Faqe 3 prej 3

Si ta nxjerrim Shqiperine nga kjo situate poltike ku ka rene

PostPostuar: 17 Korrik 2010, 13:18
nga Laert
Agim!

Duke qene i siperfaqshem dhe me nje karakter........ ,nuk arrin qe te kuptosh asgje,.. ..(Agimi)

Nuk e di se a i lexon ato qe shkruan, apo shkruaj dhe se ku del nuk rendesi per ty, se e fyen tjetrin nuk gje per ty.

Bazuar te fjalia e mesiperme me del se nuk e di se kush esht
- i siperfaqshem
- dhe me nje karakter....
- nuk arrin qe te kuptosh asgje....

Meqe nuk kuptokam dhe se ti me ke percaktuar mua dhe nuk e perserit me ato fraza klasike te tuaja shume te cmuara, po me duhet me e shkoqe pjese - pjese per te kuptuar sadopak.

Nese do te jesh i sinqert duhet te pranosh se shkrimi qe ke shkruar me shkrimin: ''Arben Malaj, 13.07.2010

Efektet, përmasat dhe risqet e krizës globale dhe keqqeverisjes së vendit, mund të qartësohen me disa analiza konkrete të rishikimit të buxhetit 2010

Rritja ekonomike
...................

Me rezulton i pakuptueshem per mua sepse ti e ke vendose ne menyre te atille qe te kuptohet nga cilido se eshte nje shkrim i A.Malajt dhe se brenda saj ka nje interviste.

Tash ti pohon se i kam be koment, pra ndodhet ky koment i juaj brenda ketij shkrimit.

Ti e din shume mire se ne mesimet e gjuhes shqipe cdo lloj shkrimit shoqerohet nga shenjat e pikesimit, duke te lene nder te tjera te kuptohet shkruesi, komentuesi,.....

Ti e ke hedh shkrimin dhe nemes tyre ke be komente sipas fjaleve tuaja.

Ti e din se cdo antar qe hyn te ky site dhe ne cdo site ndahen gjerat sipas permbajtjes dhe autoreve.
Pra hidhet shkrimi i cdokujt me titullin, autorin e shkrimit, burimin se ku e ke marre shkrimin dhe nese ka komente duhet sipas rregullave te drejteshkrimit te shoqerohen me shenja pikesimi dhe te vendoset emri i komntuesit, sikurse e bejne te gjithe, ku dallohet shprehjet e A.Malajt dhe komenti yt.

Faktikisht ti e ke be lemshe dhe kujton ti se une do te nxjerre fall per te be procesin e disocijimit ne drejteshkrimin qe me ke afruar ti.

Merre me gjakftohtesi dhe shmangi nga fjalori yt cinik, nihilist dhe konfuz(se ne vetedije nuk te rekomandoj se eshte i formuar) epitetet kualifikuese teper te ulta ndaj komunikuesit, pasi askush nuk te ka borxhe ty per kualitetin tend te punes anarkiste, te dobet, ku nuk merret vesh, por vetem e corienton lexuesin me menyren se si ti shprehjet e njerezve nuk i sistemon ne ligjeraten perkatese, se si ti nuk e qarteson komentin tend.

Une nuk dua pergjigje prej teje se qekur je fute ti ne kete site e ke treguar natyren tende dhe e di se ti do te rrahesh volantin ne boshllek.

Prandaj mos u lodhe me kete teme se ti i ke nxjerre bojen vetes tende edhe me shume jo per te mire.

Si ta nxjerrim Shqiperine nga kjo situate poltike ku ka rene

PostPostuar: 17 Korrik 2010, 13:20
nga Laert
Agim!

Duke qene i siperfaqshem dhe me nje karakter........ ,nuk arrin qe te kuptosh asgje,.. ..(Agimi)

Nuk e di se a i lexon ato qe shkruan, apo kesaj i thone vazhdo te shkruash dhe se ku del nuk ka rendesi per ty, se e fyen tjetrin nuk ka gje per ty.

Bazuar te fjalia e mesiperme me del se nuk e di se kush esht
- i siperfaqshem
- dhe me nje karakter....
- nuk arrin qe te kuptosh asgje....

Meqe nuk kuptokam dhe se ti me ke percaktuar mua dhe nuk e perserit me ato fraza klasike te tuaja shume te cmuara, po me duhet me e shkoqe pjese - pjese per te kuptuar sadopak.

