Faqe 2 prej 2

Rubrika e Zgjedhjeve Parlamentare të 23.6.2013-Lajme të reja

PostPostuar: 13 Maj 2013, 20:22
nga Laert
Zgjedhje per Kuvend 2013
Perberja dhe vendodhja e KZAZ-ve
Qarku Shkodër

KZAZ Nr 01

- Zgjedhsit e rregjistruem e votimeve të - 250.803 votues (338.997) banorë)në Shkodër, në Malsi të Madhe dhe në Pukë - m e 5 bashki dhe 28 komuna me 279 fshatra dhe me sipërfaqe 3.562 km2
- Numri total i qëndrave të votimit janë - 417
- Qëndrat e Votimit me të dhëna - 11

- Zgjedhësit e Regjistruar të qytetit apo Bashkisë të Shkodrës 88.016 votues shkodranë.
- Numri total i vendeve të zgjedhjeve - 134
- Numri i zgjedhësve që kanë votuar / Numri i fletëve të votimit të gjetura në kutitë e votimit - 27.769 /27.769
- Numri i fletëve të votimit të papërdora - 29.585
- Numri i fletëve të votimit të dëmtuara - 91
- Numri i fletëve të votimit të pavlefshme - 313
- Numri i fletëve të votimit të vlefshme - 27.456
- Pjesëmarrja në votime në qëndrat e votimit të cilat kanë dërguar të dhëna 49,62%


Emri Mbiemri - Subjekti

Festim Brojaj - LSI - Anëtar
Hanë Kalaj - PD - Anëtar
Ilir Halaj - PS - Anëtar
Ilir Stërkaj - PS - Anëtar
Islam Semanaj - PD - Zv/kryetar
Pavo Brajoviq - PBDNJ - Anëtar
Sabrije Çelaj - PS - Kryetar
Tonin Bzhetaj - PD - Sekretar - 696043001
Zyra adresa - Në objektin e Drejtorisë së Bujqësisë Koplik

KZAZ Nr 02
Emri Mbiemri Subjekti Pozicioni Tel
Arvit Osja PS Zv/kryetar
Bianka Hasanaj PBDNJ Anëtar
Fran Lisi PD Anëtar
Genc Tusha PD Anëtar
Gledis Çeliku PS Sekretar
Selami Smajli PD Kryetar
Shkelzen Guri LSI Anëtar
Teuta Harusha PS Anëtar
Zyra adresa Palestra e Shkollës ''Arben Broci'' Shkodër

KZAZ Nr 03

Emri Mbiemri Subjekti Pozicioni Tel
Arben Zambaku - PS - Anëtar
Davida Huba - PS - Anëtar
Gentian Ndoj - PD - Sekretar 696043003
Mark Preçi - LSI - Anëtar
Ndoc Shaben - PD - Anëtar
Shefki Gerbeti - PD - Zv/kryetar

Sokol Shkreli - PS - Kryetar
Vajfhada Hoxhaj - PBDNJ - Anëtar
Zyra adresa PALESTRA E SHKOLLËS "NDRE MJEDA" Bushat

KZAZ Nr 04

Emri Mbiemri Subjekti Pozicioni Tel
Aurel Hila - PS - Zv/kryetar
Besar Bertica - PBDNJ - Anëtar
Dhurata Vela - PS - Anëtar
Emiljan Dashi - PD - Anëtar
Emira Lukaj - PD - Anëtar
Esmeralda Jakukaj - LSI - Anëtar
Shaqir Dyli - PD - Kryetar
Zamir Leka - PS - Sekretar - 696043004
Zyra adresa Palestra e Shkollës'' Azem Hajdari'' Shkodër

KZAZ Nr 05

Emri Mbiemri Subjekti Pozicioni Tel
Anketil Rroji - PD - Sekretar
Eduart Shehu - PD - Anëtar
Hamdi Shullani - PS - Anëtar
Julinda Bala - PBDNJ - Anëtar
Mirjan Bletaj - LSI - Anëtar
Muharrem Kastrati - PS - Kryetar
Sherif Shehi - PD - Zv/kryetar
Zamir Kastrati - PS - Anëtar
Zyra adresa Pallati i Sportit ''Qazim Dervishi'' Shkodër

KZAZ Nr 06

Emri Mbiemri Subjekti Pozicioni Tel
Altin Xhahysa - PBDNJ - Anëtar
Eniza Karini - PD - Anëtar
Fatjon Tahiri - PS - Sekretar
Gani Tusha - PS - Zv/kryetar

Kolë Rraboshta - PD - Kryetar
Pjerin Rraboshta - PD - Anëtar
Rumir Kraja - LSI - Anëtar
Valbona Tusha - PS - Anëtar
Zyra adresa Palestra e Shkollës ''Xheladin Fishta'' Shkodër

KZAZ Nr 07

Emri Mbiemri Subjekti Pozicioni Tel
Angjela Spasari - PBDNJ - Anëtar
Astrit Zaganjori - LSI - Anëtar
Denis Fani - PD - Anëtar
Edmir Dedukaj - PD - Zv/kryetar
Felek Kasemi - PS - Anëtar
Lekë Zhelna - PD - Sekretar
Peterson Leka - PS - Anëtar
Tereze Brigja - PS - Kryetar
Zyra adresa Palestra e Universitetit ''Ismail Qemali'' Shkodër

KZAZ Nr 08

Emri Mbiemri Subjekti Pozicioni Tel
Angjelin Gjinaj - PD - Anëtar
Astrit Meçi - PD - Kryetar
Enver Sulejmani - PS - Sekretar - 696043008
Luk Gjini - PBDNJ - Anëtar
Nazmie Tefilaku - PD - Anëtar
Ndoc Gjoni - PS - Anëtar
Pajtim Zeqiri - PS - Zv/kryetar
Skënder Guri - LSI Anëtar
Zyra adresa Zyrat e Bashkisë Pukë


