Home » Archives by category » Shqipëria » Qeveria Shqiptare

MASAT PËR SIGURINË E VIZITËS SË PAPA FRANÇESKOT NË TIRANË

MASAT PËR SIGURINË E VIZITËS SË PAPA FRANÇESKOT NË TIRANË

Lexuar 1937Ministria e Punëve të Brendshme dhe Policia e Shtetit kanë marrë të gjitha masat për garantimin e sigurisë dhe mbarëvajtjes së aktiviteteve të programuara në kuadër të vizitës së…

MB: Jemi vend i sigurtë, BE nuk jep më azil për shqiptarët

MB: Jemi vend i sigurtë, BE nuk jep më azil për shqiptarët

Lexuar 4926TIRANË – Ministria e Brendshme ka bërë të ditur se, vendet e Bashkimit Europian nuk japin më azil për shqiptarët, pasi Shqipëria është një vend i sigurtë. Sipas ministrisë, Franca…