Nese do te jesh i sinqert duhet te pranosh se shkrimi qe ke shkruar me shkrimin: ''Arben Malaj, 13.07.2010

Efektet, përmasat dhe risqet e krizës globale dhe keqqeverisjes së vendit, mund të qartësohen me disa analiza konkrete të rishikimit të buxhetit 2010

Rritja ekonomike
...................

Me rezulton i pakuptueshem per mua sepse ti e ke vendose ne menyre te atille qe te kuptohet nga cilido se eshte nje shkrim i A.Malajt dhe se brenda saj ka nje interviste.

Tash ti pohon se i kam be koment, pra ndodhet ky koment i juaj brenda ketij shkrimit.

Ti e din shume mire se ne mesimet e gjuhes shqipe cdo lloj shkrimit shoqerohet nga shenjat e pikesimit, duke te lene nder te tjera te kuptohet shkruesi, komentuesi,.....

Ti e ke hedh shkrimin dhe nemes tyre ke be komente sipas fjaleve tuaja.

Ti e din se cdo antar qe hyn te ky site dhe ne cdo site ndahen gjerat sipas permbajtjes dhe autoreve.
Pra hidhet shkrimi i cdokujt me titullin, autorin e shkrimit, burimin se ku e ke marre shkrimin dhe nese ka komente duhet sipas rregullave te drejteshkrimit te shoqerohen me shenja pikesimi dhe te vendoset emri i komntuesit, sikurse e bejne te gjithe, ku dallohet shprehjet e A.Malajt dhe komenti yt.

Faktikisht ti e ke be lemshe dhe kujton ti se une do te nxjerre fall per te be procesin e disocijimit ne drejteshkrimin qe me ke afruar ti.

Merre me gjakftohtesi dhe shmangi nga fjalori yt cinik, nihilist dhe konfuz(se ne vetedije nuk te rekomandoj se eshte i formuar) epitetet kualifikuese teper te ulta ndaj komunikuesit, pasi askush nuk te ka borxhe ty per kualitetin tend te punes anarkiste, te dobet, ku nuk merret vesh, por vetem e corienton lexuesin me menyren se si ti shprehjet e njerezve nuk i sistemon ne ligjeraten perkatese, se si ti nuk e qarteson komentin tend.

Une nuk dua pergjigje prej teje se qekur je fute ti ne kete site e ke treguar natyren tende dhe e di se ti do te rrahesh volantin ne boshllek.

Prandaj mos u lodhe me kete teme se ti i ke nxjerre bojen vetes tende edhe me shume jo per te mire.

Si ta nxjerrim Shqiperine nga kjo situate poltike ku ka rene

PostPostuar: 17 Korrik 2010, 13:24
nga Laert
Agim!

Duke qene i siperfaqshem dhe me nje karakter........ ,nuk arrin qe te kuptosh asgje,.. ..(Agimi)

Nuk e di se a i lexon ato qe shkruan, apo kesaj i thone vazhdo te shkruash dhe se ku del nuk ka rendesi per ty, se e fyen tjetrin nuk ka gje per ty.

Bazuar te fjalia e mesiperme me del se nuk e di se kush esht
- i siperfaqshem
- dhe me nje karakter....
- nuk arrin qe te kuptosh asgje....

Meqe nuk kuptokam dhe se ti me ke percaktuar mua dhe nuk e perserit me ato fraza klasike te tuaja shume te cmuara, po me duhet me e shkoqe pjese - pjese per te kuptuar sadopak.

Nese do te jesh i sinqert duhet te pranosh se shkrimi qe ke shkruar me shkrimin: ''Arben Malaj, 13.07.2010

Efektet, përmasat dhe risqet e krizës globale dhe keqqeverisjes së vendit, mund të qartësohen me disa analiza konkrete të rishikimit të buxhetit 2010

Rritja ekonomike
...................

Me rezulton i pakuptueshem per mua sepse ti e ke vendose ne menyre te atille qe te kuptohet nga cilido se eshte nje shkrim i A.Malajt dhe se brenda saj ka nje interviste.

Tash ti pohon se i kam be koment, pra ndodhet ky koment i juaj brenda ketij shkrimit.

Ti e din shume mire se ne mesimet e gjuhes shqipe cdo lloj shkrimit shoqerohet nga shenjat e pikesimit, duke te lene nder te tjera te kuptohet shkruesi, komentuesi,.....

