Rubrika Shkenca dhe Jeta

Ketu do gjeni ate qe njeriu krijoj me inteligjencen e tij se si te mbijetoje mbi planetin toke. Shkencat ndihme per jeten mbi toke.

Moderators: Laert, I-AMESHUAR

 • Forum
  Topics
  Posts
  Last post
 • Shkencat Natyrore
  Ku hyjne shkencat ekzakte dhe ato natyrore duke filluar nga astrologjia,biologjia,matematika,fizika,kimia etj
  Moderators: Laert, I-AMESHUAR
  20 Topics
  32 Posts
  Last post by Laert View the latest post
  07 Feb 2015, 14:18
 • Shkencat Humane
  "Human - njerezor"- Pra nje shkence e tere dedikuar vetem njeriut. Ky hyjne shkencat sociale,politike,juridike,psikologjike etj.
  Moderators: Laert, I-AMESHUAR
  47 Topics
  157 Posts
  Last post by Laert View the latest post
  02 Dec 2021, 21:56
 • Announcements
  Replies
  Views
  Last post
 • Topics
  Replies
  Views
  Last post
Next

Return to Board index

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

Forum permissions

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum