Si të kontrolloni shtëpinë tuaj në distancë?

Print Friendly, PDF & Email

Lexuar 1950

Immagine1Me anë të sensorit gjurmues me celularin

Me një sensor MiniFinder redKnows ju do të jeni në gjendje  të siguroni mbrojtjen e pronës tuaj me një sensor të jashtëm. Përveç asaj sensori MiniFinder gjithashtu ka si rolë kryesore dërgimin e një alarmi në qoftë se prona, objekti yt ka lëvizë dikush, apo hyn,…. nëpërmjet shënjave që lenë gjurmë  me rrezatimin e GPSës  dhe telefonin celular.

Sensori  MiniFinder ashtë një sistem i vogël i gjurmimit me GPS-ën me alarm e  ndërtuem në antena që i jep pozicionin e saj të saktë përmes SMS.  Ju mund të telefononi stacionin e gjurmuesit  MiniFinder në çdo kohë, për të marrë qëndrimin se a ashtë e saktë. Ju do të shihni saktësisht ku ajo ashtë e vendosun në një hartë në ekran të telefonit celular. Përveç këtyre funksioneve, Sensori  MiniFinder gjithashtu ashtë me një kuti të kyçjes.
Kutia e lidhjes mundëson Futjet më të, të sensorëve të ndryshme për përdorim të zgjeruem të alarmit. Sensori i jashtëm mund ta vendosim vetë ne, për shembull, në nje garazh, te mjeti i parkuem(vetura,….), ose në kuvertë shtëpi,  e nje anije. Kur objekti lëvizet, pra zhvendoset nga dikush jo më larg nga kutia e lidhjes se 20 metra – Sensori MiniFinder dërgon sinjalin e alarmit në stacionin bazë.

Alarmi ashtë i gatshëm që të funksionojë sa më shpejt si një SIM-kartë e vendosun brenda aparatit. Telefononi atë dhe ju brenda pak minutash do të, merrni një SMS me një lidhje në një hartë me vendndodhjen. Pasi të keni krijue llogarinë tuaj personale në faqen tonë(të kompanisë, firmës,…) të internetit, ku ashtë regjistruem sensori MiniFinder i juej ju mund të aktivizoni funksionet e alarmit si:

–          alarmi Geofence(i zhvendosjes)

–          alarmi Vibration(i dridhjes)

–          Sensori i jashtëm

Për të aktivizue alarmet, dhe për të menaxhue të gjithë parametrat e gjurmuesit sesnor MiniFinder, ju së pari duhet të regjistroheni dhe të konfiguroni produktin tuaj. Pas dërgimit të informacionit te sensori MiniFinder, alarmet mund të aktivizohen, pra janë të gatshme të veprojnë në raste prekte objekti nga nji person ….. Mirëpo, derisa kjo të kryhet si regjistrim, ju gjithmonë mund të telefononi MiniFinder-in tuaj.
Sensori  MiniFinder ashtë projektue për akomodimin e dy automjeteve dhe anijeve me hapësirë ​​të kufizuem të tilla si ATVs,  motoçikletës, pajisjeve të kontraktorit, motor jashtë bordit të anijes por edhe varka të mëdha lundruese si dhe ndërtesa ku ndodhen pajisjet të ruajtuna. Ajo është lagështi (IP66) dhe pajisja shtesë  rezistente. Sensori MiniFinder ka pesha të vogla dhe të lehta, e cila e ban atë të dy të lehtë për t’u vendosun dhe për t’u përdorë nga  ju.

Karakteristikat e sensorit  MiniFinder & Përfitimet:

Një alarm aktivizohet në qoftë se prona, objekti ashtë:
– Zhvendos (geofence)
– Lëvizë (dridhje)
– Bateria ka ra voltazhi
– Bateria ashtë shkyçë, stakue, nuk punon

Sensori i jashtëm mund të shtohet:

– GPS vendndodhjen e saktë në hartë, dërgohet në telefonin tuaj celular.
– Shumë produkt përdorues miqësore dhe të lehtë për t’u përdorur.
– Bani vetë instalimin menjiherë.
– Nuk ka kosto shtesë, me përjashtim të komunikimit me SMS

Pajisjet  e përfshira në paketimin e sensorit gjurmues:

Ndjekë me kujdes udhëzimin e pajisjes MiniFinder me:
– GPS antena, built-in
– GSM antenë e ndërtuem
– Brendshme bateri (afërsisht 35 orë)
– Kuti Lidhje, për shtimin e sensorit të jashtëm  Wired
– Remote kontrollues, 1 pc
– Ushquesi i tensionit, 230 V
– Kabëll për furnizim me energji të jashtëm (1,4 m)
– Vegla + vida
– Manual në anglisht © 2013 Axtech AB
– Axtech AB, S: T Jörgens VAG 4, 422 49 Hisings Baçka, Suedi
Tel: +46 (0) 31-558866, Fax: +46 (0) 31-558869
E-mail: info@axtech.se

Përgatiti: Bep Martin Pjetri/Proletari.Com
E mërkurë, më dt..IX. 2013

Lexoni më shumë nga kjo kategori

Shpërndaje

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 04/09/2013. Filed under Shke-Tek. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Komento

Questo sito usa Akismet per ridurre lo spam. Scopri come i tuoi dati vengono elaborati.