Ti e ke hedh shkrimin dhe nemes tyre ke be komente sipas fjaleve tuaja.

Ti e din se cdo antar qe hyn te ky site dhe ne cdo site ndahen gjerat sipas permbajtjes dhe autoreve.
Pra hidhet shkrimi i cdokujt me titullin, autorin e shkrimit, burimin se ku e ke marre shkrimin dhe nese ka komente duhet sipas rregullave te drejteshkrimit te shoqerohen me shenja pikesimi dhe te vendoset emri i komentuesit, sikurse e bejne te gjithe, ku dallohet shprehjet e A.Malajt dhe komenti yt.

Faktikisht ti e ke be lemshe dhe kujton ti se une do te nxjerre fall per te be procesin e disocijimit ne drejteshkrimin qe me ke afruar ti.

Merre me gjakftohtesi dhe shmangi nga fjalori yt cinik, nihilist dhe konfuz(se ne vetedije nuk te rekomandoj se eshte i formuar) epitetet kualifikuese teper te ulta ndaj komunikuesit, pasi askush nuk te ka borxhe ty per kualitetin tend te punes anarkiste, te dobet, ku nuk merret vesh, por vetem e corienton lexuesin me menyren se si ti shprehjet e njerezve nuk i sistemon ne ligjeraten perkatese, se si ti nuk e qarteson komentin tend.

Une nuk dua pergjigje prej teje se qekur je fute ti ne kete site e ke treguar natyren tende dhe e di se ti do te rrahesh volantin ne boshllek.

Prandaj mos u lodhe me kete teme se ti i ke nxjerre bojen vetes tende edhe me shume jo per te mire.

Si ta nxjerrim Shqiperine nga kjo situate poltike ku ka rene

PostPostuar: 22 Korrik 2010, 11:33
nga Laert
Agim!

Faleminderit qe me ke kuptuar!
Ke be mire qe ke lexuar shkrimin e vitit 2009.

Po te jape per sqarim!
Nuk i perkase asnje partie. Per kete fli rehat. Rishikoi kunkluzionet qofte te cdo natyret per subjektin e shkrimit tim!
Ne fund te fundit esht e drejta e juaj ta konceptoni si ta dish ti, por nje gje eshte e sigurte se esht shume e veshtire te kuptohet shkrimi i tjetrit edhe pse esht shqipe sado eksperience apo kulture.
Per dijeni m-l si lende e kam pase pamburrje, me krenari noten maksimale. Dhe e kam studjuar me themel, pra sipas atyre literaturave qe vet koha na ofroi.
Jam i trishtuar dhe shume i zhgenjyer qe koha nuk hapi dyert e depove te librave, por vendosi censure policore ideologjike duke na cunguar formimin. Prandaj Proletariatin tashme pas 1991 e rikonceptoj krejtesiht tjeter, pasi ndesha ne gjuhe te huaja te vertetat e K.Marksit dhe rrethi qe e solli vepren e tij ne bote.
Pra ju e pranoni me koshience se m-l esht nje filozofi utopike dhe nuk jeni dakort qe ishte tragjedi qe ra ne duart e sataneve.
Ishin dy anet me tragjike te medaljes;
- M- L nuk ishte qellim per te permiresuar boten ne favor te popujve, shtreses se varfer.
- M-L nuk e njihnin ne themel gati te gjithe udheheqesit e vendeve komuniste. Psh. ne Jugosllavine komuniste ishte arkitekt i m-l kroati Eduard Kardeli, ndersa ne Shqiperi ishte R.Alia, por dredharak duke ja pershtate sipas shijeve te diktatorit Enver qe nuk merrte ere nga filozofia komuniste. Kete ta them me kompetence te madhe per shume arsye. Kam njohuri te mjaftueshme per ket qe te pohoj. Enveri nuk ishte marksist - leninist dhe as stalinist, por ndjekte metodat paranojake te Stalinit vetem per te mbajte pushtetin personal.
Kam pershtypjen per Stalinin se e njihte sipas kapriciove te tij m-l dhe shifet ne vepren e tij ''Mbi leninizmin''.
Pol Poti e kompani ishin dinozaure sikurse edhe Enveri qe vuanin nga paranoja per te vra cilindo me te mirin, me te diturin, me atdhetarin, me humanistin, pra ishin njerez qe vritnin, asgjesoni vetem vlera.


