Home » Archives by category » Shqipëria » Komunikatë Shtypi

Shoqata Antikomuniste e të Përndjekurve Politikë Demokratë të Shqipërisë-Deklaratë për shtyp

Shoqata  Antikomuniste e të Përndjekurve Politikë Demokratë  të Shqipërisë-Deklaratë  për  shtyp

Lexuar 3412Ne, anëtarët e Kryesisë Kombëtare të Shoqatës Antikomuniste të të Përndjekurve Politikë Demokratë të Shqipërisë, të mbledhur sot më datën 28 mars 2013, pasi dëgjuam miratimin në Komisionin e…

Urgjente dhe me rëndësi

Urgjente dhe me rëndësi

Lexuar 4741Ky mesazh është për të gjitha ata që dalin natën, shkojnë në kinema/diskotek dhe për studentët që dalin nga universiteti apo kolegji: “Në qoftë se një fëmijë që qan në…

Konferencë Ndërkombëtare: Arkitektët dhe inxhinjerët italian në Shqipëri

Konferencë Ndërkombëtare: Arkitektët dhe inxhinjerët italian në Shqipëri

Lexuar 3299III Konferencë Ndërkombëtare “Prania e arkitekteve italiane në vendet e Mesdheut” E hënë 5  e martë 6 dhjetor 2011 Komiteti organizator: Ambasada Italiane, Tiranë Dapartamenti i Arkitektures – Vizatimit…

Informim për Opinionin Publik Brenda dhe Jashtë Shqipërisë Etnike

Informim për Opinionin Publik Brenda dhe Jashtë Shqipërisë Etnike

Lexuar 2881TË NDERUAR MIQ ..ANËTARË TË GRUPIT BESËLIDHJA SHQIPETARE SI DHE JU TË INTERESUAR BASHKOMBAS ..JU INFORMOJMË SE DEKLARATA NISMËTARE E DT. 12 GUSHT 2011 ËSHTË KONFIRMUAR EDHE NGA DY…

Merrni vesh o Shqiptarë, Zot i shtëpisë duhet te jemi ne, në Shqipëri,Kosovë dhe Trojet tona Shqiptare

Merrni vesh o Shqiptarë, Zot i shtëpisë duhet te jemi ne, në  Shqipëri,Kosovë dhe Trojet tona Shqiptare

Lexuar 4583Populli  shqiptar dhe institucionet shtetërore të Shqipërisë,Kosovës dhe trojeve tjera Shqiptare pozita dhe opozita, në tërësi  duhet ta kuptojnë dhe interpretojnë drejt  tek  popullit shqiptar vetëm në këtë kontest…

Thirrje popullit shqiptar që të ketë kujdes nga protestat politike

Thirrje popullit shqiptar që të ketë kujdes nga protestat politike

Lexuar 5681JU BËJMË THIRRJE TË GJITHË SHTETASVE SHQIPTAR QË TË DISTANCOHEN NGA POLITIKA DHE POLITIKANËT SHQIPTAR. Në bazë të dhënave që disponojmë kemi informacione që tregojnë rrezikun që i kanoset…

ConALtri – Kongresi shqiptar Trieste 2013

ConALtri – Kongresi shqiptar Trieste 2013

Lexuar 6740 KOMUNIKATË SHTYPI. Lind në Trieste “conALtri – Kongresi shqiptar Trieste 2013”,shoqatë për celebrimin e qindvjetorit të Kongresit shqiptar të Triestes(1-4 Mars 1913) dhe të qindvjetorit të shpalljes se…