Home » Gallery » Papa Benedikti XVI majtas, arkipeshkvët Anxhelo Masafra dhe Luçiano Avgustini

Papa Benedikti XVI majtas, arkipeshkvët Anxhelo Masafra dhe Luçiano Avgustini