Home » Archives by category » Bota » Shtetet e Linjës së Tretë » Vietnami

Vietnami – Popull liridashes dhe heroik

Vietnami – Popull liridashes dhe heroik

Lexuar 4537 VIETNAMI – POPULL LIRIDASHES DHE HEROIK Vietnami është shtet ne Azi. Kryeqytet ka Hanoin dhe gjuhë zyrtare është vietnamishtja. Sipas kushtetutës së vitit 1992, Vietnami është një Republikë…