Home » Archives by category » Shqipëria » Diktatura komuniste » Komunistet Botëror

4 – 11 SHKURT 1945

4 – 11  SHKURT  1945

Lexuar 2973JALTA  DHE  “PËRANDORIA  E  SË  KEQES” 70 VJET NGA JALTA… “Ju jeni të rijë dhe njëditë keni me mërrijtë me pa se shka u ba me Shqipninë ato ditë…

Persekutimi i egër komunist kundër krishterimit

Persekutimi i egër komunist kundër krishterimit

Lexuar 3822Mbi 200 milion viktimat të ekzekutuem nga komunizmi (1918-1991) – (2.7 milion viktima të torturuem, të zhdukun e të vramë në vit. Inventari i viktimave të Jaltës 1945.) Vetëm…

Drejtori i burgut komunistë në Gjyq!

Drejtori i burgut komunistë në Gjyq!

Lexuar 2441 Mesazhet për Alexander Visinesku(Alexandru Vişinescu) torturues: “Vdekja të pretë!” Përqendrimi i madhë nga shtypi i artikujve në listën e torturuesve komuniste, se mbeti pa u ndeshkue per krimet…

Viktimizimi i njeriut në komunizëm

Viktimizimi i njeriut në komunizëm

Lexuar 12401Dosier Shocking …: Studimi i ri që zbulon sesi Media Liberale dhe disa gazetar i kan “zbukuruar” tmerret e komunizmit. Noyes: ” gazetarët liberalë në emër të globalizmit janë besimtarët për të përdorur fuqinë e “pushtetit të katërt” për të…

Diktatura komuniste në Ukrainë

Diktatura komuniste në Ukrainë

Lexuar 3314Zbardhja e diktaturës komuniste filloi në Ukrainë me rreth 20 vjet vonesë. Prej 2005-s publikimi i dosjeve deri tani të fshehta të krimeve të rregjimit sovjetik ndaj popullit ukrainas…

Letër nga varri e çifutit Karl Marks (Mordekai) për çifutin falash, ambasadorin Withers (Tegegne), për ligjin e dosjeve

Letër nga varri e çifutit Karl Marks (Mordekai) për çifutin falash, ambasadorin Withers (Tegegne), për ligjin e dosjeve

Lexuar 4563I dashur vëlla në yllin e Davidit John Tegenge! Siç kam marrë vesh, ju e keni origjinën nga çifutët falashë të Ethiopisë në Afrikë dhe gjyshi tuaj ka emigruar…

Rendi i Ri Anti Botëror

Rendi i Ri Anti Botëror

Lexuar 5379 ’’RENDI I RI ANTI BOTËROR’’ Të gjithë burrat dhe gratë në botë janë thjesht lojtarë. Ata kanë daljet dhe hyrjet e tyre, dhe një njeri në kohën e…

Zhvarrosen trupat e çiftit diktator Çaushesku për tu verifikuar

Zhvarrosen trupat e çiftit diktator Çaushesku për tu verifikuar

Lexuar 2751Sot filloi zhvarrosja e trupave të ish-diktatorit Nikcolae Çaushesku dhe bashkëshortes së tij Elena, të cilët u ekzekutuan para 20 vjetëve. Zhvarrimi bëhet me qëllim të verifikimit të identitetit…

Karl Marksi urrente shqiptarët

Karl Marksi urrente shqiptarët

Lexuar 5487Në një artikull të z. Marash Mali në Florida USA, “Shqipnia Etnike nga e vërteta në andërr”, kam lexue një citat të Karl Marksit, i cili me 1878, i…

22 diktatorët më të mëdhenj që janë ende në pushtet

22 diktatorët më të mëdhenj që janë ende në pushtet

Lexuar 5997Nga Kim Jong e Robert Mugabee deri tek Hugo Chavez e Raul Castro Sunduesit që erdhën në pushtet nëpërmjet revolucioneve të lirisë Sot, thuajse 1.9 miliardë njerëz jetojnë nën…

Ҫifutet hapen tre fronte të përgjakëshme lufte kundër njerëzimit

Ҫifutet hapen tre fronte të përgjakëshme lufte kundër njerëzimit

Lexuar 6648Historia dhe disa të verteta mbi luftrat e shkaktuara nga çifutet nëpër bote. Në shkatërrimin e Perandorise Austro – Hungareze me anë të vrasjes të kryeprincit të perandorisë Franc…

A ka pregatit Qeveria Shqiptare raportin e krimeve komuniste?

A ka pregatit Qeveria Shqiptare raportin e krimeve komuniste?

Lexuar 7135Rumania akuzon zyrtarisht regjimin ish regjimin komunist. Dy javë përpara hyrjes së vendit në BE, presidenti Traian Bashesku paraqiti një raport 650-faqesh që akuzon regjimin e mëparshëm komunist me…

Vdekja e Testamenti i Leninit mbi Stalinin Vrasës -21/1/1924

Vdekja e Testamenti i Leninit mbi Stalinin Vrasës -21/1/1924

Lexuar 12206Pak per Testamentin e Leninit,…. Duke parë një dokumentar në një kanal televiziv të huaj mbi vdekjen e Leninit dhe Testamentin që e la në dy fletore për kanibalin…