Home » Archives by category » Shqipëria » Mendimi shqiptar » Analizë (Page 7)

Tre krerët e institucioneve shqiptare që dolën mbi parlamentin shqiptarë

Tre krerët e institucioneve shqiptare që dolën mbi parlamentin shqiptarë

Lexuar 2836Besoj se tashmë jemi njohur të gjithë me arrogantët qe drejtojnë 3 institucione të larta të Republikës së Shqipërisë që dolën hapur kundër komisionit hetimor të përbërë nga deputetët…

Plani A i Grusht Shtetit dështoi dhe Plani B dështoi te Zyra e presidentit Topi

Plani A i Grusht Shtetit dështoi dhe Plani B dështoi te Zyra e presidentit Topi

Lexuar 2102 Bamir Topi dështoi në takimin me dy ish presidenta; Rexhep Mejdani dhe Alfred Moisiu më 21 Janar 2011 Cila është Plani C shoku Bamir dhe shoku Edvin????????Kallzoi shqiptarve…

Projekti i Rrëzimit të Qeverisë Sala – 2

Projekti i Rrëzimit të Qeverisë Sala – 2

Lexuar 2927 Projekti i Rrëzimit të Qeverisë Sala – 2 – Fati i karrierës të ”Dështimit të Grushtit të Shtetit” të 21 janarit 2011 në Tiranë; Qeveria e Re: Edvin…

Diana Jup Kastrati – Anti –’’Mitit’’ TË Skënderbeut

Diana Jup Kastrati – Anti –’’Mitit’’ TË Skënderbeut

Lexuar 18717Përshtypje për Emisionin e orës 14: 00 të TVSH. Si u trajtue ”17 janari i 2011 në Përkujtimin e Vdekjes të Skënderbeut të 17 janarit 1468 nga Osman Mula…

Enveristat nën grackën e dy zviceranve sllavë

Enveristat nën grackën e dy zviceranve sllavë

Lexuar 410514:40:11  Akt – akuzonjësi: Kush ashtë Dick Marti dhe objekti mbi Kosovën dhe Shqipërinë? Dik Marti ka lindur në Sorengo [Komunë e Kantonit të Ticinios(1.666 banorë) qark i qytetit të…

Greva e urisë një teatër i “rregjizorit” Edvin Rama me sponsor Xhorxh Sorosin

Greva e urisë një teatër i “rregjizorit” Edvin Rama me sponsor Xhorxh Sorosin

Lexuar 3733Përshëndetje i dashur popull i lodhur nga këto trupa teatrale politikanesh që duan të jenë në qendër të vemendjes dhe që vuajnë nga semundje të ndryshme për pushtet. Nga…

Klubi i komplotistave

Klubi i komplotistave

Lexuar 3144Me daten 2 dhjetor te 2009 festoi ish presidenti Alfred Moisiu e festoj 80 vjetorin ne mes miqesh, ku u mblodhen presidenti i sotem i PD-es Bamir Topi, diktatori…