Merrni vesh o Shqiptarë, Zot i shtëpisë duhet te jemi ne, në Shqipëri,Kosovë dhe Trojet tona Shqiptare

Print Friendly, PDF & Email

Lexuar 4627
Populli  shqiptar dhe institucionet shtetërore të Shqipërisë,Kosovës dhe trojeve tjera Shqiptare pozita dhe opozita, në tërësi  duhet ta kuptojnë dhe interpretojnë drejt  tek  popullit shqiptar vetëm në këtë kontest të ribashkuar mund të ecet përpara se çdo keqkuptim dhe keqinterpretim me qëllim tendencioz dhe anues ideologjiko-politik partiak,klanor,karierist  shpie në terrenin antirealist , antikombëtar dhe antidemokratik, që nuk ka të bëjë fare me objektin shqyrtues të çështjes kombëtare ,duhej të jemi çdo herë syqelë në funksion të mbrojtjes së interesit të përgjithshëm kombëtar dhe shtetëror të Shqipërisë Natyrale e ajo është amaneti i të parëve tanë, dëshmorëve – martirëve të kombit Shqiptar ribashkimi në një  Shqipëri natyrale.

O, shqiptarë të Mbretit Gjergj Kastrioti-SKËNDERBEUT ,bijt dhe bijat e NËNËS TEREZ dhe të gjithë dëshmorëve të rënë për këtë Shqipëri të bekuar që aq shumë po vuan dhe do të vuajë akoma deri në unifikim e faktorit politik partiak kombëtar. Ta kuptoni një herë e përgjithmonë se ideologjitë rusosllave e komuniste  e turko-aziatike  (që të vrasin natën, e të qajnë ditën, duke shpallur hero viktimat e tyre), vetëm dreqit mund t’i hyjnë në punë, askujt tjetër në këtë shekull  XXI-të.
Së këndejmi, edhe shqiptarëve asnjë miligram nuk iu duhet sllavizmi-komunizmi as osmanizmi aziatik deformist i farës së keqe të mallkuar  turko- ruso-sllave-karpatine, por kapitalizmi, demokracia, zhvillimi, përparimi ,integrimi ,vlerat kombëtare dhe qytetërimi i gjithëmbarshëm euroatlantik i vlerave procivilizuese e demokratike njerzore.

Vlerat e sotme kombëtare moderne  dhe civilizuese euroatlantike  janë  të dobishme, që çojnë përpara bashkimin kombëtar Shqiptar  në zhvillimin e saj , në forcimin dhe në përparimin e mëtejshëm të shqiptarëve dhe të Shqipërisë natyrale në Ballkan, të cilat duhet t’i kapitalizojmë dhe t’i jetësojmë në të gjitha segmentet-sferat  e jetës politiko-shqoqërore, të sigurisë, të lirisë, të rendit, të demokratizimit, të paqes dhe të mirëqenies kombëtare të Shqipërisë së ri-bashkuar.
Me ideolgji dhe politikë  rusosllave-karpatiane e aziatike  nuk ushqehen kurrë njerëzit-pra shqiptarët, por me bukë dhe kripë ,vizion , me liri, me drejtësi, me barazi, me pavarësi dhe me bashkim gjithëkombëtar shqiptar të Shqipërisë Natyrale.

Lek Mrijaj

Lexoni më shumë nga kjo kategori

Shpërndaje

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 01/08/2011. Filed under Komunikatë Shtypi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Komento

Questo sito usa Akismet per ridurre lo spam. Scopri come i tuoi dati vengono elaborati.