at kuptim se e di qe ke harxhu koh ene je mundu me e hap kte forum, por me kuptimin se shumica e miletit hyn ne forume apo ne faqe te tjera per tu zbavit, argetu, informu, e per t`shty kohen. Levizjet aktiviste besoj se bohen ne menyra te tjera. Do m`falesh nese t`kom fyer plako.

Jo mo plako sme ofendove mos ki merak por menyra se si ma bere pytjen mu duk nje cike ofensive per vete motivin se une e vuaj shume largimin nga Shqiperia dhe kjo nuk eshte thjesht me thene ketu per me be sikur jam patriot apo cfare por thjesht them ate qe ndjej, dhe sinqerisht fakti qe mora shembull borisin ishin menyra e marrjes se pushtetit qe beri jo se ai ishte me m... i mire se kriminelat komunist stalinist rus. Dhe vetem si beri ai ne rusi mund te marresh pushtetin ne Shqiperi pra menyra qe perdori ai e mora si shembull jo ai si antikomunist sepse te gjithe e dime kush ishte jelsinki, pjese e nje bande kriminele komuniste stalinste ruse.
Ske pse te kerkosh te falur shoku sepse jemi gjithe pjese e ketij siti dhe si te tille ka hapesire edhe per diskutime te ndryshme. Megjithate faleminderit per respektin dhe mirnjohjen e punes nga ana jote. Mbetesh i respektuar ke une. Jam gjithmone i hapur ndaj cdo debat/diskutimi konstruktiv.

Me respekt I-AMESHUAR
.
(shkruar nga une)
Image
I-AMESHUAR
Drejtues

Postby Kristela » 25 Mar 2009, 23:38

Un them qe te tan sic jemi t' kthehena ne shqipni te zejme vende si deputete dhe te marrim qeverine ne dore. He si ju duket si ide?

Ju vetem hajdeni, se te tjerat i siguroj une. :yes:
Me causa sensacion
Kristela
Drejtues

PreviousNext

Return to Shoqeria jone virtuale