Home » Archives by category » Shqipëria » Filozofi

Michel Foucault shpjegon kurthin e sistemit kapitalist

Michel Foucault shpjegon kurthin e sistemit kapitalist

Lexuar 756A jemi kthyer në qenie të fiksuara pas produktivitetit, pas punës, pas numrave dhe sasisë, duke lënë në hije ndjenjat dhe vetë kënaqësitë e jetës? Me siguri po. Kështu…