Home » Gallery » Ministri i Mbrojtjes Gazment Oketa dhe zevendesja e tij Suzana Xhuka, gjate homazheve per nder te policeve, Fatos Xhani, Kastriot Feskaj, Saimir Duckollari dhe Altin Dizdari, te cilet kane humbur jeten dje, gjate nje aksioni per kapjen e te shumekerkuarit Dritan Dajti. Oficert e policise jane shpallur nga Qeveria deshmore te Atdheut.

Ministri i Mbrojtjes Gazment Oketa dhe zevendesja e tij Suzana Xhuka, gjate homazheve per nder te policeve, Fatos Xhani, Kastriot Feskaj, Saimir Duckollari dhe Altin Dizdari, te cilet kane humbur jeten dje, gjate nje aksioni per kapjen e te shumekerkuarit Dritan Dajti. Oficert e policise jane shpallur nga Qeveria deshmore te Atdheut.