Home » Archives by category » Ekonomi » Ekonomi Politike

Satira e bukës vazhdon…

Satira e bukës vazhdon…

Lexuar 1825Por kësaj rralle shqiptarët janë të përgatitur. Një tjetër teatër u luajt por kësaj rralle jo në salllen e Teatrit “Migjeni”, por në stadiumin e kompletuar “Loro Boriçi”. Komedia në…

Kompanitë që “nuk vënë gjumë në sy”

Kompanitë që “nuk vënë gjumë në sy”

Lexuar 7656Jonida, një nënë e re, gjatë takimit që pati në zyrën time hodhi sytë te kalendari që kam pas shpine, ku mbaj të shënuara gjithë ditët pushim për festat…

Kosova i blen pasaportat katër herë më lirë se Shqipëria

Kosova i blen pasaportat katër herë më lirë se Shqipëria

Lexuar 3886Kosova filloi dy ditë më parë shpërndarjen e 1.3 milionë pasaportave biometrike, për të cilat ka paguar te një kompani austriake vetëm 14 milionë euro, ose më pak se…

Maqedonia humb 15 milion euro nga bllokadat greke

Maqedonia humb 15 milion euro nga bllokadat greke

Lexuar 4625Shoqatat e transportuesve të Maqedonisë ka vlerësuar se nga bllokadat më shumë kanë pësuar transportuesit të cilët kanë si destinacion portin e Selanikut. Maqedonia po shënon humbje nga bllokimi…

Banka Botërore dhe komploti i mendje ndriturve(iluminati)

Banka Botërore dhe komploti i mendje ndriturve(iluminati)

Lexuar 6402Kam vite që bëj pyetje vehtes apo dhe miqve të mi, mbi shumë fenomene dhe sisteme shoqërore që nga antikiteti dhe deri më sot. Që në rini kam hyrë shpesh…