Page 1 of 1

Humor pa pare

PostPosted: 30 Jan 2009, 17:53
by I-AMESHUAR
Pershendetje
Nje link fantastik te nje papagalli humorist. Kam qesh me te madhe eshte fantastike.
Ha ha ha ha ha ha ha ha eshte hera e pare qe shoh nje humor te tille.
Coni volumin e pc shikojeni dhe ju dhe qeshni:
Papagalli inteligjent - http://www.koreus.com/video/smart-bird.html :mrgreen: