Home » Archives by category » Shqipëria » Filozofi

Dhjetë thënie nga autorë të ndryshëm!

Dhjetë thënie nga autorë të ndryshëm!

Lexuar 1335“Nëse dëshiron të jesh kërkues i palëkundur i së vërtetës, është e nevojshme që të paktën njëherë gjatë jetës tënde të dyshosh, sa më shpejt që është e mundur,…

Michel Foucault shpjegon kurthin e sistemit kapitalist

Michel Foucault shpjegon kurthin e sistemit kapitalist

Lexuar 1391A jemi kthyer në qenie të fiksuara pas produktivitetit, pas punës, pas numrave dhe sasisë, duke lënë në hije ndjenjat dhe vetë kënaqësitë e jetës? Me siguri po. Kështu…