Emnat e Deputetve të Rinjë në Shkodër të 23.VI.2013


Aleanca e Djathtë - 5 deputetë

Partia Demokratike 5 deputetë
1. Jozefina Topalli, 2. Helidon Bushati, 3. Voltana Ademi, 4. Nard Ndoka dhe 5. Gjovalin Bzhetaj

Aleanca e Majtë 5 deputetë


Partia Socialiste 4 deputetë
1. Mimoza Hafizi (banon në Tiranë), 2. Tom Doshi, 3. Paulin Sterkaj, 4. Namik Kopliku(banon në Tiranë)

Levizja Socialiste per Integrim 1 deputetë
- Agron Çela

Partia Demokristiane e Shqipnisë(PDKSH)1 deputetë
- Mark Frroku

Rubrika e Zgjedhjeve Parlamentare të 23.6.2013-Lajme të reja

PostPostuar: 27 Maj 2013, 16:51
nga Laert
Kandidatët për Deputetë të Partive
Qarku Shkodër për 23.VI.2013

Imazh
Spitali i të Sëmurve Mendorë në Shkodër, me që ashtë landa E PARË KANDIDATËT DHE DEPUTETË E PARLAMENTIT në Shkodër

I. Aleanca e Partisë Demokratike


1. Partia Demokristiane e Shqiperise 11 kandidatë

1. PJETER MARK BOSHI – 6.1. 1963 – 2. FERDINAND VASE JAKU - 01/08/1968 M - 3. MIRANDA VERDI MIHAJLI - 13/09/1965 F – 4. NIKOLIN LLESH BARDHOKU - 02/07/1969 M - 5. ZEF GJEKE KEQAJ - 15/03/1953 M – 6. JULI RISTO LLESHI - 01/02/1968 F – 7. GJERGJ PJETER SOKOLI - 05/05/1967 M - 8. NDOC DEDE DADA - 14/11/1973 M - 9. ERVINA NAZMI TULA - 11/02/1988 F - 10. BLEDAR SELAMI SULA - 13/07/1974 M - 11. LEDI RESUL ISMAILAJ - 03/10/1985 F

Partia Popullore Kristiandemokrate e Shqipërisë 12 kandidatë

1. PAL SHKAMBI, 2. SUZANA NDOJ, 3. FATION TANAZI, 4. FLUTURA ALIJA, 5. GJON DELIJAJ, 6. AIDA DOÇAJ, 7. ARDIAN BAJRAKURTAJ, 8. IRENA PALUSHANI, 9. BARDHI UJKA, 10. PAOLA KOLGEGAJ, 11. NIKË GERMUSHA, 12. ELIONA DOÇI

2. Partia Lidhja Demokristiane e Shqiperise 8 kandidatë

NDREKE JAK NDOCI - 30.11. 1952 – 2. ARMINDA ANASTAS MELENGU - 13/05/1986 F – 3. VITOR NDREC DAJA - 27/06/1966 M – 4. FADIL CAF BASHA - 23/05/1951 M – 5. IRMA KOLE VUKA - 03/05/1965 F – 6. VALENTINA LORO VASA - 21/01/1965 F – 7. LUIGJ KOLE NDOKA - 26/05/1950 M – 8. ALI HAMIT MATLIJA - 14/07/1948 M

3. PARTIA DEMOKRATIKE - 11 deputetë
1. Jozefina Filip Topalli 26.11.1963, 2. Helidon Skënder Bushati 8.4.1973, 3. Voltana Vehbi Ademi 30.9.1974, 4. Nard Lazër Ndoka (DK)18.5. 1963, 5. Gjovalin Martin Bzheta 21/8 28/4 1967, 6. Ndue Llesh Paluca - 28/02/1966, 7. Bardh Ali Spahia 29.1.1976 , 8. Gjok Tom Uldedaj 3.3.1959, 9. Ramiz Myftar Çobaj 8.4.1961, 10. Merita Isa Gradeci (Ahmetaga) 28.2.1961 dhe 11. Armir Ndoc Grimaj 16.6.1974

Levizja per Zhvillim Kombetar 7 kandidatë

1. SAHIT HAKI FANI - 29/12/1978 M – 2. ELTON HALIT HASMUÇA - 22/03/1968 F – 3. SAFIE KADRI QENANI - 23/01/1974 M – 4. ARJAN FASLLI ÇUKA - 05/03/1964 F – 5. GJYSTINA GJERGJ ZHIBAJ – 14/09/1964 M - 6. MUSTAFA OSMAN ABAZI – 14/09/1964 M. - 7. AFËRDITA LEK PALUCA - 30/10/1988 F

Partia Levizja e Legalitetit12 kandidatë

1. DEDE ZEF SMAKAJ - 02/05/1962 M – 2. HAXHI BAJRAM BERCAJ - 18/06/1960 M – 3. LEONORA ESAT LAÇI - 28/01/1992 F – 4. FERDI HAMIT LLUJA - 26/04/1961 M – 5. SAMUEL KIN NIKAJ - 02/11/1977 M – 6. ADA SEIT ISLAMI - 17/03/1991 F – 7. BESNIK MAN LEKA - 18/02/1958 M – 8. NDUE DED MARKU - 20/08/1946 M – 9. SHYQYRI IBRAHIM SUFAJ - 02/01/1964 M – 10. ZAMIRA XHAVID MARKAJ - 24/12/1986 F – 11. HYSNI MUHAMET BARGJANI - 07/07/1968 M – 12. ILMIJE FIQIRI CENAJ - 22/02/1977 F

