Tifozat e sportit boterore i mipret ky kend ku te shkembejne tifozllekun e tyre per sporte te ndryshme.
Moderatorë: Laert, I-AMESHUAR
Posto një përgjigje 23 postime · Faqe 1 prej 3 · 1, 2, 3
BOTERORI I FUTBOLLIT- AFRIKA - 11.6 - 11.7 2010 - REZULTATET
Avatari i antarit
Drejtues

Poste: 4580
Antarësuar: 28 Janar 2009, 13:10
KUPA E BOTERORIT TE FUTBOLLIT 2010 AFRIKE
ImazhImazh

STADIUMET KU DO TE ZHVILLOHEN NDESHJET E FUTBOLLIT BOTEROR NE AFRIKE 2010


[b]E gjithe informacioni periodike e boterorit te futbollit ''Afrika 2010'' pregatitet prej Redaksise sportive te http://www.proletari.com prej 11 qershorit deri me 11 korrik 2010 vetem per shqiptaret neper bote dhe kudo qofshin.[
Redaksia proletari.com ju uron te gjtihe shqiptareve: Shikim te mbare! Fitofshin skuadrat e zemrave te juaja!/b]
''Skllavëria jonë vjen nga fakti se i nënshtrohemi Sundimit të Gënjeshtrës, se nuk ia çjerrim Maskën e nuk protestojmë kundër saj çdo ditë”:Martiri Polak, Frati Jerzy Popiełuszko. Në shqipë prej polonishtes Bep Martin Pjetri
"Ku asht Shpirti i Zotit, aty asht Liria"("Ubi spiritus Domini ibi libertas") At Gjergj Fishta
"Të vdekun kanë lindë ata, që Sot Heshtin!"Fritz Kolë Radovani
Përgjigju duke Cituar
Avatari i antarit
Drejtues

Poste: 4580
Antarësuar: 28 Janar 2009, 13:10
KONCERTI I NATES SE PARE TE HAPJES SE KAMPIONATIT BOTEROR AFRIKA - 2010


KENGA E HAPJES SE KAMPONATIT BOTEROR NE AFRIKE 11.6.2010 - E KENGETARES KOLUMBIANE SHAKIRA
- Shakira Isabel Mebarak Ripoll - dl.2.2.1977 - NANEN ITALO-SPANJOLLE DHE BABEN LIBANEZ


E gjithe informacioni periodike e boterorit te futbollit ''Afrika 2010'' pregatitet prej Redaksise sportive te http://www.proletari.com prej 11 qershorit deri me 11 korrik 2010 vetem per shqiptaret neper bote dhe kudo qofshin.
''Skllavëria jonë vjen nga fakti se i nënshtrohemi Sundimit të Gënjeshtrës, se nuk ia çjerrim Maskën e nuk protestojmë kundër saj çdo ditë”:Martiri Polak, Frati Jerzy Popiełuszko. Në shqipë prej polonishtes Bep Martin Pjetri
"Ku asht Shpirti i Zotit, aty asht Liria"("Ubi spiritus Domini ibi libertas") At Gjergj Fishta
"Të vdekun kanë lindë ata, që Sot Heshtin!"Fritz Kolë Radovani
Përgjigju duke Cituar
Avatari i antarit
Drejtues

Poste: 4580
Antarësuar: 28 Janar 2009, 13:10
JANE 8 GRUPE ME NGA 4 SHTETE = 32 SKUADRA
FAZA E PARE ME ELEMINIM NGA 2 SHTETE PER GRUPE.
DO TE DALIN PREJ 32 SKUADRAVE 16 SKUADRA

Imazh


Ndeshjet e dates 13 qershor 2010

Imazh
Serbia 0 : 1 Gana - 13.6.2010

Algjeriet 0 : 1 Sllovenia - 13.6.2010

Gjermania 4:0 Australia - ora - 20.30


Imazh
Ndeshjet e dates 14 qershor 2010
Holland - Danimarka - ora - 13.30

Japonia - Kamerun - ora - 16.00

Italia - Paraguaj - ora - 20.30

* Te gjitha ndeshjet sipas ores shqiptare
Ndeshjet e dates 13 dhe 14 qershor te 2010 ne Afrike


