Home » Archives by category » Automobili

Suv-i më i sigurtë Volvo XC60 në sallonin Gjenevë 2017?

Suv-i më i sigurtë Volvo XC60 në sallonin Gjenevë 2017?

Lexuar 1188Modeli është i pajisur me aftësi gjysmë-autonome drejtuese. Volvo XC60: gjenerata e dytë e SUV-it suedez që u prezantua vetëm gjatë ditës së parë të Gjeneva Motor Show 2017 i…

Shtëpitë automobilistike në krizë ndërrojnë pronarë…

Shtëpitë automobilistike në krizë ndërrojnë pronarë…

Lexuar 5211Shpesh befasohemi kur kërkojmë një auto për ta blerë të një marke/emri të njohur kur informohemi se kjo auto u prodhua në një vend tjetër nga prejardhja, dhe kur…