Partia Republikane25 kandidatë

1. GASPER LUIGJ KOKAJ - dtl 20/10/1964 - 2. NAMIK ISA KAMBERI - 28/11/1951 M - 3. SENADA ZAIM REXHA - 27/01/1987 F - 4. QAMIL FADIL XHURRETA - 8/05/1958 M - 5. MUHAMET SOKOL MUÇA - 11/01/1965 M - 6. GENTJANA PETRIT BARBULLUSHI - 29/09/1984 F - 7. AVENIR MYRTO DERRAJ - 11/05/1963 M - 8. PALOK GJELOSH DODAJ - 05/12/1963 M - 9. MUSTAF RAM MEHAJ - 20/02/1964 M - 10. SAFET NAIM HAXHAGIQ - 03/08/1988 M - 11. XHELAL DAUT BAJRAKTARI - 27/03/1969 M - 12. FATIME RRUSTEM SHQAU - 13/03/1960 F - 13. ARBEN SMAJL LUSHAJ - /09/1972 M - 14. HAXHI JONUZ ISHMAKU - 30/04/1960 M - 15. LUMTURIE SHTJEFEN ABAZI - 13/04/1987 F - 16. RUZHDI HYSEN HETOJA - 16/08/1961 M - 17. AFERDITA KASEM KERJOTA - 05/05/1967 F - 18. NARD GJON PALOKA - 11/10/1978 M - 19. ARBEN MEHMET BROJAJ - 05/03/1967 M - 20. RAIMONDA ABEDIN GURI - 12/07/1966 F - 21. XHELAL JAKUP DANAJ - 28/11/1965 M - 22. SOKOL MARASH VATA - 30/06/1960 M - 23. FATBARDHA ALI HYSENI - 28/10/1990 F - 24. LEKE PJETER CURRI - 11/02/1954 M - 25. Sheme Sali Kodra - 30/06/1954 F

Partia Agrare Ambjentaliste e Shqiperise 8 kandidatë

1. MARK NDOC MOLLA - 20/05/ 1961 M – 2. RROK VASE KOLA - 09/05/1960 M – 3. GENTIANA NIKOLL MARKU - 19/05/1987 F – 4. FADIL RAMADAN KUKAJ - 08/02/1955 M – 5. DONIKA FRROK ALIAJ - 31/03/1970 F – 6. AGIM SHABAN KURTAJ - 30/12/1959 M – 7. NEXHMIJE HASAN KUKAJ - 15/03/1961 F – 8. Akilin Zef Laskaj - 04/05/1973

Partia Balli Kombetar 11 kandidatë

1. GEZIM RIFAT BREZA – 9.7.1961 - 2. ASTRIT RRUSTEM ALIJA - 29/04/1970 M - 3. ARDIANE RAMIZ SYLAJ - 21/10/1970 F – 4. AGRON RAMIZ BUSHATI - 21/04/1971 M – 5. FETAH SYLO BRAHIMATAJ - 20/01/1962 M – 6.FATBARDHA NDUE GJYLI - 11/03/1970 F – 7. ASTRIT HAMZA REÇI - 07/06/1961 M – 8. ELTON FAHRI GRIZHJA - 25/05/1981 M – 9. EDLIRA MIT'HAT PELINKU - 17/08/1968 F – 10. OLSI MUSTAFA RAMJA - 08/01/1989 M – 11. ALBANA XHEVDET BOSHNJAKU - 15/05/1972 F

Partia Konservatore 6 kandidatë

1. MIRJONA KALACI, 2. ERMAL KALAJA, 3. SHKELZEN FERRAJ, 4. MARIA NIKOLLA, 5. ARJAN MARQESHI, 6. JUEL SEFA

Partia Agrare Ambientaliste e Shqipërisë 8 kandidatë


1. MARK MOLLA, 2. RROK KOLA, 3. GENTIANA MARKU, 4. FADIL KUKAJ, 5. DONIKA ALIAJ, 6. AGIM KURTAJ, 7. NEXHMIJE KUKAJ, 8. AKILIN LASKAJ


II. Aleanca e Partisë Socialiste
Imazh

Partia Komuniste e Shqipërisë6 kandidatë

1.EDLIRA Neshat KONDI - Dtl.15-11-1972(banuese në Tiranë) - 2. REXHEP Isuf Sanza i dtl.12-5-1949(Shkodër - Lagja Rusë) - 3. PASHK NDREKA 4. DRITA Zef TELLOSI e dtl. 30-10-1978, (Lagjia "Mark Lula-Shkodër)- 5. PASHK MARKU 6. ZEF Ejll HILA, dtl. 6-2-1964(Lagjia "Ndoc Mazi" Shkodër)

Partia Komuniste e Shqipërisë 8 Nëntori7 kandidatë

1. LUIGJ Mark HASANAJ, i dtl. 25-5-1959, (Grudë e Re - Shkodër) - 2. FATIONA Fiqiri KOÇI, i dtl. 12-10-1991, (Bashkia Tirane - Njesia Bashkiake Nr. 3) 3. ANTON CEKU 4. MIRELA Dedë MERNAÇI, e dtl. 25-06-1990(Lezhë) 5. FATION Behar SARAÇI, i dtl 11-8-1992( Bashkia Tirane - Njesia Bashkiake Nr. 2) - 6. LILI Mirash HASANAJ, i dtl. 13-9-1946(Lezhë) 7. MIKLOVAN Spiro VELIU, i dtl. 1-8-1983(Bashkia Tirane - Njesia Bashkiake Nr. 1)