E gjithe informacioni periodike e boterorit te futbollit ''Afrika 2010'' pregatitet prej Redaksise sportive te http://www.proletari.com prej 11 qershorit deri me 11 korrik 2010 vetem per shqiptaret neper bote dhe kudo qofshin.
''Skllavëria jonë vjen nga fakti se i nënshtrohemi Sundimit të Gënjeshtrës, se nuk ia çjerrim Maskën e nuk protestojmë kundër saj çdo ditë”:Martiri Polak, Frati Jerzy Popiełuszko. Në shqipë prej polonishtes Bep Martin Pjetri
"Ku asht Shpirti i Zotit, aty asht Liria"("Ubi spiritus Domini ibi libertas") At Gjergj Fishta
"Të vdekun kanë lindë ata, që Sot Heshtin!"Fritz Kolë Radovani
Përgjigju duke Cituar
Avatari i antarit
Drejtues

Poste: 4580
Antarësuar: 28 Janar 2009, 13:10
Skema e ndeshjeve te kampionatit boteror ne Afrike 11 qershor-25 qershor 2010 - FAZA E I (PARE)
Faza e parë me Eleminime - 48 ndeshjeNdeshjet e grupit

12 . 6.Anglia -1:1- USA
13. 6.- Algjeria -0:1- Slloveniaa
18 .6 – Sllovenia -2:2- USA
18. 6. – Anglia -0:0 - Algjeria
23. 6 - Sllovenia -0:1- Anglia
23. 6. -USA-0:0- AlgjerineGrupi A

Nr. i ndeshjeve- Data ---Ora Stadiumi - Rezultatet


1 11/06 - 16:00 - Johanesburg - JSC-Afrika e Jugut- 1:1 - Meksiko
2 11/06 - 20:30 - Cape Town - Uruguaj - 0:0 - France
17 16/06 - 20:30 - Tshwane/Pretoria -Afrika e Jugut-0:3- Uruguaj
18 17/06 - 20:30 -Polokwane - France- 0:2 - Meksiko
33 22/06 - 16:00 -Rustenburg - Meksiko - 0:1 - Uruguaj
34 22/06 16:00 - Mangaung/Bloemfontein - France- 0:1-Afrika e Jugut


Grupi B

Nr. i ndeshjeve - Data ----Ora - Stadiumi - Rezultatet


3-12/06 - 16:00-Johanesburg - JEP - Argjentina-1:0 Nigeria
4- 12/06 - 13:30- Nelson Mandela - Bay/Port Elizabeth - Korea e Jugut -2:0 - Greqia
19-17/06 16:00- Mangaung/Bloemfontein - Greqia -2:1 -Nigeria
20 - 17/06 - 13:30- Johanesburg - JSC-Argentina-4:1-Korea e Jugut
35 -22/06 -20:30- Durban - Nigeria -1:2 - Korea e Jugut
36 -22/06 20:30- Polokwane- Greqia -0:2-ArgjentinaGrupi C

Nr. i ndeshjeve - Data --Ora --Rezultatet - Rezultatet


5- 12/06 -20:30- Rustenburg -Anglia- 1:1-USA
6 -13/06 -13:30- Polokwane -Algjeria-0:1 - Sllovenia
22 -18/06 -16:00- Johanesburg - JEP-Sllovenia-2:2 -USA
23 -18/06 -20:30- Cape Town -Anglia-0:0 -Algjeria
37 -23/06 -16:00- Nelson Mandela Bay/Port Elizabeth - Sllovenia-0:1- Anglia
38- 23/06- 16:00- Tshwane/Pretoria-USA-1:0 -AlgeriaGrupi D
Nr. i ndeshjeve - Data--- -Ora - Stadiumi- Rezultatet