Prandaj me proletariatin dhe diktaturen e saj u luajt djallezisht dhe u perdor per synime kriminale derisa ne ate mase qe popujt perballe mureve, lumenjeve te pergjakura arriten te urrejne termin Proletariat''
Shekulli i ri pas kesaj lumit gjakderdhes me inventar nje bilance mbi 100 milion njerez te vrare vetem me tortura nga vendet komuniste e kuptoi se me termin Proletariat u neperkembe.
Por njerezit e vetedijshem nuk duhet ta rishikojne kete tragjedi me verberi, me urrejtje, por duhet me gjakftohtesi,....duke seleksionuar me kujdes dhe te shpetojne ate cka i duhet popujve.
Proletariati ekziston edhe pse me gjakun e saj u permbyt bota komuniste nga kasapet e vendeve ish komuniste, duke ju be qejfin botes se qyteteruar, qe ende nuk i ka denuar Gjenocidin ndekombetar te komunizmit.

Prandaj Proletariati duhet ngritur ne kembe dhe te rikonceptohet pa financa nga asnje grupe kriminal sikurse ndodhi me Marksin, por nga njerez qe jane larg ketyre sferave antipopullore.
Dhe une e kam rikonceptuar me kembe ne toke dhe jo me vizualitete abstrakte.

Faleminderit edhe njehere Agim per mirekuptimin nga ana e juaj!
Socialistet shqiptare jane kapitaliste sikurse te djathtet. Kete duhet ta pranojme, nese nuk e pranojme atehere do te vazhdoi te sundoi ne bote kaosi, anarkia, mashtrimi i plurarizmit politik sikurse sundon edhe ne boten e cirivilizuar.
Ne boten mbare esht ngrite nje infrastrukture perfide e padukeshme ne miliarda per te observuar levizjet e reja popullore me bekimin e partive te majta dhe te djathta. Dhe dihet pse-ja.
Botes se pasur te partive, qe jane shnderruar ne gremina, ne tragjedira te perjeteshme te popullsive ne bote duhet ti pergjigjemi me kulture te re politike. Tu veme emrin e sakte cdo levizje politike duke e matur nga interesi dhe lidhjet me boten materiale.
Nese jane te xhveshur atehere ka realishte parti poltike. Si mund ti thuash Edvin Rames dhe gati gjithe deputeteve socialiste dhe tere sojit e sorollopit te kesaj partie qe zoterojne mega pasuri perrallore te dukeshme e te padukeshme dhe gjoja perfaqesojne filozofine socilaiste, ate te varferve????????????!!!!!!!!!!!!!
Perralla te cmendurish! Mjere kush i beson dhe vazhdon te notoje ne kete mocale te socialisteve ne bote. Shikoji te majtet ne Itali, ne France, e kudo ne cdo vende ku ekziston e majta. E majta perfaqson pjesen e botes se luanit dhe hiqet para podiumeve me rroba te vjetra e pakollare.
Keto parti te majta sikurse dhe ne boten e perendimit jane vegla dhe bota krimit, pasi te djathtet me qellim i kane lejuar te pasurohen sepse e kane dite se keta qe perfaqesojne te majtet ne te vertete kane hype ne krye te partive te majta per tu pasuruar dhe per te vazhduar sebashku me te djathtet te ushtrojne gjoja me politiken sociale shfrytezimin e pameshirshem ndaj te varferve.
Pse Edvin Rama me partine tij nuk e ngre kurre si politike strategjike para kombit ''Minimalen jetike te popullit shqiptar???????? EEEE??!!!
Sepse kur te kete populli te haje, te kete edhe i thjeshti veture, te kete cdo dite nje cope mish dhe fruta e nje gote birre atehere partite u del boja.
Joo! Edvini sikurse baballaret e tij e don popullin me Sali Berishen, me partite paperjashtim duke ngordhur, te vazhdojne te marrin buken e ushqimet me lista te papaguara, duke jua rrjepur lekuren dhe duke i be me zori te duartrokisin neper mitingje sikure ndodhe akoma.
Te ecim me kembe ne toke dhe jo me paragjykime fetare, krahinore,..apo xhelozira intelektuale.....
:

:flm

Si ta nxjerrim Shqiperine nga kjo situate poltike ku ka rene

PostPostuar: 22 Korrik 2010, 11:57
nga Laert
:flm

Si ta nxjerrim Shqiperine nga kjo situate poltike ku ka rene

PostPostuar: 24 Korrik 2010, 02:47
nga Laert
Agim!
Ne kuadrin se si te permiresojme politiken ne Shqiperi.