Partia e Punës së Shqipërisë6 kandidatë

1.MUHO Asllan ASLLANI, i dtl. 17-10-1937(Bashkia Durres R1) 2. MUSA Ismail ÇEKERKU, i dtl. 8-7-1940(Bashkia Tirane - Njesia Bashkiake Nr. 5) 3. ZYHRA Rexhep ÇEKINI, e dtl. 7-12-1938(Zues - Shkodër) 4. BESMIR Marash QUNI, i dtl. 26-1-1988(Komuna Fierzë)5. MARKET Mark GJERGJI,i dtl. 10-4-1931(Komuna Shenkoll - Lezhë) 6. LUMNIJE Xheladin ASLLANI, e dtl. 6-10-1947(Bashkia Durres R1)

Partia e Punës e Shqipërisë e Riorganizuar6 kandidatë

ADMIR Sulejman TAJA, i dtl. 12-5-1974(Bashkia Tirane - Njesia Bashkiake Nr. 8) - 2.RAKE Gjergj IVANAJ, e dtl. 21-5-1966(Komuna Shkrel) - 3.FATMIR Shpend SOKOLAJ, i dtl. 11-3-1969(Bashkia Koplik) - 4.ERMAL Qemal JUKAJ,i dtl. 16-11-1989( Komuna Gruemire) - 5.DORIAN Xhemal ZEKAJ, i dtl. 15-7-1986(Bashkia Gjirokaster) - 6. MERE METAJ

Partia Kristian Demokrate e Shqipërisë i Zef Bushatit 11. kandidadë

1. MARK PRENG FRROKU – 6.10.1972 - 2. ARBEN PRENG FRROKU - 15/08/1969 M – 3. MIRELA RIZA FERRACAKU - 23/12/1983 F – 4. NDOKE GJELOSH KOLA - 18/01/1977 M – 5. ANILA SHEUQET FERLUSHKAJ - 27/06/1988 F – 6. BARDHOK GJON QERSHIA - 19/02/1985 M – 7. MARK VLASH FILIPI - 27/04/1971 M – 8.
KRISTJANA NIK NIKAJ - 28/04/1993 F – 9. VALENTINA PRENG PJETRI - 15/03/1976 F – 10. FRAN NDUE CURRI - 23/01/1965 M - 11. ERMAL GJERGJ TEMELI - 25/09/1988 M

Partia Socialiste - 13 deputetë

Tom Gjekë Doshi 6.6.1966, Mimoza Qazim Hafizi 20.2.1962, Paulin Nikollë Sterkaj 5.7.1961, Namik Skënder Kopliku 21.2.1959, Sait Jakup Fishta 18.11.1960, Gentian Kin Palaj 21.1.1977 Dajç, Nikoll Marash Deda 4.5.1955, Rozafa Sheuqet Zmijanej 23.8.1974, Megi Gjon Ajtyresa 16.6.1988, Djana Bektash Bejko 10.8.1962, Zef Nikoll Çuni 4.8.1956, Pal Pllumb Lera 20.5.1956 Grudë e Re dhe Janko Andro Shelçaj 17.7.1958

3. Partia LSI - 11 deputetë

1. Agron Çela, 2. Nora Dod Malaj 29.11.1964, 3. Artan Bushati, 4. Sajmira Adem Laçi 31.12.1970 Pukë, 5. Ridvan Rexhep Hebaj 8.7.1967 Boriç i Madh, Gruemirë, 6. Edi Uc Smajlaj 23.6.1971, 7. Senad Vahid Hallunaj 27.12.1973, 8. Lumturi Hoxha, 9. Arjana Mit-hat Vishnja 9.3.1967, 10. Merita Raif Smajaj 13.5.1958, 11. Aleksandër Shytani

Partia Demokracia Sociale 11 kandidatë

PASHUK MASMALAJ, TOM NDOCI, MIMOZA MATLIJA, BESMIR KOLÇE , TONIN BALA, NDUE PALOKA, LEKË GORAJ, SIDITA OSMANI, BLERINA MOLLAJ , NODC BASHOTA, ELA HASANI

Partia Socialiste e Vërtetë 91 - 6 kandidatë

1.ZAMIR LLAZANI, 2.FAHRI ISAJ , 3.RESALVA SATA, 4.EVA VOCI, 5.NIKOLLE ÇUKAJ, 6.TOM DEDAJ

Partia Socialiste e Moderuar 11 kandidatë

1. GJERGJI KOJA, 2. GEZIM LAHI, 3. DHURATA HYSA, 4. YLLJON HASANAJ, 5. RROK LUKA, 6. MARIAN DODA , 7. JOLANDA PJETRI, 8. SENADA STANKAJ, 9. ELTON GJINAJ , 10. ARTAN MESI , 11.KRISTINA QEHAJA

Partia Drejtësi, Integrim dhe Unitet - 11 kandidatë


1. LILJAN DURO IDRIZAJ - 20/03/1990 M - 2. XHULJANO BRAHIM MYFTARAJ - 22/02/1962 F - 3. EH-SEN MYFIT JASINI - 23/12/1973 F - 4. FAZILET HALIT FURRIKU - 08/11/1977 F - 5. RREZEARTA BESIM JASINI - 12/11/1973 M - 6. NAIM LATIF DENIKU - 20/09/1965 F – 7. HEDIJE HYSEN HYSENI - 27/07/1976 M – 8. DRITAN SABAH BRAHIMI - 01/09/1985 F – 9. BLERTA MEHDI MUHJA - 12/12/1973 F – 10. ENGJELLUSHE GANI SPADA - 01/02/1990 F – 11.LILJANA LILJAN IDRIZAJ – 1.2.1990

