|
Nje prezantim i shkurter mbi vehten ndihmon ne njohjen me njeri-tjetrin.
Moderatorë: Laert, I-AMESHUAR
Drejtues
Poste: |
4 |
Antarësuar: |
13 Prill 2009, 19:13 |
|
Mire se ju gjej! Thashe te fus edhe une kembet ketu e te marr nje cope vend,jo se ngela pa shpi, por zbulime te reja e ide te reja shpulle Une jam Ardi,jetoj ne angli,besoj se paria ketu me njohin shume mire
Sigurisht qe nuk pres ndonje dash te pjekur ketu apo ndonje big wellcome party ,por ndonje pershedetje nga ndonje mik apo mike i/e vjeterUroj qe ta kalojme si kam qejf vete 
|
|
|

Drejtues
4571 |
28 Janar 2009, 13:10 |
|
Mirse erdhe! Mos ki merak, se nuk ke nevoje me qendruar nen strehe te catise sepse shtepia behet e madhe me ardhjen tuaj. Ka vend per shqiptare qe lene dhe marrin peshtypje te mira.
''Skllavëria jonë vjen nga fakti se i nënshtrohemi Sundimit të Gënjeshtrës, se nuk ia çjerrim Maskën e nuk protestojmë kundër saj çdo ditë”:Martiri Polak, Frati Jerzy Popiełuszko. Në shqipë prej polonishtes Bep Martin Pjetri "Ku asht Shpirti i Zotit, aty asht Liria"("Ubi spiritus Domini ibi libertas") At Gjergj Fishta "Të vdekun kanë lindë ata, që Sot Heshtin!"Fritz Kolë Radovani
|
|
|
Drejtues
4 |
13 Prill 2009, 19:13 |
|
Rrofsh daku,mire se te gjej.
|
|
|
Drejtues
384 |
28 Janar 2009, 22:11 |
|
Mireseerdhe Ardi!
Bash qef ktu me ne.
Me causa sensacion
|
|
|
Drejtues
608 |
Vendodhja: |
Italy |
05 Mars 2009, 19:37 |
|
|
|
|
Antarë duke shfletuar këtë forum: Asnjë antar i regjistruar dhe 2 vizitorë
|
|
Copyright ©2008 phpBB Group.
|
Të gjitha oraret janë UTC + 2 orë . Ora 28 Shkurt 2021, 00:30
|
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /web/htdocs/www.proletari.com/home/mkportal/include/PHPBB3/php_out.php on line 33: Creating default object from empty value
|
|
|
|