Përse gjithë kjo URREJTJE FETARE e pushtetarëve ndaj besimtarëve në BOTË?

Print Friendly, PDF & Email

Lexuar 2357
Urretje fetarePOPUJTË E BOTËS JANË KUNDRA STRATEGJISË KANIBALE TË STRATEGJISË TË URREJTJEVE FETARE TË PUSHTETARVE TË TYRE.

POPUJTË PO LËNGOJNË NGA MËNDJET MESJETARE TË PUSHTETARVE.

TË MJERËT POPUJ PËR KËTA SPECIE AMORFE PUSHTETARËSH QË GJENEROJNË VETËM KONFLIKTE, LUFTËRA GJAKDERDHJESH MBI JETËN E POPUJVE!!!!!!!!

Bota civile euro – anglo – amerikane sëbashku me botën jo civile islamike(mungojnë të drejtat e njeriut – sidomos femrës + dhunë fetare sistematike të hapun) ushtrojnë dikush fshehurazi e tjetra hapur urrejtje fetare, të cilat përbëjnë një rrezik potencial për strategjinë e përpunuar me shumë kujdesë nga Shërbimet Sekrete e këtyre vendeve, të financuar nga buxhetet e të dy palëve përban TRAGJEDIA MË E MADHE E SHEKULLIT TË XXI.

A ka nisë Lufta e III-të Botnore midis Fesë Islamike dhe asaj Protestante- Ortodokse dhe Izraelit?

Kur isha i vogël flitej se Lufta e Tretë Botërore do të bëhet midis fesë krishtere dhe asaj islamike. Unë nuk doja ta besoja dhe deri vonë nuk e kam besuar.

Si fillova ta besoj këtë fabulë satanikë?
Kur dola jashtë shtetit vura re se bota perëndimore lëngonte, u dergjte sikurse bota islamike në shtratin e urrejtes fetare, ishte e krymbyr deri në fyt me mentalitete absurde antinjerzore. Dallova një mori shoqatash dhe institucionesh shtetrore dhe të shoqërisë civile me subjektë Të drejtat e njeriut e tjera, ku në krye tyre ishin njerëz të emruar nga Shërbimet Sekrete. Të drejtat e njeriut në darën e çensurës të shtetit nuk mundet të kryeji Mbrojtjen e Njeriut nga atavizmi, arroganca, urrejtja e padrejtsia e administratës shtetrore sistematikishtë. Kujtonim se vetëm në vendet komuniste dhe ato islamike e vendeve të varfëra shtypeshin me urrejtje të drejtat e popujve. Bota euro-anglo-amerikane me djallzi e me synime nga ma të ligta e të fëlliqta i ka dhënë të drejta e shkatrrimit të familjes, e moslejimit të besimit në fenë e prindërve të tyre. Seksi me kafshë dhe e maskuar me fëmijë është Kultura e Lirisë të popujve që jua kanë ligjeruar me kushtetutë vendet e Eurpës Perëndimore të Qytetruar. Protestat e Lirisë së Fjalës dhe të Drejtave të popujve për Padrejtsisë e kapitalistave dhe institucioneve shtetrorë ndëshkohen me anë të Mjeksisë pa mëshirë. Liria e fesë është e lejuar, por e përsekuton besimtarin nëse beson me devotshmëri Zotin.
Ende bota e qytetëruar e shthurun psiqikishtë e moralishtë deri në palcë përjetonë Psikozën e URREJTJES NDAJ ATYRE QË NUK JANË ME TË NJËJTIN FE të pushtetarve antiZot.
O ZOT I DASHUR!
Si kjo botë me kollare, me një modernizim të pashoqe, ku aparatet me valë optike, me rreze ultra-lazër arrin deri aty se ta kontrollojë jetën intime deri ne tualete, deri te shtrati me bashkeshorten apo kudo? Ku është Liria e Popujve sipas konventave? Kjo botë super moderne ka pushtuar me fshehtsi e pabesi Lirinë dhe jetën private të Njeriut si NJË NDËR SUKSESET SHTETRORE MË TRAGJIKE TË FATIT TË BOTËS NJERZORE! I KANË RRËMBYER SHTETET PERËNDIMORE ME DHUNË LIGJORE LIRINË, QË ZOTI JA DHUROI NJERIUT ME LINDJEN E TIJ. HARROVA SE BOTA PERËNDIMORE E KA SFIDUAR ZOTIN! NUK E NJEH DHE FORMALISHTË JANË SHTETE FETARE SIKURSE BOTA ISLAME.
Faktikishtë të dy botat ajo protestante-ortodokse-izraelite dhe ajo islamike po hedhin arsenalin e buxhetit ushtarak, ekonomik, arsimor, ideologjik, atë spiunazhit kundra njëra – tjetrës.
Bota njerzore po varfërohet dhe pushtetarët po tejpasurohen nga kjo strategji antifetare. Në qiejt e nën tokat e dy botave nuk ka më qetësi. Popujt e dy botave janë të tronditur nga mëndjet dhe zemrat kriminale dhe Anti-Zota të pushtetarve. E pabesueshme për imagjinatën e Njeriut sesi pushtetarët me kollare, me fytyra të pudrosura me plot kremra KRIMESH, me trupa të masazhuar……. me konto llogarish ARI, DOLLARË, EURO, RUBLA,… deri në tavan jetojnë dhe realizojnë ëndrrat më satanike, Kjo pjellë, që mendja njerzore nuk e koncepton.
Dëshira e pushtetarve të dy botëve është;
Ta kthejnë botën në një Botë me Popuj Memecë, pa veshë e pa tru. Një botë me popuj të handikepuar, gjysmak, të nënshtruar deri në tokë.
KJO ËSHTË TABLLOJA SHKATËRRIMTARE E PUSHTETARVE TË DY BOTAVE SEPSE VETËM NË NJË BOTË ME POPUJVE TË PARALIZUEM NË TRU NDJEHEN MË TË FORTË, NDJEHEN MË TË SIGURTË PËR TË TARSHËGUAR PASURITË E TYRE TË GRABITURA ME KOLLARE NË ARKËN E SHTETIT.