Partia Lëvizja Punëtore Shqiptare - 6 kandidatë

HILË DARDHA, DORARTA KADIA, HILË KODRA, PJERIN KAPAJ, GJOANA GAZULLI dhe ILIR SMAJLAJ

Parti e të Drejtave të Mohuara e Re 7 kandidatë


1. DED LUMI, 2. DESARA LEKAJ, 3. LIZA MELYSHI, 4. ALFRED NIKOLLI, 5. BLERINA ISMALAJ, 6. SOKOL KOLI dhe 7. NAFIJE CENGLI

Aleanca për Barazi dhe Drejtësi Europiane 6 kandidatë;

1. GEZIM MATAJ, 2. ARBEN DELAJ , 3. ELIONA Mhill NIKA,(27-2-1993) 4. SANTILIANO CURRAJ , 5. VERA GJEKA dhe 6. QEMAL CENAJ


III. Dy parti të daluna nga Zyra e ish Presidentit të Shqipnisë Bamir Topi - gjoja të pavaruna, por të varuna nga partitë komuniste m-l


Fryma e Re Demokratike e ish presidentit Bamir Topi - 11 kandidatë

FATLUM NURJA(ish këshilltar i presidentit B.Topi), VASEL MUÇAJ, NAZHI BAKO, ZEF KOLOMBI, ASTRIT KUÇI, ORJONA FJERZA, AGRON ÇEKA, FLORJAN ULDEDAJ, AFËRDITA HADROJ , JULIAN JANA, AGETINA SHLLAKU

Partia ALEANCES KUQ E ZI 11 deputetë
1. BLEDAR METI, 2. ORMIR Ruzhdi BERDICA 16.11.1978, 3. VALBONA Iljaz SAKEJ 25.2.1977 , 4. FRAN PAJA, 5. GJERGJ Kolë DUSHKJA 13.8.1972 Berdicë, 6. KLODJANA Shuajp BERDICA 5.04.1980, 7. SHAQIR HYSA, 8. SOKOL Loro NIKOLLA 8.2.1976 Muriqan, 9. FLUTURA Haxhi BYTYÇI 4.3.1972 Pukë , 10. ALEKSANDER Simon LULA 9.1.1990 Guri i Zi Shkodër, 11. Fatbardha Idrizi

Rubrika e Zgjedhjeve Parlamentare të 23.6.2013-Lajme të reja

PostPostuar: 23 Qershor 2013, 07:47
nga Laert
Zgjedhje per Kuvend 2013 - Subjektet

Listat shumemërore të kandidatëve të partive politike për Zgjedhjet për Kuvend 2013
Pjesëmarrja në votime - Totali Zgjedhësit e Regjistruar - 3.271.885
- Numri total i vendeve të zgjedhjeve - 5.508
- Vëzhgues vendorë do të jenë syri i shqiptarëve në këto zgjedhje, nga të cilët:2,402 afatgjatë; 5,187 afatshkurtër.
- Vëzhgues ndërkombëtar ka ngritur një ekip të tërë mbikëqyrje me një numër prej 564 vëzhguesish, nga të cilët 140 afatgjatë, 424 afatshkurtër .
- Mbikëqyrje do ketë edhe nga Ambasadat e vendeve të Ballkanit, por numrin më të madh të vëzhguesve e ka Ambasada amerikane, 68 vëzhgues.Koalicioni "Aleanca për Punësim Mirëqenie dhe Integrim" me shkronja nistore (APMI)
25 Parti me Aleancën me Partinë Demokratike


1 Partia Demokratike PD
2 Partia Republikane Shqiptare PR
3 Partia Drejtësi, Integrim dhe Unitet P.D.I.U
4 Levizja per Zhvillim Kombetar LZHK
5 Partia Agrare Ambjentaliste e Shqiperise P.A.A.
6 Partia Levizja e Legalitetit PLL
7 Partia Balli Kombetar P.B.K
8 Partia Bashkimi Liberal Demokrat BLD
9 Aleanca Demokratike AD
10 Partia Balli Kombetar Demokrat PBKD
11 Partia Demokristiane e Shqiperise PDK
12 Partia e të Drejtave të Mohuara e Re P.D.M.-e Re
13 Partia Minoriteti Etnik Grek per te Ardhmen M.E.G.A
14 Partia Konservatore KONS
15 Partia Ora e Shqiperise P.O.SH
16 Partia Bashkimi Demokrat Shqiptar PBD
17 Partia Aleanca e Maqedonasve per Integrim Europian A.M.I.E
18 Partia Lidhja Demokristiane e Shqiperise L.D.K
19 Partia Emigracionit Shqiptar PESH
20 Partia Lëvizja Shqipëria e Re PLSHR
21 Partia e te Drejtave te Mohuara P.D.M.
22 Partia Bashkimi Popullor I Pensionisteve Shqiptar PBPPSH
23 Partia Aleanca per Demokraci dhe Solidaritet ADS
24 Partia Rruga e Vërtetë Shqiptare P.R.V.SH.
25 Partia Demokracia e Re Europiane P.D.R.E

37 parti në Koalicioni "Aleanca për Shqipërinë Europiane të Partisë Socialiste" me shkronja nistore (ASHE)


