Home » Archives by category » Shqipëria » Kultura » Qytetet dhe trevat shqiptare

Shllak – Gjeografia dhe Emocione

Shllak – Gjeografia dhe Emocione

Lexuar 3563Toponimi i fjalës SHLLAK Ndër fjalorë nuk gjendet etimologjia (prejardhja) e toponimit “Shllak”. Mirëpo, gjuhëtari, ashtu si antropologu që gjen një dhamb, një brijë e dy koca të tjerë,…