Home » Gallery » Hashim Thaçi, Atifete Jahjaga dhe Bajram Rexhepi vizitojnë forcat speciale të Kosovës

Hashim Thaçi, Atifete Jahjaga dhe Bajram Rexhepi vizitojnë forcat speciale të Kosovës