Faqe 1 prej 1

Tipi i nieriut nga gjatësia e gishtrave; unazor e tregues

PostPostuar: 10 Tetor 2015, 20:03
nga Laert
Karakteri i nieriut në bazë të gjatësisë të gishtrave; unazor dhe tregue.
Imazh

Kategoria A
- Ky grup përfshin njerëz të cilët kanë gishtin e unazës ma të gjatë se ajo e treguesit.

Ata kanë një bukuri të mahnitshme dhe janë konsiderue tipa të papërmbajtun. Ata janë të vendosun, dhe nuk kanë frikë për të perballue sfidat e vështira në arritjen e qëllimeve të tyne. Jo rastësisht, sipas shumë njerzve këto janë duart ma të mirë ndonjëherë. Përveç kësaj, ata janë shumë të mirë në zgjidhjen e fjalëvekryqe. Profesionet e tyne ideale janë; Ushtari, inxhinieri dhe lojtar shahut.

Kategoria B
- Njerëzit me gishtin unazor ma të shkurtër se ajo treguesja

Ata janë shumë të sigurt për aftësitë dhe për veten e tyne, kështu që ata duken mendjemëdhenjë. Ata duan të kalojnë kohën e lirë vetëm me mendimet e tyne dhe nuk kanë frikë nga vetmia. Në dashni ata duan të jenë të spikatun e dukshëm dhe në masë të madhe vlerësojmë vëmendjen që partnerët kushtojnë. Sekreti për të pushtue ashtë një indikacion i karakterit.

Kategoria C
- Në kategorinë e fundit përfshin njerëzit me gisht unazor me të njëjtën gjatësi si ajo e gishtit tregues.

Këto janë individë paqësore, miqësore, që përpiqen të shmangin grindjet. Ata janë besnik edhe në marrëdhëniet dhe kur ata kanë një partner. Ata duan të tregojnë atë me gjithë ambëlsinë e tyne, duke e shprehë; kujdes, butësi dhe kujdes.

E pregatiti në shqip Bep Martin Pjetri
E diel, më dt. 9.VIII.2015

http://netspirit.dk/new/?page=35

[phpBB Debug] PHP Warning: in file /web/htdocs/www.proletari.com/home/mkportal/include/PHPBB3/php_out.php on line 33: Creating default object from empty value
Theme by Zeuder
Copyright 2009 - 2010 da Proletari