1 Partia Socialiste e Shqiperise PS
2 Aleanca Arbnore Kombetare AAK
3 Aleanca për Barazi dhe Drejtësi Europiane ABDE
4 Partia Ambjentaliste PA
5 Partia Ardhmërija Shqiptare PASH
6 Partia Bashkimi Republikan Shqiptar PBR
7 Partia Demokrate për Integrim e Prosperitet P.D.I.P
8 Partia e Çështjeve Shqiptare P.Ç.SH
9 Partia e Gjelber P.GJ
10 Partia e Punës e Shqipërisë P.P.Sh
11 Partia e Reformave Demokratike Shqiptare P.R.D.Sh
12 Partia Unitetit Kombetar PUK
13 Partia G 99 G 99
14 Partia Komuniste e Shqipërisë PKSH
15 Partia Komuniste e Shqipërisë 8 Nëntori PKSH- 8 Nëntori
16 Partia Kristian Demokrate e Shqipërisë PKDSH
17 Partia Levizja Demokratike per Ndryshim P.L.D.N
18 Partia Lëvizja për Drejtësi e Shqiptarëve LDSH
19 Partia Mendimi I Djathte Liberal MDL
20 Partia për Mbrojtjen e të Drejtave të Emigrantëve P.M.D.E
21 Partia Personat me Aftësi të Kufizuar PPAK
22 Partia Rruga e Lirisë PRRL
23 Partia Shqiptare Atdheu PSHA
24 Partia Socialpuntore Shqiptare PSP
25 Partia Socialiste e Moderuar PSM
26 Partia Socialiste e Vertete 91 PSV 91
27 Partia Toleranca e Re e Shqipërisë P.T.R. e Shqipërisë
28 Partia Ligj dhe Drejtësi PLiDr
29 Partia Lëvizja Punëtore Shqiptare P.L.P.SH
30 Partia Lëvizja Socialiste për Integrim LSI
31 Partia Bashkimi per te Drejtate Njeriut PBDNJ
32 Partia Demokracia Sociale P.D.S
33 Partia Social Demokrate PSD
34 Partia Aleanca Demokristiane e Shqiperise ADK
35 Partia Pajtimit Kombëtar P.P.K.
36 Partia Aleanca Popullore AP
37 Partia e Punes e Shqiperise e Riorganizuar P.P.SH.R

4 PARTITE JASHTE KOALICIONEVE


1 Aleanca Kuq e Zi AK
2 Fryma e Re Demokratike FRD
3 Partia Lidhja per Drejtesi e Progres LDP
4 Partia Popullore Kristian Demokrate e Shqipërisë PPKDSH
Njoftime të ditës së zgjedhjeve


Shkodër
- E diel, më dt. 23.VI.2013
Sulejmani, zedhansi i policis shtetit deklaroi se komisioni i QV-se nr.77/1 i vendosur ne fshatin Baks, komuna Rrethina, Shkoder ka kerkuar nderhyrjen e forcave te policise per vendosjen e rregullit, pasi kishte numer te larte personash te tjere, qe pengonin procesin e votimit.
E diel, më dt. 23.VI.2013

Paulin Radovani-Prefekt,Zef Çuni,Gjon Radovani-Zev- Ministra

PostPostuar: 05 Tetor 2013, 10:51
nga Laert
Zv.ministrat dhe prefektët të 4.X.2013


Zev- ministrat e rinjë

Zv.ministrat e Brendshëm
• Elona Gjebrea, PS
• Ilirjan Mustafaraj, LSI

Zv.ministrat e Arsimit e Sportit
Nora Malaj, LSI
• Arbjan Mazniku, PS

Zv.ministrat e Shëndetësisë
• Milva Ekonomi, PS
• Klodian Rjepaj, LSI

Zv.ministrat e Energjisë dhe Industrisë
• Dorjan Duçka, LSI
• Ilir Bejtja, PS

Zv.ministrat e Mirëqenies Sociale dhe Rinisë
• Bardhylka Kospiri, shoqëria civile
• Gentiana Sula, shoqëria civile

Zv.ministrat e Bujqësisë, Zhvillimit Rural
• Jani Babi, PBDNJ
• Alban Zusi, LSI

Zv.ministrat e Punëve të Jashtme
• Sokol Dervishaj, LSI
• Alqi Puli, PS

Zv.ministrat e Integrimit Europian
• Majlind Lazimi, LSI
• Gentian Elezi, shoqëria civile

Zv.ministrat e Mjedisit
• Oljana Prifti, PBDNJ
• Diana Bejko, PS

Zv.ministri i Transportit dhe Infrastrukturës
• Ylli Manjani, LSI

Zv.ministri i Mbrojtjes
Dritan Hila, PS

Zv.ministre e Zhvillimit Ekonomik, Tregtisë dhe Sipërmarrjes
• Brunilda Paskali, LSI

Zv.ministër i Kulturës
Zef Çuni, PS

Zv.ministër i Zhvillimit Urban dhe Turizmit
Gjon Radovani, PS

Prefektët e rinjë të rretheve

Tiranë
Sadi Vorpsi, PS

Durrës
Roland Xhelilaj, PS

Fier
Xhevit Bushaj, PS

Elbasan
Arben Kamami, PS

Kukës
Ram Hoxha, PS

Korçë
Ardit Konomi, PS

Berat
Selfo Kapllani, LSI

Dibër,
Melaim Dazmi, LSI

Gjirokastër
Zamira Rami, LSI

Shkodër
Paulin Radovani, LSISipas News 24 këta janë zëvendësministrat e rinj; Elona Gjebrea, Nora Malaj, Arbjan Mazniku, Milva Ikonomi, Klodian Rrepaj, Dorjan Duçka, Bardhylka Kospiri, Ilir Bejtja, Gentiana Mara Sula, Jani Babi, Alban Zusi, Ylli Manjani, Sokol Dervishaj, Ilirjan Mustafaraj, Brunilda Paskali, Majlind Lazimi, Aranita Brahaj, Dritan Hila, Gjon Radovani, Erjon Luçi.