Rendesi per mua ka qe te ruaj komunikimin me bashkefolesin duke i dhene pergjigje per cka shkruejte.
Nuk kam si ti hedhe poshte apo ti ve ne diskutim per cka shkruejte. Por me lejo qe ne kuader te asaj qe shkruejte mendoj se duhet te separi;

Te njohim veten tone sepse dolem prej nje sistemi dhe jo prej nje dere.

Duke njohur veten tone, atehere do te dime se ku po shkojme. Ne nuk dojme ta njohim veten per arsyet qe shifen aktualisht sesi shoqeria po zhvillohet. Munges e mosnjohjes perben handikapin e nje kombit. Si mund te kurohet njeriu pa dite apo pase informacion njohje per anamnezen e semundjes te pacientit?
Mjekimi jepet edhe ne njeriun memece, por rezultatet kane me qene gjysmake. Kete mosnjohje u intereson kesaj klase qe kane uzurpuar shtetin dhe shtabet e te gjitha rrymave partiake. Pike!

E dyta
Nuk na mungon Njeriu per ta nxjerre nga balta Shqiperine, por njohja ne themel te ketij dinjitetit.

Njerez te denje per te cilen me te drejt i permende ka plote, por dinjiteti i njeriut sipas mendjes time duhet njohur.
Kjo e shkrete njohje nencmohet, pra nuk vleresohet dhe i vejme njerezit ne pushtet per nje dinjitet te panjohur. Jo paqellim i nderuar Agim u ndala ne shkrimin e meparshem qe ju e thjeshtesuat arithmetikishte, duke e defaktorizuar, pa e lidhe me temen qe ti shtrove me te drejte dhe ku une nuk dua ta anashkaloje me tema te tjera.
Dinjiteti duhet percaktuar portretin e saj per ta marre vesht.

Me te drejte dua te citoj frazen tende: ''Dinjiteti:-Fisnikeria e shpirtit qe njeriu e shpreh me qendrimin,sjelljen e tij.
Nga latinishtja-Dignitas- e rrjedhur nga Dinjus:e shkelqyer,fisnike ,me vlere.
Camillo Benso Conte Cavour,italiani qe punoi per bashkimin e Italise dhe krijimin e saje thote:
"Pasuria numer nje e nje populli eshte dinjiteti i tij"
Dinjiteti,pra eshte nje vlere supreme qe duhet ruajtur pertej jetes apo vdekjes.
''

Si principe te dinjitetit e ke percaktuar, por na duhet te formatojme konkretishte kete Dinjitet per te cilen na duhet ne krye te vendit tone.
Le ta zberthej dinjitetin;

- Fisnikeria e njeriut
- Te kete nje femijeri, rini e metej nje sjellje me deshmi konkrete te mira, qe quhen te denja.
- Te kete je edukate te shendoshe.
- Dinjiteti duhet te mos lidhet me prirjet politike.
- Te kete koncepte humane per njeriun dhe shoqerine.
- Te dashuroje popullin dhe kombin.
- Te jete njeri principial me orientime njerezore.
- Te kete nje familje te shendoshe jo sikurse Edvin Rama, lider pamoral, pafamilje., padinjitet............
- Te kete shkolle, por edhe kulture, qe shumica e universitareve nuk e kane. Pra te kete nje formim shkollore -kulturore te nevojeshme.

Nuk them se kjo esht formula e dinjitetit te njeriut, mund te plotesohet apo te precizohet ne terma. Nuk kerkohen mrekullira er njerez me dinjitete.
A gjinden dhe si keta njerez me kete cilesi baze e formimit te njeriut?
As qe mund te mendohet se nuk ka sepse ndryshe do te ishte nje krize mentale te imagjinohej e lene te ishte ne te vertete.
Si atashohen ne politike, ne administrate keta njerez me kualitete formimit?
Kjo varet nga lideri, drejtori, shefi, zevendesat,.....
Nese keta kane cilesi te mira formimi njerezor natyrisht qe afrojne njerez te kesaj kategorie, ndryshe ndodhe si tashti e mepare. Hajdutit i varen melcite ne qafe apo i japin celsat e bankes nga lideret sic ka ndodhe dhe po ndodhe. Eh ky lider apo drejtor e me rradhe minister, president zgjedhe njerez sipas karakterit te tyre, gje po i shohim neper ekrane dhe me veprat e tyre, qe kane si parim pasurimin e pangopur te familjes tyre dhe formimin e klaneve per te trasheguar pushtetin familjes dhe kodoshave te tyre.

