Home » Archives by category » Shqipëria » Diktatura komuniste » Komunistet Botëror » Kush ishte Karl Marksi i vertetë?

Letër nga varri e çifutit Karl Marks (Mordekai) për çifutin falash, ambasadorin Withers (Tegegne), për ligjin e dosjeve

Letër nga varri e çifutit Karl Marks (Mordekai) për çifutin falash, ambasadorin Withers (Tegegne), për ligjin e dosjeve

Lexuar 4657I dashur vëlla në yllin e Davidit John Tegenge! Siç kam marrë vesh, ju e keni origjinën nga çifutët falashë të Ethiopisë në Afrikë dhe gjyshi tuaj ka emigruar…

Rendi i Ri Anti Botëror

Rendi i Ri Anti Botëror

Lexuar 5500 ’’RENDI I RI ANTI BOTËROR’’ Të gjithë burrat dhe gratë në botë janë thjesht lojtarë. Ata kanë daljet dhe hyrjet e tyre, dhe një njeri në kohën e…

Karl Marksi urrente shqiptarët

Karl Marksi urrente shqiptarët

Lexuar 5638Në një artikull të z. Marash Mali në Florida USA, “Shqipnia Etnike nga e vërteta në andërr”, kam lexue një citat të Karl Marksit, i cili me 1878, i…