Home » Archives by category » Shqipëria » Projekte/Tendera

Grekët fitojnë tenderin për tunelin Tiranë-Elbasan

Grekët fitojnë tenderin për tunelin Tiranë-Elbasan

Lexuar 7681TIRANË- Grekët e kompanisë”Aktor” janë zyrtarisht ata që do të ndërtojnë tunelin e Krrabës në rrugën Tiranë-Elbasan. Kompania është shpallur fituese nga Agjencia e Prokurimeve Publike në buletinin e…

Stadiumi i ri, Berisha: Do pagëzohet “Kuq e Zi”

Stadiumi i ri, Berisha: Do pagëzohet “Kuq e Zi”

Lexuar 7203TIRANË- Kryeministri Sali Berisha ka njoftuar se stadiumi i ri, në kuadrin e 100 vjetorit të Pavarësisë, do të pagëzohet “Kuq e Zi”. Duke e cilësuar këtë ndërtim vetëm…

Kompleksi i ri parlamentar, juria shpall fituese studion nga Vjena

Kompleksi i ri parlamentar, juria shpall fituese studion nga Vjena

Lexuar 4513I hapet rrugë ndërtimit të parlamentit luksoz në vendin ku sot gjendet Mauzoleumi i diktatorit. Shpallet projekti fitues për ndërtimin e kompleksi të ri parlamentar. Projekti vjenez me kodin…

Berisha: Shqipëria, një superfuqi energjetike në rajon

Berisha: Shqipëria, një superfuqi energjetike në rajon

Lexuar 2768Kryeministri: Ftoj bankat të investojnë për ndërtimin e HEC-eve. Janë 220 HEC-e që janë dhënë me koncesion dhe 445 HEC-e do të ndërtohen “Shqipëria është një vend shumë i…

Berisha lançon 380 projekte rajonale

Berisha lançon 380 projekte rajonale

Lexuar 2769Qeveria bën një tjetër hap në përmirësimin e infrastrukturës moderne në Shqipëri, duke vënë në zbatim shpërndarjen e 380 projekteve në mbarë vendin. Qeveria i hap rrugë zbatimit të…

Përurohet projekti i survejimit të kryeqytetit me kamera, Basha: Tashmë Tirana është më e sigurtë dhe më Evropiane

Përurohet projekti i survejimit të kryeqytetit me kamera, Basha: Tashmë Tirana është më e sigurtë dhe më Evropiane

Lexuar 2833Projekti i cili synon mbulimin me kamera të Tiranës, përbën në vetvete një punë të madhe për sigurinë në vend. Kështu është shprehur sot ministri i Brendshëm, Lulëzim Basha,…

Xhamia e re, Rama: Do jetë 9-katëshe

Xhamia e re, Rama: Do jetë 9-katëshe

Lexuar 4485Kreu i bashkisë prezantoi dje idenë për ndërtimin e godinës së re, aty ku sot është Disko Albania, duke e bashkuar me një pjesë në jug të saj, ku…

Projekti i Sheshit “Skënderbej”- Monumenti i Skënderbeut “lëkundet nga frika”

Projekti i Sheshit “Skënderbej”- Monumenti i Skënderbeut “lëkundet nga frika”

Lexuar 6227U bë kohë tashmë që Sheshi “Skënderbej” i Tiranës është në qendër të debateve të shumta politike ku po instrumentalizohen politikish të gjitha vlerat kombëtare e kulturale si të qytetit të Tiranës ashtu dhe monumenteve kulturore kombëtare të saj si kryeqytet…