Nuk ka sekret apo misteriozitet kjo pune.
Lideri eshte ai qe vendos per sojin e njeriut. Kjo eshte nje proces hallkash. Jane te nderlidhura njera me tjetren. Kush e zgjedhe liderin? E zakonishte liderin nuk e zgjedhe kolektivi i njerezve, por zakonishte i zgjedhin guzhinat e padukeshme qe dihen se kush jane - Jane ata qe kane berthamen e pushtetit te padukeshme sikurse vepron ne gjithe boten.

Jane pallavra ato qe deklarojne se i zgjedhin partite apo nje grupe njerzish lideret.
Kjo menyre misterioze e zgjedhjes se liderve ka rezultuar shume e demeshme. Popujt e vuajne kete soj menyre jo demokratike te zgjedhjes se liderve. Konferencat, kongreset e partive etj forume jane formale sepse lideri i zgjedhe vete sipas karakterit negativ te tija.
Prandaj duhet rrahe truri sesi te cmontohet ky kancer nga trupi i demokracise.


Per lustrim po sjelle Edvin Ramen sesi hypi. Nuk e zgjodhi kongresi i PS dhe ne mesnate bleu votat dhe u shpall ne mengjez kryetar i PS- Dhe shife sesi e ka katandise si veten PS-ene.
E diq e ti ke dobesi per Edvinin, pro mendoj se duhet lene menjane nese e ke seriozisht ceshtjen e dinjitetit.

Ke protretin e Edvinit

Pse Edvin Rama me partine tij nuk e ngre kurre si politike strategjike para kombit ''Minimalen jetike te popullit shqiptar???????? EEEE??!!!
Sepse kur te kete populli te haje, te kete edhe i thjeshti veture, te kete cdo dite nje cope mish dhe fruta e nje gote birre atehere partite u del boja.
Joo! Edvini sikurse baballaret e tij e don popullin me Sali Berishen, me partite paperjashtim duke ngordhur, te vazhdojne te marrin buken e ushqimet me lista te papaguara, duke jua rrjepur lekuren dhe duke i be me zori te duartrokisin neper mitingje sikure ndodhe akoma.
Te ecim me kembe ne toke dhe jo me paragjykime fetare, krahinore,..apo xhelozira intelektuale..... :
:flm


Eshte ne dnerin tend per tu pergjegje per cka shkruajta. :flm

Si ta nxjerrim Shqiperine nga kjo situate poltike ku ka rene

PostPostuar: 24 Korrik 2010, 02:52
nga Laert
:flm

Si ta nxjerrim Shqiperine nga kjo situate poltike ku ka rene

PostPostuar: 04 Gusht 2010, 20:11
nga Laert
Agim!

Mund te arsyetosh si te mundesh, por ti ke te drejt qe kerkon pergjigje.
Vonesa vjen se nuk ka punuar interneti.

Ti kerkon te shprehem se si te rregullojme gjendjen?
Ti ke stilin tend te shprehurit, qe per mua esht e lodheshme sepse ka shume fjale, qe jetes i duhen vetem pak. Ne vuajme nga fjalet e shumta dhe punet e pakta.
Prandaj nuk mund te pergjigjem sepse do te reagosh; jo po kete nuk e the, kete e le per nje arsye,..... etj.
Mos te vij keq, nuk ke gjete njeriu qe te jape pergjigje nje lum fjalesh, qe kalojne ne veshtiresi per t'i dhene pergjigje me dy fjale.
Me dy fjale:

Shqetesimi yt eshte i drejt dhe rekomandon nje mori keshillash qe, per mua e ben te veshtire pasjen ne konsiderate per praktiken tone sqiptare.
Une i kam dhene pergjigje dhe me nuk mund te perseris veten, perndryshe kalohet ne levizje ne boshllek, qe ti e kupton mire se cdo te thote per ekonomine tone; sjell firo,....
Mos me kerko te lutem me te njejten teme.

Te falemnderit per mirekuptimin. :flm

[phpBB Debug] PHP Warning: in file /web/htdocs/www.proletari.com/home/mkportal/include/PHPBB3/php_out.php on line 33: Creating default object from empty value
Theme by Zeuder
Copyright 2009 - 2010 da Proletari