7 - 13/06 - 20:30 -Durban - Gjermania-4:0 - Australia
8 -13/06 -16:00- Tshwane/Pretoria -Serbia- 0:1 (0:0)- Gana
21 -18/06- 13:30- Nelson Mandela Bay/Port Elizabeth -Gjermania -0:1 -Serbia
24- 19/06 -16:00- Rustenburg-Gana-1:1-Australia
39 -23/06- 20:30 -Johanesburg - JSC-Gana-0:1 - Gjermania
40 - 23/06 - 20:30- Nelspruit - Australia- 2:1- Serbia


Grupi E

Nr. i Ndeshjeve- Data -Ora - Stadiumi- Rezultatet

9 -14/06 -13:30- Johanesburg - JSC- Hollanda-2:0 -Danimarka
10 -14/06 -16:00- Mangaung/Bloemfontein -Japonia-1:0- Kameruni
25 -19/06 -13:30- Durban - Hollanda-1:0- Japonia
26 -19/06 -20:30- Tshwane/Pretoria -Kameruni-1:2- Danimarka
43 -24/06 -20:30- Rustenburg-Danimarka-1:3-Japonia
44 -24/06 -20:30 -Cape Town -Kameruni -1:2 - Hollanda


Grupi F

Nr i ndeshjeve - Data -Ora - Stadiumi- Rezultatet


11 -14/06 -20:30- Cape Town -Italia -1:1-Paraguaj
12 -15/06 -13:30- Rustenburg - Zelanda e Re -1:1 - Sllovakia
27 -20/06 -13:30- Mangaung/Bloemfontein -Sllovakia-0:2- Paraguaj
28 -20/06- 16:00- Nelspruit - Italia-1:1 - Zelanda e Re
41 - 24/06 -16:00- Johanesburg - JEP-Sllovakia-3:1 -Italia
42 -24/06 -16:00- Polokwane -Paraguaj-0:0 - Zelanda e Re


Grupi G

Nr. i ndeshjeve - Data -Ora - Stadiumi- Rezultatet


13 -15/06 -16:00 -Nelson Mandela Bay/Port Elizabeth -Bregut të Fildishtë -0:0-Portugalia
14 -15/06 -20:30- Johanesburg - JEP-Brazili-2:1-Korea e Veriut
29 -20/06 -20:30- Johannesburg - JSC-Brazili-3:1 - Bregu i Fildishte
30 -21/06 -13:30- Cape Town- Portugalia- 7:0- Korea e Veriut
45 -25/06 -16:00- Durban -Portugal-0:0-Brazili
46 -25/06- 16:00- Nelspruit - Korea e Veriut-0:3-Bregu i FildishtëGrupi H

Nr. i ndeshjeve - Data -Ora - Stadiumi- Rezultatet


15 -16/06 -13:30 -Nelspruit -Honduras -0:1 - Kili
16 -16/06- 16:00 -Durban - Spanja-0:1 - Zvicra
31 -21/06 -16:00- Nelson Mandela Bay/Port Elizabeth- Kili-1:0-Zvicra
32 -21/06- 20:30 -Johannesburg - JEP -Spanja-2:0-Honduras
47 -25/06 -20:30- Tshwane/Pretoria - Kili - - Spanja
48 -25/06- 20:30- Mangaung/Bloemfontein - Zvicra -- Honduras


U pregatite per sportdashes dhe per amatoret, qe kane mundesi te shijojne skuadrat me per zemer qe kane. - Do te jemi ne korrente me rezultatet.
E gjithe informacioni periodike e boterorit te futbollit ''Afrika 2010'' pregatitet prej Redaksise sportive te http://www.proletari.com prej 11 qershorit deri me 11 korrik 2010 vetem per shqiptaret neper bote dhe kudo qofshin.
''Skllavëria jonë vjen nga fakti se i nënshtrohemi Sundimit të Gënjeshtrës, se nuk ia çjerrim Maskën e nuk protestojmë kundër saj çdo ditë”:Martiri Polak, Frati Jerzy Popiełuszko. Në shqipë prej polonishtes Bep Martin Pjetri
"Ku asht Shpirti i Zotit, aty asht Liria"("Ubi spiritus Domini ibi libertas") At Gjergj Fishta
"Të vdekun kanë lindë ata, që Sot Heshtin!"Fritz Kolë Radovani
Përgjigju duke Cituar
Avatari i antarit
Drejtues

Poste: 4580
Antarësuar: 28 Janar 2009, 13:10
NDESHJET DHE REZULTATET E DATES 14 QERSHOR 2010 - AFRIKE
Imazh
Ndeshjet e dates 14 qershor 2010

-13:30- Hollanda-2:0 -Danimarka
-16:00 -Japonia-1:0- Kameruni
-20:30-Italia -1:1-Paraguaj


[color=#4000FF]Lojrat e dites se marte te dates 15 qershor 2010
Imazh
Zelanda e Re - 1: 1 - Sllovakine-ora 13.30
Bregu i Fidishte-0:0- Portugal -ora 16.00
Brazili - 2:1- Korene e Veriut- ora 20.30
Ndeshjet e se merkurës të datës - 16/06
Imazh
ora - 13:30 -Hondura -0:1 - Kili
ora - 16:00 - Spanja-0:1 - Zvicra
ora 20:30 -Afrika e Jugut-0:3- Uruguaj


E gjithe informacioni periodike e boterorit te futbollit ''Afrika 2010'' pregatitet prej Redaksise sportive te http://www.proletari.com prej 11 qershorit deri me 11 korrik 2010 vetem per shqiptaret neper bote dhe kudo qofshin.
''Skllavëria jonë vjen nga fakti se i nënshtrohemi Sundimit të Gënjeshtrës, se nuk ia çjerrim Maskën e nuk protestojmë kundër saj çdo ditë”:Martiri Polak, Frati Jerzy Popiełuszko. Në shqipë prej polonishtes Bep Martin Pjetri
"Ku asht Shpirti i Zotit, aty asht Liria"("Ubi spiritus Domini ibi libertas") At Gjergj Fishta
"Të vdekun kanë lindë ata, që Sot Heshtin!"Fritz Kolë Radovani
Përgjigju duke Cituar
Avatari i antarit
Drejtues

Poste: 4580
Antarësuar: 28 Janar 2009, 13:10
Ndeshjet dhe rezultatet e datave 17, 18 dhe 19 qershor 2010 ne Afrike te futbollit


Lojrat e dates 17 qershor 2010 - E enjte
Imazh
20 - 13:30- Johanesburg - JSC-Argentina-4:1-Korea e Jugut
19-16:00- Mangaung/Bloemfontein - Greqia -2:1 -Nigeria
18 - 20:30 -Polokwane - France-0:2 - Meksiko


Lojrat e dates 18 qershor 2010 - E premte
Imazh
21 - 13:30- Nelson Mandela Bay/Port Elizabeth -Gjermania - 0:1-Serbia
22 -16:00- Johanesburg - JEP-Sllovenia-2:2 -USA
23 -20:30- Cape Town -Angli - 0:0 -Algjeria


- Lojrat e dates 19 qershor 2010- E shtunë
Imazh
25 -13:30- Durban - Hollanda-1:0- Japonia
24--16:00- Rustenburg-Gana-1:1-Australia
26 -20:30- Tshwane/Pretoria -Kameruni-1:2- DanimarkaE gjithe informacioni periodike e boterorit te futbollit ''Afrika 2010'' pregatitet prej Redaksise sportive te http://www.proletari.com prej 11 qershorit deri me 11 korrik 2010 vetem per shqiptaret neper bote dhe kudo qofshin.
''Skllavëria jonë vjen nga fakti se i nënshtrohemi Sundimit të Gënjeshtrës, se nuk ia çjerrim Maskën e nuk protestojmë kundër saj çdo ditë”:Martiri Polak, Frati Jerzy Popiełuszko. Në shqipë prej polonishtes Bep Martin Pjetri
"Ku asht Shpirti i Zotit, aty asht Liria"("Ubi spiritus Domini ibi libertas") At Gjergj Fishta
"Të vdekun kanë lindë ata, që Sot Heshtin!"Fritz Kolë Radovani
Përgjigju duke Cituar
Avatari i antarit
Drejtues