40 Shkodran donatorë që financuen fushatën e PD - 23.6.2013

PostPostuar: 30 Tetor 2013, 09:14
nga Laert
40 Emnat të Shkodrës në 562 donatorëve që financuen fushatën e PD për 23 qershorin e 2013 - Në Zgjedhjet Parlamentare - Dega e PD Shkoder

386. Genc Xhevdet Kraja 200.000
387. Besnik Kastrati 130.000
388. Arben Rozani 150.000
389. Fisnik Brahimi 139.850
390. Geoden Tymi 80.000
391. Taulant Kadria 125.000
392. Qashif Hoxha 65.000
393. Ajlan Temali 20.000
394. Ormir Rusi 300.000 - ish kryebashkiak i Shkodrës që rrahu gazetarin me grushta sepse i kërkoi të spjegonte për pronat në Velipojë.
395.Genc Kraja 50.000
396. Ardit Behri 200.000
397. Shkëlqim Hyseni 200.000
398. Niko Fusha 300.000
399. Marko Laloshi 100.000
400. Tonin Kikia
100.000
401. Ardian Rroji 50.000
402. Klejton Shpuza 50.000
403. Atrida Ferketi 200.000
404. Gjon Gjoka 50.000
405. Arben Cani 50.000
406. Irena Shala 20.000
407. Marjan Smakaj
30.000
408. Neritan Kalamishi 50.000
409. Gjergj Miculi 90.000
410. Ditmir Kraja 50.000
411. Gerti Meta 50.000
412. Luan Culiqi 50.000
413. Andi Çoçja 50.000
414. Gezim Bala 50.000
415. Hamidie Repishti 50.000
416. Rifat Kopliku 50.000
417. Ajet Xhaferri 100.000
418. Qemal Bektashi 100.000
419. Nikolin Shahini 698.000
420. Leka Thani 200.000
421. Zaim Hoxhaj 50.000
422. Suad Lici 100.000
423. Ajlan Temali 100.000
424. Besnik Pirani 200.000
425. Prel Lumaj 10.000
Totali: 4.557.850 të reja - 40.557,850 milion lek të vjetra shqiptare
1 votë kushton 4200 lek të vjetra


Rubrika e Zgjedhjeve Parlamentare të 25.6.2017 Shkodër

PostPostuar: 29 Prill 2017, 17:22
nga Laert
Zgjedhjet parlamentare e 25.VI.2017-2021 n'Shqipni

11 deputetë për Qarkun e Shkodrës

Shkodër, Vau Dejës, Malsi e Madhe, Pukë dhe Fushë Arrëz
Imazh

Qarku i Shkodrës:
QARKU SHKODER, VOTOJNE 263 293 ZGJEDHES
Ne Bashkine e Shkodres ne zgjedhjet parlamentare do te votojne 161 508 votues, ndersa ne rrang qarku jane 263 293 mije votues ne 8 KZAZ e qarkut Shkoder.¨
Me daten 25 qershor ne Bashkine e re te Shkodres do te jene 4 KZAZ ndersa 4 ne Bashkite e tjera te qarkut.

- Bashkia Shkodër - Qyteti - Shkodër - Njësitë Administrative;
- Ana e Malit; - Fshatrat; Oblikë, Babot, Muriqan, Shtuf, Dramosh, Oblikë e Sipërme, Obot, Vallas, Velinaj, Vidhgar
- Bërdicë ; - Fshatrat; Bërdice e Madhe, Bërdice e mesme, Bërdice e siperme, Trush, Beltoje, Mali Hebaj
- Dajç - Fshatrat; Dajç, Samrisht i Ri, Samrisht i Sipërm, Belaj, Mali i Gjymtit, Pentar, Rrushkull, Mushan, Darragjat, Suka-Dajç, Shirq
- Gur i Zi - Fshatrat; Guri i Zi, Juban, Ganjollë, Kuç, Rrencë, Vukatanë, Gajtan, Rragam, Sheldi, Mazrek, Shpor
- Postribë - Fshatrat; Mes, Dragoç, Boks, Kullaj, Myselim, Drisht, Ura e Shtrenjtë, Domen, Shakotë, Prekal, Vilëz
- Pult - Fshatrat; Pog, Kir, Gjuraj, Plan, Xhan, Bruçaj, Mgull
- Rrethinat- Fshatrat; Dobraç, Grudë e Re, Shtoj i Ri, Guci e Re, Shtoj i Vjetër, Zues, Golem, Hot i Ri, Bleran, Bardha
- Shalë - Fshatrat; Breg-Lumi, Abat, Nicaj-Shale, Lekaj, Vuksanaj, Pecaj, Theth,Nderlysaj, Gimaj, Nënmavriq, Lotaj
- Shoshë- Fshatrat; Ndrejaj, Nikaj-Shosh, Palaj, Pepsumaj, Brashtë
- Velipojë- Fshatrat; Velipojë, Pulaj, Luarzë, Baks-Rrjoll, Gomsiqe, Baks i Ri, Pulaj, Reçi Ri, Ças, Mali Kolaj

- Bashkia Vau Dejës - Qyteti - Njësitë Administrative
- Vau Dejës;Fshatrat; Mjedë, Spatharë, Shelqet, Kaç, Naraç,Dush, Karmë, Gomsiqe
- Bushat;- Fshatrat; Bushat, Shkjezë, Plezhë, Kosmaç, Stajkë, Ashtë, Rranxa, Fshat i Ri, Mali i Jushit, Plepan-Konaj, Melgush, Barbullush, Kukël, Hoten
Vig-Mnelë - Fshatrat; Mnelë e Madhe, Mnelë e Vogël, Vig
Hajmel Fshatrat; Hajmel, Dheu i Lehtë, Pistull, Paçram, Nënshatë
Temal Fshatrat; Koman, Qerret, Arrë, Vilë, Telum, Kllogjen, Malagji-Kajvall, Toplanë, Sermë, Gushtë
Shllak Fshatrat; Vukjakaj-Gegaj, Palaj-Gushaj, Benë, Kroni i Madh, Barcollë, Vukaj, Uk-Bibaj

