Home » Archives by category » Shqipëria » Sociale » Jetimët

Biseda për Jetimët

Biseda për Jetimët

Lexuar 9916Të nderuem Fëmijë Jetimë, të rinjë dhe prindër shqiptar ! Inspiracioni jem Përherë mue më ka brengosë Fati tragjik i Fëmijve Jetim Shqiptar. Ishte shumë e vështirë ta shprehje…