Nje prezantim i shkurter mbi vehten ndihmon ne njohjen me njeri-tjetrin.
Moderatorë: Laert, I-AMESHUAR
Drejtues
Poste: |
124 |
Antarësuar: |
29 Janar 2009, 17:47 |
|
Kjoft livdue krishti , mirese ju gjeta ....Mirmrama popull ! goten e rakise eks .... Jam nje antar i ri, sapo bleva nje kompjuter dhe po mundohem te mesoj si punon per momentin dij te bej foto e te vej kameren..... di te them LOL .... MHL etj S'jam beqar , s'jam i bukur , s'jam i pasur s'jam inteligjent .... ama kam dokumetat Nuk e dij a do jem besnik ketij siti , po duke marre parasysh se ne çdo sit e kam nga nje dashnore...mebalbania kam ardin , arrnaut-xhanem kam klisin.... I -amshuar me ke ra ne sy ... i mjeri ti .....
Ah po , humori eshte pjesa derrmuese e jetestime virtuale nuk futem per te pordh ideale futuriste .... nese te pelqen e qeshura , ironia , humori pa kripe.... mirese te gjeta ... nese ste pelqen , do me urresh shume , po shume fare .... Nuk puth asnjerin , pershendes te gjithe ! ...puthena mas menates
Ja maji erdhi perseri....me 29 do bejme dashuri, la la la
|
|
|

Drejtues
35 |
Vendodhja: |
Albania |
27 Janar 2009, 01:37 |
|
|
O me LYf, ckemi?
|
|
|

Drejtues
98 |
Rome,Itali |
27 Janar 2009, 14:55 |
|
|
Jackass shkroi:Kjoft livdue krishti , mirese ju gjeta ....Mirmrama popull ! goten e rakise eks .... Jam nje antar i ri, sapo bleva nje kompjuter dhe po mundohem te mesoj si punon per momentin dij te bej foto e te vej kameren..... di te them LOL .... MHL etj S'jam beqar , s'jam i bukur , s'jam i pasur s'jam inteligjent .... ama kam dokumetat Nuk e dij a do jem besnik ketij siti , po duke marre parasysh se ne çdo sit e kam nga nje dashnore...mebalbania kam ardin , arrnaut-xhanem kam klisin.... I -amshuar me ke ra ne sy ... i mjeri ti .....
Ah po , humori eshte pjesa derrmuese e jetestime virtuale nuk futem per te pordh ideale futuriste .... nese te pelqen e qeshura , ironia , humori pa kripe.... mirese te gjeta ... nese ste pelqen , do me urresh shume , po shume fare .... Nuk puth asnjerin , pershendes te gjithe ! ...puthena mas menates
ciao jack bere shume mire qe bere nje prezantim dinjitoz si gjithnje humori yt nuk vdes kurre... ben gjithnje nje humor ironik qe nuk ka si te vdes.... jam e sigurt qe do te kalojme shume mire ketu....shpresoj mos harrosh rrugen. nejse une po shkruaj pas mesnate ,mba fjalen ..... ciao ciao e argetim te kendshem 
|
|
|

Drejtues
124 |
29 Janar 2009, 17:47 |
|
Noa_al .....fjala e mire vjen nga njeri i mire...po dhe nga i keqi une e dij qe ti sje njeri i keq  ... Faleminerit per mikpritjen .....dhe kam fillu me kliku ma shpesh ketej se u ndryshka andej  .... Do behem aktiv , po pres driten jeshile te hamshurit dhe mesazhin e mirpritjes .... S'qenka shkodran , as malsor ...  mbase shkrun me dialekt e po na del prej sarandet M'paska rrejt Emiljani Po nganjehre me mire nje kafe nga e zonja e shtepise sesa nje shishe raki nga i zoti i shpise Kjosh me jete moj burrneshe ... paske ken vajze sojit 
Ja maji erdhi perseri....me 29 do bejme dashuri, la la la
|
|
|

Drejtues
1010 |
27 Janar 2009, 01:10 |
|
E pabesushme vertet Mirserdhe zatnija juj, shazoten raki, meze e barot kena sa tdush, vec ma pare merre lahuten e na kno i kang qe ta nezim kaj duhan Mirserdhe dhe kalosh sa me kendshem ne mesin tone. "Paqja mbreti i kultures, Lufta ushtari i saj" - nje thenie nga une Me respekt I-AMESHUAR
|
|
|
Drejtues
384 |
28 Janar 2009, 22:11 |
|
Mireserdhe Jack Rri si ne shpi tane 
Me causa sensacion
|
|
|
Drejtues
4571 |
28 Janar 2009, 13:10 |
|
PASHE IDEALIN E FATOS MAMOS! SA MIRE QE KE DALE KNEJNA KAH BAR KAFJA E JONE! DUHAN E CIFTELI, KAPUCA E BORE SA TE DUESH! RAKI E GROSHE ME OKE! AJGARE ME LUJTE! MIRE SE T'KA PRU ZOTI! E MBARA TE PPRIFTE!
''Skllavëria jonë vjen nga fakti se i nënshtrohemi Sundimit të Gënjeshtrës, se nuk ia çjerrim Maskën e nuk protestojmë kundër saj çdo ditë”:Martiri Polak, Frati Jerzy Popiełuszko. Në shqipë prej polonishtes Bep Martin Pjetri "Ku asht Shpirti i Zotit, aty asht Liria"("Ubi spiritus Domini ibi libertas") At Gjergj Fishta "Të vdekun kanë lindë ata, që Sot Heshtin!"Fritz Kolë Radovani
|
|
|

Drejtues
608 |
Italy |
05 Mars 2009, 19:37 |
|
ne fakt kohet e fundit po mendoja te te ftoja per kafe ne venecia por sic ndodhen ato permbytjet e lashe me mire se mos me bije nga ndonje ane dhe ste ngrija dot , por sic i thone dhe asaj shprehjes se urte po nuk vajti muhamet ne mal do veje mali tek muhamet.Mire se erdhe dhe qendrim te kendshem. ps; puthje nuk jap se me xhelozon burri. 
|
|
|
Antarë duke shfletuar këtë forum: Asnjë antar i regjistruar dhe 1 vizitor
|
|
Copyright ©2008 phpBB Group.
|
Të gjitha oraret janë UTC + 2 orë . Ora 28 Shkurt 2021, 00:36
|
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /web/htdocs/www.proletari.com/home/mkportal/include/PHPBB3/php_out.php on line 33: Creating default object from empty value
|
|
|