Informim për Opinionin Publik Brenda dhe Jashtë Shqipërisë Etnike

Print Friendly, PDF & Email

Lexuar 2881
TË NDERUAR MIQ ..ANËTARË TË GRUPIT BESËLIDHJA SHQIPETARE SI DHE JU TË INTERESUAR BASHKOMBAS ..JU INFORMOJMË SE DEKLARATA NISMËTARE E DT. 12 GUSHT 2011 ËSHTË KONFIRMUAR EDHE NGA DY SUBJEKTE: ORGANIZATA RINORE “BASHKËPUNO PËR NJË SHQIPËRI TË BASHKUAR” DHE NGA “KOMITETI I MBROJTJES KOMBËTARE”..PLUS SA ISHIN MË PARË..KËSHTU:

  • BESËLIDHJA DEMOKRATIKE KOMBETARE SHQIPETARE
  • LËVIZJA KOMBËTARE SHQIPTARE ‘ZGJIDHJA’
  • UNIKOMBI SHQIPËTAR
  • ORGANIZATA RINORE BASHKËPUNO PËR SHQIPËRINË E BASHKUAR
  • KOMITETI PËR MBROJTJEN KOMBËTARE SHQIPTARE

…JANE SUBJEKTET QË E KANË FIRMOSUR AKTIN HISTORIK TË KRIJIMIT TË BESËLIDHJE SË RE SHQIPTARE.

Kjo të nderuar përbën një lajm të gëzuar se shqipëtarët janë të gjindur tashmë në udhën e mbarë dhe të sigurtë të bërjes bashkë. Prania e këtyre subjekteve me peshë në Lëvizjen Kombëtare Shqipëtare për bashkim e konfirmon qartë këtë .

KJO DITE DUKE SJELLË KËTË LAJM TË GËZUAR SJELL NË JETËN SHQIPETARE NJË KONFIRMIM TË RI PËR QËNDRESË DHE PUNË VEPRIMTARE NË DOBI TË REALIZIMIT SA ME PARË TË ASPIRATES PËR BASHKIM TË KOMBIT PËR:
SHQIPËRI NË KUFINJTE ETNIKE.
KOMBIT UDHË E MBARË .
RROFTE SHQIPERIA NE KUFINJTE E SAJ ETNIKE.

Për informim: nismëtarët- Shqipëri etnike 25 GUSHT 2011
Kordinatori për media në Beslidhjen Shqiptare: Fatos Ashiku

Lexoni më shumë nga kjo kategori

Shpërndaje

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 27/08/2011. Filed under Komunikatë Shtypi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Komento

Questo sito usa Akismet per ridurre lo spam. Scopri come i tuoi dati vengono elaborati.