- Bashkia Malsi e Madhe - Qyteti: Koplik;Njësitë Administrative -
- Gruemirë(Fshatrat; Gruemirë, Boriç i Vogël, Grudë-Fushë, Grilë, Kurtë, Linaj- egç-lepurosh, Omaraj, Rrash, Vorfë, Demiraj, Ktosh, Gjormë, Mshqerrë,Vajush, Boriç i Madh, Kerraj),
- Kastrat(Qyteti Bajzë, Fshatrat; Ivanaj, Aliaj, Gradec, Hot, Jeran, Pjetroshan, Rapshë, Vukpalaj, Premal, Goraj-Budishtë, Kastrat, Bratosh),
- Këlmend(Fshatrat; Tamarë, Brojë, Kozhnje, Selcë, Vukël, Lëpushë, Vermosh, Nikç),
- Qendër(Fshatrat; Bogiç-Palvar, Dobër, Jubicë, Kamicë-Flakë, Kalldrun, Koplik iSipërm, Stërbeq, Lohe e Poshtme).
- Shkrel(Fshatrat; Dedaj, Bogë, Bzhetë, Bzhetë-Markaj, Lohe e Sipërme, Vrith, Vuç-Kurtaj, Zagorë, Qaf-Gradë, Reç, Rrepisht, Kokpapaj).

- Bashkia Pukë - Qyteti Pukë - Njësitë Administrative
Qyteti Pukë - Fshatrat; Pukë, Lajthizë
Gjegjan Fshatrat; Dom, Gjegjan, Gojan i Vogël, Rras, Kuzhnen, Gojan i
Madh, Shkozë, Kimëz, Kalivare, Mesul¨
Rrapë Fshatrat; Breg, Rrapë, Kabash, Buhot, Bicaj, Blinisht, Lumzi, Meçe
Qelëz Fshatrat; Qelëz, Bushat, Dushnezë, Midhë, Buzhalë, Dedaj, Levrushk, Ukth, Qerret i Vogël
Qerret Fshatrat; Qerret, Luf, Dush, Karmë, Kçirë, Luf-Plan, Korthpulë,
Kaftall, Tejkodër, Gomsiqe, Vrith, Plet

Bashkia Fushë Arrës
QYTETI FUSHË-ARRËS,- Fshatrat; Fushë-Arrës, Miçaj, Lumëardhe
Fierzë- Fshatrat; Fierzë, Porav, Bugjon, Kokdodë, Arst, Miliska, Mëzi, Aprip-
Blerim Fshatrat; Flet, Xeth, Kulumri, Trun, Blerim, Dardhë, Qebik
Qafë-Mali Fshatrat; Qafë-Mali, Armiraj, Srriqe, Mollkuqe, Lajthizë, Lumbardhë, Tuç, Kryezi, Orosh
Iballë Fshatrat; Iballë, Sapaç, Levosh, Berishë e Vogël, Berishë Vendi, Berishë e Sipërme, Shopel, Mërtur


Kandidatët e Partive të Majta për Qarkun e Shkodrës

Zgjedhjet Elektorale Parlamentare 25 qershor 2017

PS - Partia Socjaliste
Imazh

Shkodër – Vau – Dejës – Malsi e Madhe – Pukë - Fush Arrës
Ditmir Bushati
Keti Bazhdari
Paulin Sterkaj
Megi Ajtyresa
Paulin Luli
Luan Harusha
Luan Heta
Agron Hetoja

http://www.mapo.al/2017/04/zbulohet-lis ... cdo-qark/1

LSI - Lëvizja Socjaliste për Integrim
Imazh

Agron Çela
Dritan Ylli - Drejtor i Punës në Ministrinë Socjale.....

KANDIDATET e Partisë Libra
Imazh

Albert Ndoci
Besara Gjurgjej
Erikond Mardoda
Fatjon Kraja
Klaus Boka
Kristian Kota
Medina Fusha (Muja)
Meridian Ramcaj
Renato Kaçi
Seat Mushani
Sudejsah Erkocaj
Violeta Alushi
Vjollca Vukzaj

Kandidatë
PDIU - Partia e Çamëve

Sait Fishta
Liljan Idrizaj
Edlira Ura
Lista e Kandidatve për Deputetë të PD-ës ShkodërImazhImazh

LISTA E SHKODRES:

Prof. Romeo Gurakuqi
Izmira Ulqinaku
Lorenc Luka
Bardh Spahia
Nard Ndoka
Prof. Gjokë Uldedaj
Anton Kokaj

Shenim;
Fill pasi u shpall lista e kandidatve për deputetë të Shkod¨res banën dorheqjen të pakënaqun nga pozicjoni i fundit të listës u tërhoqën;
- Ramiz Çobaj - Kryetar i PD Shkodër
- Helidon Bushati - Deputetë i Kuv.Popullor 2013-2017
E hanë, më dt. 29.V.2017


E shtunë, më dt. 29.IV.2017
Nr. 6637

[phpBB Debug] PHP Warning: in file /web/htdocs/www.proletari.com/home/mkportal/include/PHPBB3/php_out.php on line 33: Creating default object from empty value
Theme by Zeuder
Copyright 2009 - 2010 da Proletari