Ksanthi!
Ke shume te drejte per kete dukuri te shemtuar te shqiptarit te sotem, pra te brezit te ri te moshes mbi 18 vjec.
Dua te shtoj moj Ksanthi se keta nuk njohin elementin me elementar te respektit ndaj njeri--tjetrit, ndaj me te vegjelve se per moshen me te vjeter asedhe nje gram respekt nuk e kane. Jane gati ti grushtojne nese jua thote mendja dhe u duket se kane bere heroizmat, bema mbi dragojt..............
Une mendoj kjo sjellje despotike te manifestuar nga ky lloj brezit deshmon se dihet nuk kane formim portretit normal e si rrjedhoje jane ne krize formimin moral. Prandaj cfaqin sjellje qe u duken te bukura, madje mode e kohes moderne.
Ne fund me ket sjellje te felliqur shpalosin nje nga vecorite e megallomanise, qe esht cadra e hijes te meshkujve qullaceve e dordolece.
Kujtojne se shprehin stilin e piktures te Pikasos me kete sjellje.
Di te them edhe ket se kjo sjellje despotike ndaj njerzve me te dobet se ata nuk ka qene e shqiptarit, por mendoj se sikurse shume plagjiatura majmunerie qe i kane huazuar perendimit rradhitet edhe kjo soj tipari idiotik.
Do thuash ti dhe une e shume si une: Cka duan keta?
Tua plasesh hundeve, tu pergjigjesh me te njejtin monedhe, tua presesh investimin ne finance. Le ta fitojne vete parane. Duhet injoruar me heshtje, duke mos ju pergjigjur hic dhe duke i diskretituar kudo dhe percmuar me force. Nese ecen debati me ta atehere te punohet per edukimin me durim e me takte.