Poste: 4580
Antarësuar: 28 Janar 2009, 13:10
Ndeshjet e dites diel te dates 20 qershor te 2010

Imazh

-Sllovakia-0:2 Paraguaj
Italia-1:1 - Zelanda e Re
-Brazili- 3:1- Bregu i Fildishte


Ndeshjet e dites hane te dates 21 qershor te 2010

Imazh

Portugalia- 7:0- Korea e Veriut
- Kili-1:0-Zvicra
-Spanja-2:0-Honduras


Ndeshjet e dites marte te dates 22 qershor te 2010

Imazh

- Meksiko -0:1 - Uruguaj
- France- 0:1-Afrika e Jugut
- Nigeria - 1:2- Korea e Jugut
- Greqia -0:2-ArgjentinaE gjithe informacioni periodike e boterorit te futbollit ''Afrika 2010'' pregatitet prej Redaksise sportive te http://www.proletari.com prej 11 qershorit deri me 11 korrik 2010 vetem per shqiptaret neper bote dhe kudo qofshin.
''Skllavëria jonë vjen nga fakti se i nënshtrohemi Sundimit të Gënjeshtrës, se nuk ia çjerrim Maskën e nuk protestojmë kundër saj çdo ditë”:Martiri Polak, Frati Jerzy Popiełuszko. Në shqipë prej polonishtes Bep Martin Pjetri
"Ku asht Shpirti i Zotit, aty asht Liria"("Ubi spiritus Domini ibi libertas") At Gjergj Fishta
"Të vdekun kanë lindë ata, që Sot Heshtin!"Fritz Kolë Radovani
Përgjigju duke Cituar
Avatari i antarit
Drejtues

Poste: 4580
Antarësuar: 28 Janar 2009, 13:10
Pasyra e rezultatet dhe renditja sipas grupeve ne fazen e I-re nepermjet eleminimit te njera-tjetres te skuadrave te kampionatit boteror Afrika 2010
Imazh

- Rezultatet e Grupit A

Afrika e Jugut- 1:1 - Meksiko
Afrika e Jugut -0:3- Uruguaj
Uruguaj - 0:0 - France
France - 0:2 - Meksiko
Meksiko -0:1 - Uruguaj
France-0: 1-Afrika e Jugut

Rrjeshtimi i skuadrave te Grupit A


1. Uruguaj – 7
2. Meksika – 4 pike
3. Afrika e Jugut - 4
4. Franca - 1

---------------------------------------------------------------------------

- Rezultatet e Grupit B

- Argjentina-1:0 Nigeria
- Korea e Jugut -2:0 - Greqia
- Greqia -2:1 -Nigeria
-Argentina-4:1-Korea e Jugut
- Nigeria -1:2 - Korea e Jugut
- Greqia - 0:2 -Argjentina

Rrjeshtimi ne Grupit B

1. Argjentina – 9
2. Korea e Jugut – 6
3. Greqia – 3
4. Nigeria - 0


- Rezultatet e Grupit C

-Anglia- 1:1-USA
-Algjeria-0:1 - Sllovenia
-Sllovenia-2:2 -USA
-Anglia-0:0 -Algjeria
- Sllovenia-0:1- Anglia
- USA- 1:0-Algeria