Me taksat e popujve, pushtetarët pasurohen dhe ushtrojnë tortura, grabitje dhe varfëri me ligje e kushtetutë.

PRA POPUJT VDESIN NË VARFËRI PËR T’I SUNDUAR NJI PAKICË NË EMËR TË DEMOKRACISË E FESË. KJO ËSHTË ABSURDE.

Dhe po të bëni një testim se Kush janë megahajdutët e botës;
Pushtetari me kollare në pushtet është megahajduti që vjedh arkën e shtetit?
Shembujt në shekuj edhe sot dëshmojnë se Pushtetarët e dy botave janë MEGAHAJDUTËT më të përbinshëm, më të pandëshkueshmit, pasi mbushin hambarët me ar e valutë e trashëgojnë pasuri grabitje dhe poste zyrtare nisin të ëndërrojnë dhe të venë në jetë vetëm projektë ëndrrash nga ma primitve, nga ma të tmerrshme që bota ka njohë. Prandaj duhet ta dijë popujt se gjithë ky lumë gjaku që derdhet në botën islame është kombinim i ëndrrave të pushteteve të dy botave. Êshtë një sistem ku shtohen tonelata e pasurisë tyre, për ta vrarë popujt me bukë në gojë sepse ëndrrat e ditës e të natës duhen realizua r me çmimin e GJAKUT TË POPUJVE.
Bota duhet parë me synë e Zotit dhe jo me sytë e pushtetarve.
Deri kur pushtetarët e dy botave do të vrasin popujt?????????
Deri kur? A duhet ndëshkim? Kur do të vijë epoka e Gjyqit ndaj pushtarve kanibalë?????????? Mjerë popujt se cka po përjetojnë në shekullin Internetit dhe Imoralitetin e pushtetarve!!!!!!!!!!!!!!!!!! A KANË SHPRESË POPUJT, QË T’I SHPËTOJNË KËSAJ TIRANIE TË PËRBINDËSHME??!!!!
KUJT DO T’I KËRKOJNË POPUJT E DY BOTËVE NDIHMË PËR GJËMAT E PUSHTETARVE TË DY BOTËVE???????!!!!!!
VETËM ZOTIT.
Rinor Shkëmbi/Proletari.Com
E mërkurë, më 1.I.2014

Lexoni më shumë nga kjo kategori

Shpërndaje

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 01/01/2014. Filed under Bota,Politika Botërore. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

One Response to Përse gjithë kjo URREJTJE FETARE e pushtetarëve ndaj besimtarëve në BOTË?

Komento

Questo sito usa Akismet per ridurre lo spam. Scopri come i tuoi dati vengono elaborati.