Home » Archives by category » Bota » Shtetet e Linjës së Tretë » Korea

KOREA – Lufta e Ndarjes se Koreve 25/6/1950 – 27/7/1953

KOREA – Lufta e Ndarjes se Koreve 25/6/1950 – 27/7/1953

Lexuar 10131Lufta per ndarjen e Kores 25.6.1950 – 27.7.1953 Lufta e Korese u zhvillua në periudhën prej 25 Qershor 1950 deri ne firmosjen e Traktatit te Ndarjes se Vijës se…

Korea e Veriut përmirëson marrëdhëniet me SHBA-në

Korea  e Veriut përmirëson marrëdhëniet me SHBA-në

Lexuar 3105Nje lajm i mrekullueshem. AKUJT MIDIS KORES SE VERIUT DHE AGRESORES SHBA PO SHKRIHEN. Korea e Veriut përmirëson marrëdhëniet me SHBA-në. Tërhequr më 01 Janar 2010 Një mesazh paqeje…