Rrjeshtimi i skuadrave te Grupit C

1. USA – 5
2. Anglia – 4
3. Sllovenia – 4
4. Algjeria - 0


- Rezultatet e Grupit D

- Gjermania-4:0 - Australia
-Serbia- 0:1 - Gana
-Gjermania -0:1 -Serbia
-Gana -1:1-Australia
-Gana- 0:1- Gjermania
- Australia-2:1 - Serbia

Rrjeshtimi i skuadrave te Grupit D

1. Gjermania – 6
2. Gana – 4
3. Australia - 4
4. Serbia – 3

Imazh

- Rezultatet e Grupit E

- Hollanda-2:0 -Danimarka
-Japonia-1:0- Kameruni
- Hollanda-1:0- Japonia
-Kameruni-1:2 - Danimarka
-Danimarka-1:3-Japonia
-Kameruni -1:2 - Hollanda


- Rrjeshtimi i skuadrave te Grupit E

1. Hollanda – 9
2. Japonia – 6
3. Danimarka - 3
4. Kameruni – 0- Rezultatet e Grupit F

-Italia -1:1-Paraguaj
- Zelanda e Re -1:1 - Sllovakia
-Sllovakia-0:2- Paraguaj
- Italia-1:1- - Zelanda e Re
Sllovakia-3:2 -Italia
-Paraguaj-0:0- Zelanda e Re


Rrjeshtimi i skuadrave te Grupit F

1. Paraguaj- 4
2. Sllovakia- 4
3. Italia – 2
4. Zelanda e Re - 2- Rezultatet e Grupit G

-Bregut të Fildishtë -0:0-Portugalia
-Brazili-2:1-Korea e Veriut
-Brazili-3:1 - Bregu i Fildishte
- Portugalia- 7:0- Korea e Veriut
-Portugal-0:0-Brazili
4 - Korea e Veriut-0:3-Bregu i Fildishtë


Rrjeshtimi i skuadrave te Grupit G

1. Brazili – 6
2. Portugalia -5
3. Bregu i Fidishte – 4
4. Korea e Veriut - 0


- Rezultatet e Grupit H

- Honduras -0:1 - Kili
- Spanja-0:1 - Zvicra
- Kili-1:0-Zvicra
-Spanja-2:0-Honduras

47 -25/06 -20:30- Tshwane/Pretoria - Kili - - Spanja
48 -25/06- 20:30- Mangaung/Bloemfontein - Zvicra -- Honduras

Rrjeshtimi i skuadrave te Grupit H

1. Kili - 6
2. Spanja - 3
3. Zvicra - 3
4. Honduras - 0


E pregatiti Bep Martin Pjetri per Redaksine e http://www.proletari - sporti.com me dashtni per mbare shqiptaret neper bote
''Skllavëria jonë vjen nga fakti se i nënshtrohemi Sundimit të Gënjeshtrës, se nuk ia çjerrim Maskën e nuk protestojmë kundër saj çdo ditë”:Martiri Polak, Frati Jerzy Popiełuszko. Në shqipë prej polonishtes Bep Martin Pjetri
"Ku asht Shpirti i Zotit, aty asht Liria"("Ubi spiritus Domini ibi libertas") At Gjergj Fishta
"Të vdekun kanë lindë ata, që Sot Heshtin!"Fritz Kolë Radovani
Përgjigju duke Cituar
Avatari i antarit
Drejtues

Poste: 4580
Antarësuar: 28 Janar 2009, 13:10
NDESHJET E JAVES SE MBYLLJES SE FAZES SE PARE TE ELEMINIMIT 23, 24 DHE 25 QERSHOR 2010 NE AFRIKEN E JUGUT


Ndeshjet e dites se merkure, te dates 23 qershor 2010

Imazh
- Sllovenia-0:1- Anglia
-USA-1:0 -Algeria

-Gana-0:1 - Gjermania
- Australia- 2:1- SerbiaNdeshjet e dites se enjte, te dates 24 qershor 2010
Imazh
-Sllovakia-3:2 -Italia
-Paraguaj-0:0- Zelanda e Re
Danimarka-1:3-Japonia
Kameruni -1:2 - HollandaNdeshjet e dites premte, te dates 25 qershor 2010
Imazh
-Portugal-0:0-Brazili
- Korea e Veriut-0:3-Bregu i Fildishtë
- Kili - 1:2- Spanja
- Zvicra -0:0- Honduras


E gjithe informacioni periodike e boterorit te futbollit ''Afrika 2010'' pregatitet prej Redaksise sportive te http://www.proletari.com prej 11 qershorit deri me 11 korrik 2010 vetem per shqiptaret neper bote dhe kudo qofshin.
''Skllavëria jonë vjen nga fakti se i nënshtrohemi Sundimit të Gënjeshtrës, se nuk ia çjerrim Maskën e nuk protestojmë kundër saj çdo ditë”:Martiri Polak, Frati Jerzy Popiełuszko. Në shqipë prej polonishtes Bep Martin Pjetri
"Ku asht Shpirti i Zotit, aty asht Liria"("Ubi spiritus Domini ibi libertas") At Gjergj Fishta
"Të vdekun kanë lindë ata, që Sot Heshtin!"Fritz Kolë Radovani
Përgjigju duke Cituar
Avatari i antarit
Drejtues

Poste: 4580
Antarësuar: 28 Janar 2009, 13:10
16 SKUADRA KUALIFIKUESE PER GJYSEM FINALEN
Imazh
Grupit A ---Grupi B--....Grupi C..........Grupi D

1. Uruguaj ------1. Argjentina – --.--1.SHBA------....1.Gjermania
2. Meksika ---- 2. Korea e Jugut---2. Anglia-----....2.Gana


Grupi E..........Grupi F...............Grupi G.........Grupi.H

1.Hollanda........1.Paraguaj............1..Brazili......1.Spanja
2.Japonia.........2.Sllovakia.............2.Portugalia..2.Kili


9 stadiume gjigande ku po luhen ndeshjet e boterorit Afrika 2010
Imazh


16 SKUADRA QE NUK U KUALIFIKUAN PER GJYSEM FINALEN
Imazh
1. Afrika e Jugut --------9. Zelanda e Re
2. Franca ---------------10. Italia
3. Greqia----------------11. Danimarka
4. Nigeria---------------12.Kameruni
5.Sllovenia-------------13.Bregu i Fidishte
6.Algjeria---------------14.Korea e Veriut
7.Australia--------------15.Hondurasi
8.Serbia-----------------16.ZvicraE gjithe informacioni periodike e boterorit te futbollit ''Afrika 2010'' pregatitet prej Redaksise sportive te http://www.proletari.com prej 11 qershorit deri me 11 korrik 2010 vetem per shqiptaret neper bote dhe kudo qofshin.
''Skllavëria jonë vjen nga fakti se i nënshtrohemi Sundimit të Gënjeshtrës, se nuk ia çjerrim Maskën e nuk protestojmë kundër saj çdo ditë”:Martiri Polak, Frati Jerzy Popiełuszko. Në shqipë prej polonishtes Bep Martin Pjetri
"Ku asht Shpirti i Zotit, aty asht Liria"("Ubi spiritus Domini ibi libertas") At Gjergj Fishta
"Të vdekun kanë lindë ata, që Sot Heshtin!"Fritz Kolë Radovani
Përgjigju duke Cituar
Përpara
Posto një përgjigje 23 postime · Faqe 1 prej 3 · 1, 2, 3
Antarë duke shfletuar këtë forum: Asnjë antar i regjistruar dhe 1 vizitor
Powered by phpBB3
Copyright ©2008 phpBB Group.
Të gjitha oraret janë UTC + 2 orë . Ora 12 Qershor 2021, 15:54
Designed by Monitonix
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /web/htdocs/www.proletari.com/home/mkportal/include/PHPBB3/php_out.php on line 33: Creating default object from empty value
Theme by Zeuder
Copyright 2009 - 2010 da Proletari